Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Matti Sellbergs desinformation bemöts

17 reaktioner på ”Matti Sellbergs desinformation bemöts”

 1. Det ÄR lite synd om er. Ni har farit illa i grottekvarnen, mycket för att ni TROR BLINT på
  vad spridare av desinformation skriver (också missgynnade och bittra som jag). Men har de visat några bevis då för sina utsagor? Professor hit och Doktor dit.
  Säger ingenting det heller.

  Men det är inte lika mycket synd om er ändå, som om dem som inte har mat för dagen och dessutom INTE KAN HÅLLA SIG UNDAN SOM NI men blir smittade OCH SJUKA av corona virus för de inte kan få tag i ett vaccin trots att de till skillnad från er faktiskt skulle vilja ha det.
  Nej de är ju inga vacciner som räcker hela livet.
  Stelkramp vaccinet räcker ju inte heler hela livet osv.
  Man får vara tacksam för det som tagits fram om man är gammal och sjuklig och inte skulle orka med corona viruset.
  Missunna inte oss med sjukdomar att kunna skydda oss mot corona viruset.

  Och jag hoppas att inte PMR drabbar er. Där hjälper nog inte Aloe Vera, inte ens om det är 100 %.

  1. Tyvärr Susan, det är du som är desinformerad.

   Jo , det har bevisats av doktorer och andra att cancer kan botas . Jag tar ett exempel Dr. Erik Enby.

   Men det vet inte du något om eftersom media styrs av Djupa staten och där talar man aldrig om att något botar.

   När Dr Enby på ett stort seminarium visade upp sin forskning för kollegerna och journalisterna sa journalisterna : det här kan vi inte skriva om.

   Mats Hansson som forskade om amalgamet blev fråntagen sin forskartjänst. Vad har du att säga om det? Tycker du vi ska laga med tänderna med ett av jordens giftigaste ämnen ?

   Har du sanerat bort ditt amalgam ?

   Det är synd om människorna som blivit lurade att tro att de byggt upp en bra hälsovård. När det är precis tvärtom !

   Och vi vill alla betala skatt till denna fantastiska ” vetenskap”.
   Vi betalar så mycket skatt så vi har inte råd att söka till de alternativa medicinerna som inte subventioneras med skattemedel.

   Människor blir sjuka av alla gifter som vi utsätts för, det har du själv sagt,

   PMR hade du blivit botad ifrån om du haft förmågan att vända dig till de alternativa.

   Jag förstår inte varför du försvarar de som ljugit för dig och gjort dig så illa ?
   Jobbar du inom vården ?

   Ni som är med i den här föreningen borde inse att det inte bara handlar om kosten.

   Susan du behöver inte vara rädd för viruset utan nu handlar det om att vi inte alls ska få ha någon egen vilja.

   Jag vill inte ha Kallocain eller Orwells 1984.

  2. Jan-Ove Freidlitz

   Trots massvaccinering i Israel sprider sig covid explosionsartat bland de vaccinerade. Konstigt borde det inte vara tvärtom. Israel som är det mest vaccinerade i världen. Förklara det du.

 2. Ingen är vaxxad efter 8 månader. Då börjar det om eftersom mutationerna tränger igenom.

 3. Varför måste en vaccintillverkares utsagor vara fel? De borde ju ha kunskaperna?
  Är det också desinformation nu att läkarna som arbetar på IVA sjukhusavdelningarna tycker att det är fel att så många ovaccinerade ska behöva ta upp platserna där när det finns andra behövande?

  Det låter naturligtvis som totalitärt tvång att kräva vaccinering (och det har ju inte gjorts heller ÄNNU, BLIVIT ETT KRAV ATT DU LARS BERN måste vaccinera dig.)

  (Kanske du HAR gjort det ändå, men gillar ändå att slå misstro och blå dunster omkring dig för någon annan gammal oförrätts skull.)

  Vi har alla blivit illa och fel behandlade av sjukvården någon gång.

  Men jag vågar ändå inte gå så långt att jag skulle tro att Svenska korkade myndigheter skulle vara med på att ljuga ihop en sådan här historia med läkare och sjukvårdspersonal i spetsen som lögnare över hur många som avlidit och varför.

  Det FINNS en oligarki men att DE som lever gott i lyxliv och där vissa ändå påstås ha gett hjälp i denna kris tro det eller ej men det KAN vara sant det också…skulle vara ledare för en “NY” (det har alltid funnits översittare DET är inget nytt) översittarideologi som vill kullkasta “världordningen” är faktiskt inte trovärdigt.

  För vad skulle de göra när de sugit ut och förslavat oss underliggare med sina metoder t.ex. att lura oss att pandemin och viruset finns fast det är en oerhört skickligt iscensatt bluff?

  Vad KAN det ge DEM om vi är trälar och inte kan KONSUMERA längre av tillräckligt många av DERAS varor?
  Hut ser det samhället ut? Ingen orkar arbeta, ingen köper något. Det ger dem ju inga inkomster längre och hjulet slutar snurra ÄVEN FÖR DEM.

  DE vill väl inte ÄNDRA på ett koncept som hittills gett den rikedomar?

  DEN konspirationen KAN ju inte fungera om ni tänker efter.

  (Det KAN finnas substanser som förbigåtts som hjälper mot virus och corona, många har funderat på sodium cromoglykat t.ex. som har vissa gynnsamma effekter visade (OM man kan lita numera på ens NÅGON vetenskaplig rapport), men ivermectin HAR provats och visat sig ge obehagliga bi -effekter. Men kanske man ej utrett den tillräckligt noga i detta fallet. Men det borde finnas någon läkare/forskare som märkt om den ÄR användbar vid detta laget för det finns sådana som har kämpat ärligt för att lösa detta problem och då borde det ha kommit fram nu om ivermektin verkligen är användbart i sammanhanget.

  Kanske det ÄR skonsammare att ta Pfizers vaccin.
  Jag har ännu inte mött någon av dem jag känner som mått dåligt av det.

  En stor pågående POLL för ME/CFS sjuka som är en autoimmun förbisett variant av POSTCOVID och som funnits mycket längre och där patienter svarat på hur de reagerat på de olika vaccinerna worldwide har visat att Pfizer hittills tolererats bäst med få undantag! Dessa svaga individer har ändå vaccinerat sig trots oro att bli sämre av vaccinet. Vi vet dock ännu inte om det var rätt.

  Däremot känner jag några äldre som haft sjukdomen covid19 på gott och ont och yngre som hade sjukdomen också: väldigt olika reaktioner på viruset som de ju testades positivt för. Hos någon kunde inte ändå antikroppar påvisas vad nu det beror på så man vet ej om ett naturligt skydd ENBART är att lita på. Personen i fråga blev mycket riktigt ordentligt sjuk igen en andra gång. En 40 åring i mycket god fysisk kondition. (Med små barn i familjen som klarade viruset bättre.)

  Det KAN ju komma efterverkningar senare av vaccinet av annat slag; att vi tvingas ta för mycket vacciner och vårt immunsystem inte orkar med det.

  Det är ju inte idealiskt men jag skulle inte heller VÅGA låta bli att vaccinera mig för jag vill inte isolera mig fortsatt och vara så rädd.

  Det är vi själva med vår överdrivna välfärd i kontrast mot de riktigt fattiga i de länderna där folk slavar för att tillverka alla konsumtionsvaror vi har velat ha och fortsatt vill ha, som skapat den NYA FJÄRDE eller vad farao ni kallar det, STADSMAKTEN.
  Det är VI som är konsumtionsparasiterna och de VERKLIGA OLIGARKERNA som UTGÖR denna makt, som genom vår konsumtion och “LIVSSTIL” har skövlat naturresurserna i många år och inte lyssnat på de varningar som tidigare funnits: Rachel Carson Tyst Vår, MÅNGA andra och forskare har varnat oss, även Palmstierna och Gillberg i Sverige försökte för döva öron när vi var unga.

  VI har spridit oerhörda mängder av kemikalier och gifter så allt nu är kontaminerat och gör oss sjuka.

  Vad annat vi tror ska döda oss så är det redan gjort bortom all återvändo nu! Av oss själva!

  Förintelser av alla slag, ja det finns flera sådana att uppmärksamma inte bara DEN enda som käbblas om, många andra folk har förintats genom tiderna av galna krigsherrars hets. Men detta i all ära; VÅRT obetänksamma handlande får nu mycket värre konsekvenser som förmodligen inte GÅR att reparera.

  Det som en liten flicka var tvungen att rapportera om- vår oändliga dumhet.
  Som jag personligen tror kommer långsamt av de av oss själva och industrierna och jordbruksnäringen spridda kemikalier som även förgiftat och fördummat människors hjärnor.

  Vi FATTAR inte ens vad vi gjort med vårt konsumerande.

  VI har drivit ut djuren från deras naturliga habitat värre och värre för varje dag för att vi ska kunna äta vår kaka med palmolja i är ju bara ETT exempel på vansinnet.

  Därmed kommer djurens sjukdomar till oss och vi tål inte dem.

  Detta är EN teori som väl får anses bevisad även om man kan tro även att de lab som forskar på dessa djur också skulle kunna vara skyldiga. Allt är möjligt.

  Att virusen just corona viruset inte finns och har hittats på av oligarker är mer otroligt.

  Vi bär ständigt på olika virus som ibland tar över och allt oftare nu som om vårt immunförsvar inte orkar med dem längre.

  Jo det kan visst bli så att dessa ökade vaccineringar gör att vi går under för helt andra kända virus liksom antibiotikan har förstört vår kamp mot bakterierna.

  Men att inte tro på att corona viruset existerar eller att det är ofarligt eller att ok coronaviruset finns men vi borde inte vaccinera oss alls utan förvärva egen immunitet; DET tycks ju inte gå att få om man inte är riktigt ung- i det HÄR fallet med DETTA viruset.

  Mänskligheten är redan inmålad i ett hörn av sig själva. Nu får vi bita i det sura äpplet och tvingas vaccinera oss gång på gång av rädsla att dö i förtid för inget annat tycks ju hjälpa för stunden.

  Jag tycker inte man ska smutskasta dem som ännu har tillräckligt många hjärnceller kvar och arbetat ihjäl sig för att ta fram fungerande och någorlunda säkra vacciner och som tagit hand om alla de sjuka på sjukhusen (är det verkligen en konspiration att sjukhusen varit överbelastade? Har läkare och annan personal som gått på knäna och slutat arbeta där av rädsla för egen hälsa till slut – har de hittat på allting?)

  Jag kan inte tro det. Men ändå vet vi inget om framtiden och om vad som är sant eller ej. Men ett vet vi. Att det aldrig blir detsamma igen och kanske är vi framme vid att mänskligheten får kasta in handduken, och då ÄVEN de s.k. OLIGARKERNA för den ekologiska katastrofen drabbar ju även dem. OK de har kanske råd att ta en rymdfarkost och åka vidare till Alpha Proxima Centauri planeten och förstöra vidare där.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Det är bara lögner du sprider. Är det någon som är Foliohatt så är det sådana som du. Skrämmande 😵

  2. Du sitter bara och spekulerar för du vet ingenting om vad som pågår i världen tydligen. Allt fokus ska läggas på ett virus som redan är dött. Nu fokuserar globalisterna på ett nytt virus som kallas för Delta. Men fokuset ska läggas på något som kallas the Great Resert, det är där massvaxxandet på människor kommer in för det betyder att de ska göra en återställning av världsekonomin med dessa virus.
   Genom att se till att människor inte får äga någonting privat, allt ska ägas av staten och multiföretagen som portionerar ut kapital och mat om människor sköter sig i samhället. Allt som pågår nu med detta vansinne av massvaxxandet av människor har en stor liknelse av forna nazitiden under 30-40 talet. Det kommer att bli en totalitär diktatur i all världens länder om vi själva inte stoppar det här vansinnet.

   Australien är helt i globalisternas händer med nedstängniningar av städer, dryga
   böter vid vistelse utomhus och på offentliga platser, allt övervakas av polis och militär.
   Australien har en befolkning på drygt 25 miljoner människor och endast 400 stycken har smittats av det påstådda viruset, vilket givetvis är en lögn.För det är ditsatt av mutade läkare och andra inblandade i det här. Som givetvis globalisterna har sett till att betala stora summor pengar för. Det är likadant över hela världen inte minst i Sverige där IVA avdelningarna står tomma med att personalen har blivit uppsagda om de inte följer lögnerna och globalisternas spelregler om det påstådda viruset.
   Det här har lurat en hel värld från början med dena påstådda pandemin. Som de hade en övning med 6 veckor innan den skulle bryta ut.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Mycket bra skrivet. Kan även tillägga att nu hetsar media och olika såkallade experter vaccinerade mot ovaccinerade. Skrämmande.

   2. Bolaget Nobinas VD skriver i personaltidningens ledare lovord till lilla Greta och World Economic Forum. Jag skrev till honom att jag hellre lyssnade på sådana som Elsa Widding än en tonårsflicka. Jag rekommenderade avsnitt 33 vetenskapen offras för politisk korrekthet.

    Jag sa också att jag ansåg World Economic Forum var en fascistisk organisation.

    Jag skrev till honom därför att jag fått sparken av depåchefen i Norrtälje.

    Det var för att jag satte upp ett A4 på bussförarnas anslagstavla om våra värderingar. Jag vände mig främst till de andra bussförarna som alltid tystat ner mig när jag påpekat att de indoktrinerade om klimat , hälsa och säkerhet.
    Jag skrev att värdering var synonymt med åsikt och att jag har helt andra åsikter om det ovan nämnda än Nobina har.

    Min lapp togs snabbt ner och då satte jag upp en ny med mitt telefonnummer där jag krävde en förklaring.
    samtidigt gav jag dem råd om insulinresistens och att jag ansåg att de själva skulle betala sitt vaccin så skulle de tänka sig för.
    Och så informerade jag om World Economic Forum.

    När jag satte upp lapparna hade jag inte läst ledaren.
    VD frågade och tyckte jag skulle göra det igen med en ny synvinkel och han tycker inte det är åsikter att skriva som han gör.
    Efter mitt svar hördes han inte av mer.

    Jag fick avsked i ett kort telefonsamtal. Det står i mitt halvårskontrakt att jag kan bli uppsagd om det är arbetsbrist.
    Det var sådan brist på förare att vi fick dubbelt betalt om vi jobbade.
    Personalchefen påstod att det var andra regler som gällde alla timanställda men han kunde inte tala om vilka regler det var.
    Samma dag jag fick avsked talade jag med ersättaren för min närmaste chef och han påstod att det var förare som tagit ner lapparna för jag kallade dem idioter, vilket jag inte gjort.
    När jag då skulle läsa upp vad jag skrivit hade han ett möte.

    Jag har tagit hjälp av advokat eller om det bara är jurister ?
    Ska betala in en räkning på 32000 innan det har börjat röra på sig.
    Jag begär att få jobbet tillbaka och ersättning för förlorad inkomst.

    Det är roligt att se att det är fler som förstår vad som pågår.
    Hoppas du Susan också inser hur korrupt världen är.

    1. Jan-Ove Freidlitz

     Enligt EU s resolution 2361 får inte någon särbehandlas på grund av inte har vaccinerat sig.

     1. Hur vet vi att de inte ändrar det när det pågår pandemi och “farlig ” smitta ?

      Jag blev inte särbehandlad på jobbet på grund av vaccination.

      Utan för de klumpade ihop mig med ett kollektiv att vi alla hade samma åsikter om klimat, hälsa och säkerhet.

      Sedan var det vackra ord: allas lika värde, respekt, lyhörda, förståelse, omtanke och att det var en dialog om våra värderingar.

      Jag lämnade mina synpunkter via min närmaste chef till en grupp på 6 förare som skulle behandla värderingarna som då redan uppsatt på anslagstavlor.
      Ingen feedback.

      I utbildning från transportstyrelsen är det spikat att det är klimatförändringar pga CO2.
      Att det är bra polisarbete att dalta med kriminella.

      På lappar som jag sen satte upp på bussförarnas anslagstavla kritiserade jag mina kollegor för att de alltid stånkat och stönat när jag ville att vi skulle protestera .

      Deras lättja är orsak till att de har kunnat genomföra den här bluffpandemin.
      Alla människor i min omgivning arbetskamrater, släkt vänner, damhockeylaget, sångkören vill inte tala politik.

  3. VI har spridit oerhörda mängder av kemikalier och gifter så allt nu är kontaminerat och gör oss sjuka.

   Så säger du och vill ändå att vi ska lita på vaccintillverkarna och spruta in gifter direkt i blodet.

   Att jag har kommit till insikt att det är idiotiskt att göra det är för jag råkade finna tandläkarens Olle Redhes bok “Sjuk av amalgam” på biblioteket.

   De styrande satte stopp för att Mats Hansson skulle slita ut sig med att forska om amalgamet. Heder åt den mannen för han fortsatte utan etablissemangets forskartjänst för vår skull.

   Detta var på 80-talet och fram till förbudet 2009 fick tusentals människor få sina liv förstörda och får fortfarande i andra länder där kvicksilver inte är förbjudet.

   Förbudet i Sverige är för miljöns skull inte för människornas. När det tagits ur vår mun är det riskavfall.

   Politikerna och myndigheterna har aldrig bett om ursäkt för att de sa att det är ofarligt att ha amalgam i munnen.

   I och med amalgamet fick jag kännedom om kvicksilver i vaccin och ett annat läskigt ämne Formaldehyd och sedan Aluminium.

   Jag har funderat under lång tid om man inte var tvungen att vaccinera mot vissa otäckheter, stelkramp till exempel är man rädd för?
   Om man bara slapp giftiga konserveringsmedel var vaccin bra ?
   Jag tänkte också på att när mina barn var små var mässling ingen dödlig sjukdom som dagens föräldrar skräms med att deras barn kan dö i mässling.

   Man talar inte om att det är FLER barn som dör och skadas av vaccinet än av sjukdomen.

   Jag läste att Suzanne Humphries (njurläkare som uppmanar oss att inta rejält med C-vitamin ) forskade på stelkramsbakterien och även här har vi blivit lurade att tro något annat.

   Jag har inte läst hennes forskning ännu men då bestämde jag mig för att aldrig ta något vaccin mer och jag har kämpat för att mina barnbarn ska slippa vaccination men inte lyckats övertyga föräldrarna.

   För några år sedan blev jag biten av en rädd katt på ovansidan handen så det blödde och det gick bra utan spruta. Jag smörjde med 100% Aloevera.

   Jag har blivit botad från Borrelia med örten “Kattklo” och bioenergimedicin. Kvinnan som hjälpte mig botade sin TBE och struma.

   Nu har jag en teknisk frekvensapparat Monikor köpt av Boris Aranovish, Människans Resurser AB som spårar och eliminerar 178 mikrober, bakterier, virus, parasiter, svamp mögel.

   Antibiotika ska bryta ner bakteriens cellvägg men 15% av bakterierna saknar cellvägg, de är amorfa och flyter in i en kroppscell.

   Antibiotika och Cortison är dåliga botemedel som förstör den goda tarmfloran som är 70-80% av immunförsvaret.

   Så när Coronan kom visste jag att det här är bara bluff. Det är ekonomi och politik som ligger bakom.

   I juni 2019 tog jag ut min pension 67 år och fortsatte köra buss som timanställd.

   Jag tänkte nu blir jag av med jobbet om jag inte vaccinerar mig. Vem vet kanske pensionen också ?
   Moderaterna vill ju införa tvångsvaccinering av barnen och då tar man till sådana metoder att neka föräldrarna bidrag.
   Tack och lov har riksdagen än så länge sagt nej.

   Tydligen är jag än så länge skyddad av grundlagen.
   Bolaget som jag arbetar för pushar för att det är klimatförändringar pga CO2 och i vår utbildning från transportstyrelsen är det också spikat plus att vi ska tycka att det är bra polisarbete att tala med buset.

   Jag skrev till VD att jag hellre tar del av sådana som Elsa Widding än en tonårsflicka som blir utnyttjad av World Economic Forum.

   Nu har jag lyssnat på Radio Cui Bono avsnitt 73 John Blade som talar om mycket intressant om virus antikroppar och vaccin.
   Han berättar om Stefan Lanka och mygel i rättegångar.

   Det handlar om att inget virus har blivit isolerat.
   Antikroppar är tydligen inte vad jag blivit lärd eftersom det inte bildas antikroppar om man bara sprutar in smittämnet utan någon advjuans.
   När man tillsätter advjuanser/gifter bildas antikroppar INTE för att anfalla gifterna utan för att REPARERA cellerna som fått hål av gifterna.

   Och gifterna är alltså kvicksilver, formaldehyd, aluminium och annat som de blandar i !
   I deras placebo är gifterna tillsatta.
   Hört lite om att virus bildas i kroppen för att få bort slaggprodukter.
   Så jag föreslår att ni som jag tar reda på mer vad Blade, Lanka och Radio Cui Bono förmedlar.

   Det du nedan säger Susan

   Jag tycker inte man ska smutskasta dem som ännu har tillräckligt många hjärnceller kvar och arbetat ihjäl sig för att ta fram fungerande och någorlunda säkra vacciner och som tagit hand om alla de sjuka på sjukhusen (är det verkligen en konspiration att sjukhusen varit överbelastade? Har läkare och annan personal som gått på knäna och slutat arbeta där av rädsla för egen hälsa till slut – har de hittat på allting?)

   Sverige hade rustat många fältsjukhus med respiratorer när de helt sonika togs bort. Och hösten 2019 ville man avskeda i Stockholms län en massa sjukvårdspersonal. Det blev protester så de fick backa.
   Akuten har alltid varit hårt belastade därför att skolmedicinen inte botar oss utan vi återvänder och återvänder med nya symtom.

   Personalen inom skolmedicinen är hårt hållen. De vet om man så mycket som tittar åt någon alternativ lösning så kan de mista licens och jobb. De mår säkert inte bra av det men då knaprar de sina lyckopiller.
   Ska man föra sin anhörigas talan måste man officiellt vara god man annars gör sjukhuspersonalen som de vill med din gamla mamma . Struntar fullständigt i att hon inte tålde medicinen och rättsinstanserna behöver bara säga att de arbetat efter vetenskap.

   Oligarkerna utnyttjar vår rädsla. Jag har trott att de legat bakom terrordåd och 9/11 för att få härja i mellanöstern men nu har jag förstått att det är skådespeleri.
   Jag trodde de fällde tornen med sprängmedel samma dag och ca 3000 människor gick åt men nu har jag lyssnat igen på Radio Cui Bono där man säger att tornen revs dagen innan och man lade rök över Manhattan och stängde av all trafik.
   Det med flygplanen var sedan dataanimerat och spelades upp på TV. Vittnen är skådespelare.

   Det är bara att lyssna ! Jag har lyssnat på Ole Dammegård om terrordåden och att jag tror att det han säger är sant är för att när jag varje gång jag hörde om dåden kände jag ingen fasa.

   Jag har heller aldrig varit entusiastisk över månlandningen och nu har jag fått information via Juri Lina i hans bok “Världsbyggarnas bedrägeri” och en väninna, hennes mamma var rymdforskare i Sovjet.

   Det finns två bälten Van Allen-bältena upptäcktes 1958.
   Laddade partiklar, protoner och elektroner, som fångats in av jordens magnetfält. Det är mest energi i de inre delarna av bältena och strålningen skulle skada och kanske döda astronauter som passerar där. Fotografier skulle bli förstörda.
   Enligt Juri Lina har en NASA-ingenjör Kelly Smith sagt att det är omöjligt att flyga iväg från jorden till andra himlakroppar.

   De här oligarkerna jag kallar dem Djupa staten , frimurare och Iluminate har en tro att de ska rädda planeten från undergång genom att minska dess befolkning.

   Det är deras rovdrift och spridande av gifter som förstör inte att vi är många. Vi måste avslöja vilka de är . Frimurare ska inte sitta i styrande organ. Är talmannen frimurare ?

   Susan du skriver
   DE vill väl inte ÄNDRA på ett koncept som hittills gett den rikedomar?

   Du kan lyssna på Carl Norberg på Youtube om skuldmättnad. Det går inte att låna ut pengar för konsumtion hur länge som helst. Det är det problemet som ligger bakom den här plandemin.

   Det är ingen farlig smitta.
   Alla borde visa civil olydnad mot dessa ljugpottor.
   Släng munskydd, gå hela familjen och handla , stä nära varann, ordna konserter och andra kulturevenemang och strunta i alla restriktioner.

   Butiksägare borde slita bort alla etiketter , skyltar , plastskydd.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Det är nu helt säkert att det är Grafen oxid i astrazenecas vaccination och även Johnson Johnson, då är det säkert det ialla. Det finns inte på bipacksedeln. Skrämmande.

 4. Jan-Ove Freidlitz

  Sellberg är inte rätt person att ställa frågor till,han tillverkar vaccin. Mycket dåligt av Sveriges radio att slänga fram en sådan person utan motstånd från andra sidan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen