Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Maskrosor mot spikproteiner

Maskrosor mot spikproteiner

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Forskare vid Freiburgs universitet har studerat maskroste mot Covid-19 och spikproteiner. Man har visat hur maskrosextrakt (Taraxacum officinale) blockerar de s.k. ACE2 receptorerna på cellytan så att inte spikproteinerna kan fästa och bl.a. släppa in viruset i cellerna. Den rykande färska studien är ännu inte peer reviewad.

Räkna med att det av Big Pharma styrda medicinska etablissemanget kommer att göra sitt yttersta för att sopa dessa resultat under mattan. För vem kan tjäna miljardbelopp på maskrosor.

Man skriver att SARS-CoV-2 muterar stadigt under kontinuerlig överföring mellan människor. Detta kan så småningom leda viruset till att undvika befintliga terapeutiska och profylaktiska metoder riktade mot virusspiken. Vi fann effektiv hämning av protein-protein interaktion mellan human virus cell inträdes receptor ACE2 och SARS-CoV-2 spikar, inklusive fem relevanta mutationer, av vattenbaserade gemensamma maskros (Taraxacum officinale) extrakt. Detta visades in vitro med human njure (HEK293) och lungceller (A549), överuttryck av ACE2- respektive ACE2/TMPRSS2- proteinet. Infektion i lungceller med SARS-CoV-2 pseudotypade lentivirus förhindrades effektivt av extraktet. Resultaten förtjänar en mer djupgående analys av maskrosornas effektivitet i förebyggande av SARS-CoV-2 och kräver nu bekräftande kliniska bevis.

Common dandelion (Taraxacum officinale) efficiently blocks the interaction between ACE2 cell surface receptor and SARS-CoV-2 spike protein D614, mutants D614G, N501Y, K417N and E484K in vitro | bioRxiv

Studien indikerar att maskroste kan vara ett bra profylax mot Covid-19 och sannolikt även ett skydd mot svåra biverkningar av de genpreparat som ges som vaccin mot viruset.

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

10 reaktioner på ”Maskrosor mot spikproteiner”

 1. Annars finns ju Quercetin som verkar ha samma effekt.

  Röd lök är en bra källa till Quercetin.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Bra, har börjat inta Maskrostabletter, gjorda på roten.Köpta hos apoteket Meds, 150 tabletter för 68kr.

     1. Christer Nilsson

      Tack för infon.
      Nu har jag också beställt, enkelt med Swish direkt i brevlådan.

 2. Det finns ytterligare ett viktigt, undangömt verksamt motgift mot smitta från spikproteinet. Det är Suramin, ett ämne som framställs som derivat från tallbarrsextrakt. Ämnet är känt sedan 1916. Det har framgångsrikt använts i form av injektioner mot afrikansk sömnsjuka och flodblindhet. Bägge är orsakade av mikrober överförda genom dels tsetse-flugan/sömnsjuka och upprepade insektsbett/flodblindhet. Suramin användes fortfarande mot sömnsjuka i tidiga stadier, eftersom det inte ger biverkningar. Flodblindhet behandlas idag främst med, just det Ivermectin, verksamt mot C-19.

  Suramins verkningssätt mot spikproteinet skulle kunna ske genom att ämnet förhindrar verkan av en rad enzymer, som är inblandade i geners produktion av proteiner; ex.vis. RNA polymeras, Omvänt transkriptas samt deacetyletingsenzym (sirhuin histone deacetylase) påverkande histoners acetylering. Det senare är ett av kroppens många sätt att åstadkomma epigenetiska effekter. Histoner är de proteiner kring vilka DNA är ‘virat’.

  Även om det är svårt att få tag på Suramin-injektioner, som bör tas i nära anslutning till en i efterhand oönskad mRNA injicering från Pfizer, Moderna, AstraZeneca sprutor, kan med fördel tallbarrste användas som verksamt profylax och injektionsersättning.

  Ett ytterligare memento: Tanzania, med ca 58 miljoner invånare har endast ‘drabbats’ av ca 500 C-19 fall. Hur kan det komma sig undrar vän av ordning? Jo, Tanzania ligger i malariabältet. Dess invånare tar regelbundet, kanske dagligen, Hydroxykloroklin för att inte drabbas av malaria. Så enkelt är det, om det medicinska etablissemanget hade vaknat upp, tagit reellt ansvar för människors hälsa och lämnat prestigen och profiten åt sidan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen