Covid-19 injektioner som räddar 3 liv kostar 2 andra

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Den välkände forskaren Dr Joseph Mercola skriver idag om immunitet och vacciner. Jag återger här ett avsnitt.

Lars Bern

Anledningen till att naturlig immunitet är överlägsen vaccininducerad immunitet mot Covid-19 är att virus innehåller fem olika proteiner. Covid-injektionen inducerar antikroppar mot bara ett av dessa proteiner, spikproteinet och ingen T-cellsimmunitet. När du är infekterad med hela viruset utvecklar du antikroppar mot alla delar av viruset, plus minnes-T-celler.

Detta innebär att naturlig immunitet ger bättre skydd mot olika varianter, eftersom den känner igen flera delar av viruset. Om det sker betydande mutationer av spikproteinet, som med Delta-varianten, kan den vaccininducerade immuniteten upphöra. Dock inte så med naturlig immunitet, eftersom de andra proteinerna fortfarande känns igen och attackeras.

Inte bara det, utan covid-injektioner främjar faktiskt aktivt produktionen av olika varianter för vilka de praktiskt taget inte ger skydd alls, medan naturlig immunitet inte orsakar olika varianter och därför är nästan universellt skyddade.

Om vi ska vara beroende av vaccininducerad immunitet, som det medicinska etablissemanget uppmanar oss att vara, då kommer vi att hamna i en oändlig rad boosterdoser. (Vilket givetvis är vaccinindustrins perfekta storm.) Dessa kommer absolut att vara nödvändiga, eftersom injektionerna erbjuder ett så smalt skydd mot ett enda protein i viruset. Moderna har redan offentligt sagt att behovet av ytterligare booster förväntas.

I slutändan handlar det om förmögenhetsöverföring, makt och kontroll

Myndigheter utfärdar vanligtvis inte rekommendationer utan en baktanke. Eftersom nuvarande rekommendationer är helt meningslösa ur medicinsk och vetenskaplig synvinkel, vad kan då orsaken vara till dessa ologiska och förkastligt oetiska rekommendationer; att injicera människor som inte behöver det med experimentella genpreparat?

Varför är de så fast beslutna att få en nål i varje arm? Och varför vägrar de att göra någon form av risk-nyttoanalys?

Data tyder redan på att dessa COVID-19-injektioner kan vara den farligaste medicinska produkten vi någonsin har sett. En den 24 juni 2021, peer-reviewed studie publicerad i den medicinska tidskriften Vaccines varnade för att vi faktiskt dödar nästan lika många med injektionerna som skulle dö av COVID-19 själv. Med hjälp av data från en stor israelisk fältstudie och två europeiska databaser för läkemedelsreaktioner räknade de om det s.k. NNT-talet för Pfizers mRNA-injektion.

För att förhindra ett fall av covid-19 måste någonstans mellan 200 och 700 injiceras. För att förhindra ett enda dödsfall var NNT mellan 9 000 och 50 000, med 16 000 som poänguppskattning.

Samtidigt var antalet personer som rapporterade biverkningar från injektionerna 700 per 100 000 vaccinationer. För allvarliga biverkningar fanns det 16 rapporter per 100 000 vaccinationer, och antalet dödliga biverkningar var 4,11 per 100 000 vaccinationer. Den slutliga beräkningen föreslog att för varje tre covid-19 dödsfall som förhindras, dör två av injektionen. “Denna brist på tydlig nytta bör få regeringarna att ompröva sin vaccinationspolitik”, konstaterade författarna.

Som har blivit kutym publicerades ett brev som uttryckte “oro” över studien den 28 juni 2021, vilket resulterade i att tidningen plötsligt drogs tillbaka den 2 juli 2021, mot författarnas invändningar. De höll inte med om anklagelsen att deras uppgifter och efterföljande slutsats var missvisande, men artikeln drogs ändå tillbaka innan de hann publicera en motbevisning.

Baserat på allt vi har upptäckt hittills verkar det som om ett pandemiskt virusindustrikomplex driver kampanjen, med ett mål att eliminera medicinska rättigheter och personliga friheter för att centralisera makt, kontroll och rikedom.

Som det ser ut kommer covid-19-masspsykosen och förlusten av rationellt tänkande hos nästan hälften av befolkningen att fortsätta att bestå så länge propagandan fortsätter. Rädslan kommer att fortsätta och vid behov kan andra konstruerade virus släppas ut, för vilka de kommer att skapa ännu fler genmodifieringsinjektioner.

Jag tror att sanningen så småningom kommer att bli så överväldigande att den kommer att sopa bort förvirringen och lögnerna.

Fritt översatt från den välkände Dr Joseph Mercola

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

9 reaktioner på ”Covid-19 injektioner som räddar 3 liv kostar 2 andra”

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Mängder av människor som är vaccinerade blir nu sjuka runt om i världen. Samtidigt pågår en militärdomstols rättegång mot Bill Gates. För barnröveri till olika pedofilringar. Även att Gates har varit med och beslutat om att blanda in gift i vaccinationer. Skrämmande. Hur skall detta sluta?

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Enligt Folkhälsomyndighetens är det största hotet människor som inte har vaccinerat sig. Med oprövade vaccin ska man chansa med, det går tydligen mycket bra.Dom bryter mot alla Nürnberg koder. Jag hoppas alla som bryter mot dessa Nürnberg koder blir ordentligt straffade. Detta är ett brott mot mänskligheten. Med långa fängelsedomar och dödsstraff, som dom riskerar.

 2. Önskar länk till Dr Mercolas ursprungstext så att jag kan dela detta vidare! Tack för att du finns och allt du gör 😊

  1. Lars Bern

   Mercola har tyvärr tvingats radera alla sina artiklar från nätet på grund av den åsiktsförföljelse som han är utsatt för från myndigheterna i USA.

 3. Jan-Ove Freidlitz

  Har fört samtal med många om detta men det blir inte någon respons, tyvärr är de så övertygade att jag har fel. Framtiden för övertyga.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen