Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Pandemin handlar bara om pengar

Pandemin handlar bara om pengar

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Tre av de största pillerföretagen Merck, Pfizer och Roche jagar nu för fullt efter ett patenterbart piller mot Covid-19. Man inser att de farliga GMO-injektionerna inte ger något pålitligt skydd. Trots att massor av personer injicerats fortsätter smittan att spridas och en färsk USA-studie från försvarsdepartementet visar att flertalet som måste sjukhusvårdas mot Covid-19 är dubbelinjicerade. Studier visar även att de injicerade sprider smittan lika effektivt som de oinjicerade – alltså GMO-injektionerna är värdelösa om man betänker deras biverkningar och direkta livsfarlighet. Aldrig tidigare i vaccinhistorien har ett preparat gett så många dödsfall och allvarliga skador. Tidigare misslyckade vaccinkampanjer har avbrutits vid långt färre skador per miljon injicerade, varför gör man inte det nu?

Nu ser de profithungriga Big Pharmaföretagen en hägrande marknad för ett piller som kan stoppa Covid-19 infektionen för de som kan betala. Nu är bara problemet att det pillret redan finns och har använts i flera miljarder doser sedan det introducerades på marknaden under 80-talet. Det handlar om det antivirala antiparasitmedlet Ivermektin som fick ett Nobelpris 2015. Dess patent gick ut 1996 och det ger därför inte Big Pharma några feta inkomster. De medicinska myndigheterna i västvärlden som alltid arbetar för Big Pharmas intressen, har sett till att förbjuda behandling med Ivermektin så att det inte skall störa försäljningen av GMO-preparaten och lanseringen av nya patenterade piller.

Merck har basunerat ut att man nu har ett piller man kallar Molnupiravir framme som har en effektivitet mot Covid-19 på 50%. Detta vill man nu ha nödgodkänt långt innan man vet något om dess biverkningar, av sina lierade myndigheter som FDA, Läkemedelsverket m.fl..

Frågan man måste ställa sig är varför detta skulle nödgodkännas, när man har Ivermektin med en effektivitet mot Covid-19 på 80-90% och som nästan inte har några biverkningar? Det har med förkrossande stor framgång testas i stor skala i Indien, México och Peru och det finns hundratals medicinska studier som visar dess effektivitet. Svaret är givetvis att man måste få fram något man kan patentera för att sedan som brukligt kunna ta ut 20-30 tusen kronor per behandling.

Multimiljardindustrin Covid-19 pandemin rullar vidare i oförminskad takt utan minsta hänsyn till de miljontals liv som skördas och spolieras helt i onödan. Alla beslut som fattas av det medicinindustriella etablissemanget och politikerna har en minsta gemensamma nämnare, man väljer alltid det som är mest gynnsamt för Big Pharma. Vad är några miljoner ”useless eaters” värda mot hypermiljardärernas profit?

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

11 reaktioner på ”Pandemin handlar bara om pengar”

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Nu börjar Text TV vakna, dom skriver om mensrubbningar hos unga som tagit vaccination sedan augusti. Mycket möjligt att många kommer bli sterila. Skrämmande utveckling kommer.

 2. Jan-Ove Freidlitz

  Nya Zeeland överväger en ny lag där ovaccinerade och misstänkt sjuka skall sättas i fängelse liknande förvar. Vi behöver spärra in dom vaccinerade, det vore det rätta. Skrämmande utveckling. Politikernas fel.

 3. Jan-Ove Freidlitz

  Det handlar också att ta död på människor. Mängder av framförallt ungdomar överallt i hela världen avlider av hjärtmuskelinflammation där hjärtat har stannat framför allt vid idrottsutövning en tid efter vaccination mot covid-19. Dessa vaccinationer är så farliga att jag inte fattar hur korkade människor är som råder sina barn att få dessa sprutor. Detta är nu det värsta som har hänt mänskligheten hitintills. Skrämmande.

 4. Inger gustavsson

  Måste man vara utanför EU för att köpa ivermectin till ett vettigt pris? Minns att du tidigare sagt att det kan köpas i t.ex. Filippinerna över disk när det var förbjudet i EU.
  Vill också säga TACK LARS BERN för allt du lärt mig. Du är en sann hjälte!

  1. Rolf Mellberg

   Bulgarien, Slovakien och Tjeckien använder Ivermectin. I Bulgarien heter det Huvemec. Hur lätt en turist kan komma över det vet jag inte. Bulgarien har inte lyckats få bukt med Covid trots att denna medicin finns, dock många faktorer här.

 5. I inlägget nämner du att studier visar att vaccinerade sprider viruset lika effektivt som ovaccinerade. Skulle du kunna ge länkar till de studierna. Mvh

   1. Jag såg den men den är inte helt lätt att förstå för någon som är oinsatt i ämnet. Jag ville ha källor som vem som helst kan förstå. Mvh

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen