8 reaktioner på ”Synpunkter på vaccinationskampanjen.”

 1. Detta är ett hyckleri från början till slut, vad jag förstår är det inte ett vaccin man får, och det är inte godkänt.
  Varför i hela friden ska man bli tvingad att ta den. Helt absurbt tycker jag.

 2. Jan-Ove Freidlitz

  I Florida har man vaknat, där kommer företag och myndigheter och även skolan att få 5000 dollar i böter om man avkräver någon bevis på att man tagit vaccination eller inte. Mycket bra tycker jag.

 3. Jan-Ove Freidlitz

  Enligt militär domstolen har inte Bill Gates tagit covid-19 vaccination. Då kan man undra varför?

  1. Intressant naturligtvis. Men kan vi lita på denna “Militära domstolen”.. ? – Tyvärr kan man nog aldrig få veta om alla de där – mest involverade – själva tagit vaxxxinet. Och vi vill nog heller inte att detta skall vara möjligt för egen del. Så då får vi finna oss i att inte kunna fråga någon öht om detta heller.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    De som ligger bakom denna ondskefulla agendan är säkert ovaccinerade hela bunten. Det är ju oss andra dom vill bli av med,till ca 90-95%

 4. Jan-Ove Freidlitz

  Enligt EU :s resolution 2361 slås det fast att alla EU:s medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccinerna, och att personer som väljer att avstå vaccinationer Inte får särbehandlas.

 5. Jan-Ove Freidlitz

  Mycket genomlysande av er. Fast hjärntvättade människor är så vilse.Där har etablissemanget lyckats totalt. Inte många som är vakna. Skrämmande.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen