Staten förbjuder fungerande behandling av Covid-19!

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Jag återger här abstract från en metastudie omfattande över 3000 Covid-19 patienter som visar att kraftig reduktion av dödligheten i Covid-19 är möjlig genom medicinering med den gamla billiga välbeprövade medicinen Ivermectin. Ändå har svenska staten (Läkemedelsverket) på det medicinindustriella komplexets inrådan förbjudit svenska läkare att behandla de sjuka med denna medicin. Istället promotar man en vaccination av SAMTLIGA medborgare med ett vaccin som uppvisar en 500 ggr högre risk för dödliga biverkningar jämfört med traditionella influensavacciner. Ivermectin har i stort sett inga biverkningar.

Behandling med Ivermectin som är långt effektivare än vaccinerna hade sparat minst 10.000 svenska liv hittills under pandemin, men dessa har offrats för att säkra Big Pharmas multimiljardvinster.

Vems intresse företräder staten – Big Pharmas eller medborgarnas?

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

Ivermectin for Prevention and Treatment of COVID-19 Infection

A Systematic Review, Meta-analysis, and Trial Sequential Analysis to Inform Clinical Guidelines

Background: 

Repurposed medicines may have a role against the SARS-CoV-2 virus. The antiparasitic ivermectin, with antiviral and anti-inflammatory properties, has now been tested in numerous clinical trials.

Areas of uncertainty: 

We assessed the efficacy of ivermectin treatment in reducing mortality, in secondary outcomes, and in chemoprophylaxis, among people with, or at high risk of, COVID-19 infection.

Data sources: 

We searched bibliographic databases up to April 25, 2021. Two review authors sifted for studies, extracted data, and assessed risk of bias. Meta-analyses were conducted and certainty of the evidence was assessed using the GRADE approach and additionally in trial sequential analyses for mortality. Twenty-four randomized controlled trials involving 3406 participants met review inclusion.

Therapeutic Advances: 

Meta-analysis of 15 trials found that ivermectin reduced risk of death compared with no ivermectin (average risk ratio 0.38, 95% confidence interval 0.19–0.73; n = 2438; I2 = 49%; moderate-certainty evidence). This result was confirmed in a trial sequential analysis using the same DerSimonian–Laird method that underpinned the unadjusted analysis. This was also robust against a trial sequential analysis using the Biggerstaff–Tweedie method. Low-certainty evidence found that ivermectin prophylaxis reduced COVID-19 infection by an average 86% (95% confidence interval 79%–91%). Secondary outcomes provided less certain evidence. Low-certainty evidence suggested that there may be no benefit with ivermectin for “need for mechanical ventilation,” whereas effect estimates for “improvement” and “deterioration” clearly favored ivermectin use. Severe adverse events were rare among treatment trials and evidence of no difference was assessed as low certainty. Evidence on other secondary outcomes was very low certainty.

Conclusions: 

Moderate-certainty evidence finds that large reductions in COVID-19 deaths are possible using ivermectin. Using ivermectin early in the clinical course may reduce numbers progressing to severe disease. The apparent safety and low cost suggest that ivermectin is likely to have a significant impact on the SARS-CoV-2 pandemic globally.

9 reaktioner på ”Staten förbjuder fungerande behandling av Covid-19!”

 1. Nödgodkännande av vacciner kan bara tillåtas när det inte finns någon annan medicin som hjälper.
  Därför kan man inte erkänna Ivermectin eller hydroxiklorokin som fungerande terapi

 2. Alt verkar orkestrerat för att skapa mest möjlig skada på människors immunförsvar om jag får säga så.
  Alt från det förödande spike-viruset til övriga kemikalier i injektionen; som nu även har visat sig at kunna spridas til ICKE-injicerade individer som umgås tät med ny-injicerade och påverka blodet och menstruationscykel/missfall hos gravida ( Pfizers egna dokument), handsprit som långsamt dödar vår gynnsamma bakterieflora(basen för immunförsvaret i tarmarna), masker som steriliseras i det bevisligen cancerförorsakande og fortplantningsskadande kemikaliet Ethylen Oxid EO), de långa test-pinnarna som har grova fibrer som sliter på slemhinnorna, EO och även potentielt kan funka som vaccineringsmetod och leverantör av nanopartiklar. Och varför accepteras de? Ett salivprov i kinden är alldeles tillräckligt för att få allt från bakterier och virus till DNA, inte sant!
  Det verkar vara mer än bara en stor intjäningsmöjlighet for Medicinalindustrien.
  Att covid19 t.ex. är så integrerad i WEFs visioner om grön kommunism och oligark-klass som är undantagna för några personliga offer.
  Att man till ex. i Danmark (SSI) har registrerat endast 46 tillfällen av influensa, är ju komiskt! Och man tillskriver utrotningen av luftvägssjukdomar det att vi följt restriktionerna. Men dessa restriktioner -som skapades och implementerades av den ena orsaken att få död på Sars Cov2 måste då betraktas som ett fiasko i förhållande till denna motivering, då det tydligtvis kryllar fram med dödliga varienter var och varannan dag, som inga restriktioner verkar bita på alls!

 3. Jan-Ove Freidlitz

  Anledningen är säkert en stor avfolkningen + uppkoppling till 5G,sen tror globala intressen att vägen är fri för att styra övriga världen. Dom människor som är kvar. Skrämmande.

  1. Världen skall sen styras genom AI genom styrning av hjärnor med nanoteknik och 5G. Tekniken för detta finns redan hemligt utvecklad och det hela rullas ut utan avbrott.

 4. Kjell Andersson

  Är nån förvånad egentligen? Dessa direktiv går ju hand i hand med den övriga globaliseringen.

  Sanningen kommer så småningom ifatt detta världssvek, men hur många kommer att behöva offra livet innan människan förstår att vi blivit grundlurade.

  Mig får dom inte i detta giftiga skit. Dör jag, så inte kommer jag att skylla på nån annan – beslutet att neka vaccinering är mitt eget och jag står för det!! So far so good!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen