Räddar den nya mRNA-tekniken oss ur pandemin?

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Propagandaorganet Svenska Dagbladet hade den 24 oktober en artikel där man helt okritiskt hyllar den så kallade mRNA-tekniken. Forskarna konstaterar euforiskt att ”tekniken att utnyttja kroppen för att producera medicinska substanser tog ett jättekliv med mRNA-vaccin mot Codid-19. Nu ligger fältet öppet för den revolutionerande gentekniken som kan vara vägen till ett efterlängtat vaccin mot RS-viruset.” KI-professorn Edvard Smith menar att ”mRNA-vaccinen är en stor framgång för läkemedel baserade på genterapi.

Kan vi i dessa yttranden skönja den verkliga drivkraften bakom den fullständigt livsfarliga och besinningslösa kampanjen för att injicera hela mänskligheten med dessa experimentella genpreparat? För inte räddade tekniken oss ur pandemin. Det är snarast tvärt om, nu när vi börjar se tecken på en förvärrad smitta vid ytterligare injektioner genom det kända fenomenet Antibody-Dependent Enhancement. Den här typen av vaccinationer har misslyckats upprepade gånger i djurförsök, ändå sätter man igång det på hela mänskligheten.

Att påstå att den pågående vaccinationen skulle vara en framgång är ju fullständigt groteskt, med tanke på att man aldrig någonsin haft så många svåra biverkningar och dödsfall på grund av ett vaccin. Därtill visar det sig att vaccinet ger ett ytterst dåligt och kortvarigt skydd som varken skyddar från att bli sjuk eller att sprida smitta. Däremot skadar det den vaccinerades naturliga immunförsvar permanent. Exempelvis har en grupp på 57 forskare, läkare och folkhälsopolitiska experter från hela världen släppt en rapport som ifrågasätter den förmodade säkerheten och effektiviteten hos Wuhan-vaccinerna. Denna internationella expertgrupp kräver ett omedelbart slut på alla massvaccineringsprogram. Ändå framhärdar Big Pharma och deras forskare och de driver frenetiskt den okunniga politiska klassen framför sig med skrämselpropaganda och korruption.

En analys konstaterar att de ovaccinerade ser allt smartare ut för var dag som går. Man konstaterar att forskningsutbildade som kan läsa forskningsrapporter och bedöma risker är de som är mest ovilliga att låta sig injiceras. Detsamma gäller dem som i sitt arbete ser vilka allvarliga skador som genpreparaten orsakar.

För Big Pharma öppnar mRNA-tekniken oanade möjligheter att ta fram vacciner mot allt möjligt och man vet att inkomsterna kommer att bli astronomiska om man lyckas. Drömsitsen för industrin är när man helt lyckats bryta ner människors naturliga immunförsvar, så att vi blir helt beroende av olika injektioner regelbundet – flera ggr i månaden sannolikt.

Det är möjligt att man på sikt kommer att hitta ett säkert och bra sätt att selektivt utnyttja mRNA-tekniken, men dagens kampanj måste ses som ett enormt bakslag av alla som begriper något av vad som sker. För död och pina vill givetvis inte Big Pharma erkänna detta, nu när miljarderna rullar in i en exempellös takt. Och ansvariga politiker tycks inte begripa vad som sker utan spelar med likt zombies och pumpar över våra surt förvärvade skattekronor till Big Pharmas oligarki.

Min bestämda uppfattning är att mRNA-tekniken måste sändas tillbaka till forskarnas laboratorier och ritbord tillsammans med lagar och regler som förhindrar en upprepning av det pågående vansinniga experimentet med människors liv och hälsa. Den här tekniken måst utprovas mycket längre och grundligare innan man börjar experiment på mänskligheten igen.

Lars Bern

4 reaktioner på ”Räddar den nya mRNA-tekniken oss ur pandemin?”

  1. Cathrin Lundström

    Det här är en fruktansvärd utveckling. Kommer vi ovaccinerade kunna leva ett värdigt liv i framtiden över huvud taget? Och den förtvivlan och nedstämdhet och frustration och förolämpning jag känner i mitt arbete som sjuksköterska när det går åt helvete för dem som drabbas av vaccin skador och när dom dessutom blir avvisade och orapporterade! Att stanna i hopp och ljus kräver enormt mod och styrka. Kan bara be till högre makt. Finns inget annat att göra för att orka andas och gå upp ur sängen varje dag när jag får erfara verkligheten och sanningen( folkmord) på så nära håll.

  2. Jörgen Pettersson

    Vem eller vilka kan stoppa detta vansinne. Dom kommer att skylla allt på ovaxade.
    Att det är dom som sprider smittan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen