46 reaktioner på ”Vaccinerna fungerar inte – vad göra?”

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Bill Gates hängdes tidigare än beräknats. Fredagen den 1/10 vid soluppgången skedde det.

 2. Jan-Ove Freidlitz

  Enligt New Yorks guvernör är vaccinet en gåva från Gud. Jag vill hävda att vaccinet är en gåva från Satan.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Det är väl satans tjänare, förresten Bill Gates avrättas nu på tisdag ca svensk middags tid. Vad säger du om det?

    1. Jag tror inte på det.
     Det som är värre är att bussföretaget som jag fått sparken från på grund av mina politiska åsikter har rätt att skriva ledare i personaltidningen där de hyllar lilla Greta och World Economic Forum.

     1. Jan-Ove Freidlitz

      Globala intressen vill naturligtvis inte skryta om det, dom styr alla medier. Jag tycker du ska hålla koll på om han någonsin dyker upp något mer.

    2. Det ska jag göra men de kan väl visa gamla inslag ?
     Så vill jag se att det händer saker här i Sverige.

     Att det avslöjas att alla instanser som vi vänder oss till för att klaga bara är bluff . De utreder sig själva och inom skolmedicinen kan de hålla sin sköld att de arbetar efter vetenskap när de begår brott mot de mänskliga rättigheterna.

     De låter äldre ensamma människor ligga sjuka i sin lägenhet utan att se till att de får adekvat vård. man kom två gånger om dagen och ställde fram mat och giftiga mediciner, som till en hund i en hundgård.
     Man fixade inte ens att telefonen var på ett bord nära soffan där hon låg. Sådant kommer de undan med.

     När Gates avrättas kommer det fram då att jag inte fick bli hennes gode man officiellt och att allt sekretessbelades och inga media vill ta upp det.

     1. Jan-Ove Freidlitz

      Bill Gates bästa vän var tydligen Epstain som blev gripen för övergrepp mot barn. Han tog livet av sig i fängelset. Efter det drog sig Bill Gates undan, SAS det. Men det verkar som han gömde sig i en fastighet som var en hemlig sådan, inte registrerat på honom. Men Gates hustru fick tydligen reda på hans hemliga liv som pedofil. Det blev skilsmässa och hon avslöjar för militären hans hemliga gömställe. Så kunde han gripas och föras till Guantanamo för ransakan. Det leder sedan till rättegång med avrättning som följd. Bortrövande av barn, pedofilringar, mord, gift i vaccinationer i Indien och Afrika. Han är frontfigur i coronakaoset, hur i helvete kan folk ta detta vaccin.Varför är man så korkade?

 3. Jag har idag gjort en anmälan till granskningsnämnden för Aktuellt igår kväll.
  I första hand inslaget om klimatförnekarna och i andra hand om diabetes i Jönköping.

  Jag tycker Elsa Widding och Lars Bern ska anmäla programmet till MO.

  De blir kallade för högerextremister och därmed kallar de även mig för det .
  Och då är jag inte ens höger. Jag har aldrig röstat på dem.
  Därför att högern vet jag var jag har. Jag vet vilken människosyn de har, de deklarerar klart att alla är inte lika värda. Värre med vänstern som rabblar en massa fina ord och i handling genomför något helt annat.

  1. Ja tyvärr är sossarna ytterligare ett högerparti i dagsläget. Men tro inte att sd på något sätt arbetar för att förbättra välfärden. Om du tittar på hur de röstar i riksdagen röstar de oftast för högerns förslag och är därmed ett högerparti som låtsas vilja göra vänsterpolitik, precis som sossarna. Det enda alternativet som är vänster och vill förbättra välfärden genom gamla skolans socaldemokrati är vänsterpartiet. Även de har glidit åt höger men kan ändå räknas som vänster.

 4. Tittar på Aktuellt i SVT2 där man tar upp att många barn i Jönköping fått diabetes 1.
  De vet inte varför .

  Det är vaccination som orsakar diabetes 1 hos små barn. Den minsta var 14 månader. Påssjukevaccinet, Röda hund vaccinet, Hepatit A-och B-vaccinet, Hib-vaccin.

  Det kan ni läsa om i Vaccination: risker och skador av Dr,Mayer Eisenstein och Neil Z. Miller.
  Eisenstein mördades.

  Ovaccinerade barn får inte dessa sjukdomar.
  Vaccination är ett fruktansvärt biologiskt vapen.

  De som arbetar inom skolmedicinen ska stå till svars för varför de inte tar reda på fakta innan de skadar våra barn.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   En visselblåsare från sjukhuset i USA påstår nu att deltavarianten inte finns. Det är vaccinskador.

 5. Jan-Ove Freidlitz

  Nu har militärdomstolen på Guantanamo kommit med domen för Bill Gates. Han skall hängas den 5/10 2021.För omfattande barnröveri och pedofilverksamhet. Och omfattande bedrägeri med vaccinationer som orsakade skador och död i flera länder.

  1. Men vad betyder den här militärdomstolen och även Nurnbergdomstolen ?

   Det går inte att verkställa domarna.

   Jag vill att han ska stå till svars för sina lögner och experiment med vaccin och syntetisk mat.

   Om han blir hängd för barnröveri och pedofili betyder ju bara att Djupa Staten offrar honom och fortsätter terrorisera oss med gifter.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Militärdomstols ärende på Guantanamo är verklig. Alla som riskerar dödsstraff i sina hemländer kan hamna där. Nürnberg är inte samma, det är en önskan om Nürnberg 2.

    1. Jan-Ove Freidlitz

     Främst är det terrorister, men även personer som gör brott mot mänskligheten. Tycker det är bra att man kommer åt dom. Dom har inte på jorden att göra.

     1. Jan-Ove Freidlitz

      Bill Gates försökte få till en ny rättegång, men det lyckades inte. Så straffet står fast.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Hej Maj. För det första måste vi ha en ändring i riksdagen. Det växer nu fram ett nytt politiskt parti – Knapptryckarna, där folket får mer bestämmanderätt. Dom växer så det knakar. Vi vanliga människor behöver ta tillbaka kontrollen över vårt land. Kanske Knapptryckarna är det rätta? Jag kommer att rösta på dom. 😁

   1. Ja, jag hoppas också på dem. Men är mycket tveksam till om det kommer att lyckas.
    De vanliga människorna har ju matats med desinformation så länge och tar med sina föreställningar till en folkomröstning.

    Jag är inte riktigt för folkomröstningar . Ska jag behöva foga mig i felaktigheter därför att 51% röstat för det.

    Det kommer ju att vara karismatiska personer son dubbar latmaskarna som inte orkar tänka själva att rösta för deras sak.

    Om knapptryckarna kräver att det bildas en konstitution där vi kan ställa de styrande till svars inom kort tid för sitt styrande , att rensa upp all korruption och inför en media som granskar media. Ingen blocksamverkan mellan partierna . Införa hälsofrihet, inga skattesubventioner i öppna vården. Varje medicinsk vetenskap ska bära sina kostnader med patientavgifter.

    Då ska jag rösta på dem.

     1. Jan-Ove Freidlitz

      Jo du har rätt. Vägen till frihet är snårig och lång. Men ska vi försöka så kan det vara ett bra alternativ. Annars vill jag personligen att en hel del av dessa korrupta politiker och andra makthavare snarast ställs inför en ny Nürnberg rättegång. För ett brott mot mänskligheten.

 6. Jan-Ove Freidlitz

  Enligt Reiner Fuellmich kan på 180dagar ca 500000st människor dött av vaccinet mot covid-19. Skulle tro att i Sverige kan det vara ca 15000-20000st.Skrämmande.

 7. En genombrottsinfektion avser en infektion som sker när en vaccinerad individ blir sjuk av samma virus som vaccinet skulle skydda mot. Infektionen inträffar när vaccinet inte ger immunitet mot det patogen som det ska skydda mot. (Wikipedia)

 8. Svt’s expert Emma Frans skriver på Twitter :
  ”Ju större andel i befolkningen som vaccineras desto fler blir antalet genombrottsinfektioner. Det betyder inte att vaccinet inte är effektivt. Kan vara bra att komma ihåg när man läser nyheterna framöver.”
  Har bett om förklaring av vad som nenas med ”genombrottsinfektioner”, men inte fått något svar.
  Ser för mig ut som ett försök att kratta manegen inför befarat utbrott med smittade och sjuka vaccinerade.
  Eva Bjuhr

  1. När vaccintillverkarna och deras anhängare talar om effektivitet så menar de hur snabbt det blir en reaktion av antikropparna.
   De menar inte hur bra vaccinet är mot sjukdomen som vi vanliga människor tror.

   Dessutom bildas inte antikroppar mot smittämnet utan de bildas mot gifterna som är advjuanser .
   Även deras placebo innehåller gifterna.

   Utan aluminium , kvicksilver, formaldehyd, matolja och annat giftigt skit så bildas inga antikroppar . De bildas för att bandagera skador på cellerna som gifterna orsakar.

   Källa: John Blade, Stefan Lanka

  2. S.k Experten Emma Frans är noll trovärdig, hon skulle berätta i TV4 om kolloidalt silver, men började blanda ihop det med silvernitrat! Hennes utbildning kan man fundera över!

   1. “Expert” är väl bara en titel som ngn där på hennes arbetsplats har hittat på. Kanske för att slippa vidare diskussion.

 9. Vad göra? Ja, frågan är enkel att besvara. Uteslut testsvabs som är preparerade med okända ämnen och injektioner som innehåller okända/oprövade substanser!

 10. Att vaccin inte fungerar är gammal skåpmat för mig.

  Jag har inte sett inslaget men att vi sitter där vi sitter är ju för att vi låtit det hända. Det stora flertalet har ju gått med på att låta sig indoktrineras.

  Mycket därför man biter inte handen som föder en.

  1. Nu pratade dom i radio om extra influensavaccinering även för barnen. Och C-virus måste vi vaxas flera ggr. Staten har beställt massvis med vax för våra skattepengar. Vaccin presenteras som lösning på alla våra problem enligt det gamla receptet: problem-reaction-solution. Vad händer med människors immunsystem av alla dessa injektioner?

  2. Helt rätt , insåg inte själv vaccinbedrägeriet förrän psy op en om det falska virushotet drog igång.
   Är irriterande att jag tillåtit vacc av familjen tidigare .

  3. Jan-Ove Freidlitz

   Det kan bli hårda tag om Moderaterna får bestämma, dom vill ha tvångsvaccinering. Så rösta inte på dessa globala förespråkare.

 11. Elisabeth Johansson

  Läste precis på DT.SE att vårdcentralerna ska ringa upp dem som är ovaccinerade, !!
  Hoppas dem ringer till mej, ska dem få höra ett och annat!!!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen