6 reaktioner på ”Sjukvårdens förtroendekapital raseras!”

 1. Anna-Karin Henriksson

  Varför heter det SJUKVÅRD? Om vården går ut på att vi ska bli FRISKA, skulle det väl heta FRISKVÅRD?
  VI SKA INTE VÅRDA DET SJUKA!
  Men om vi skulle bli friska, tjänar naturligtvis medicinetablissemanget mindre pengar…

 2. PROKOP KRISTOFER

  CAPIO FARSTA DÖDCENTRALEN DÖDAR GUBBAR MED ATORWASTATIN 20mg. utan att kolla för låg holesterolvärdet , förtsätter absorption vit. K2-D3 , som bidrar till utveckling av tarmbakterier flora .

 3. Nu har börjar vaccintillverkarna bli oroliga. De kanske inte får sälja mer vaccin så nu har vi fått höra att D-vitamin ger upphov till cancer. D-vitamin tycks vara bra mot covid-19.

 4. viktoria jädert

  Hej, jag håller verkligen med om detta, det kommer att kännas skrämmande i framtiden (om vi har någon) vid andra typer av sjukdomar. Akutvården kanske är bättre då, vad vet man. Allt är så overkligt nu. Vi måste vara starka och positiva trots allt och inte falla ner i någon deppig grop. Detta som sker nu inför våra ögon måste få ett slut och alla dessa duktiga läkare och forskare och Lars Bern är så modiga så jag finner inga ord. Tack! Kramar!

 5. Jan-Ove Freidlitz

  Många inom sjukvården hjälper inte vaccinationskadade, dom förstör för dessa istället. Jag har själv meddelat min vårdcentral att dom får inte ta någon form av prover på mig mer.,ej heller någon års kontroll. Det gäller att hålla dessa mördare kort.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen