Varför skrivs inte ivermectin ut för covid?

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Fri översättning av artikel på bloggen Natural News Tisdagen den 31 augusti 2021 skriven av av: Ethan Huff

Redan i februari meddelade Haruo Ozaki, chef för Tokyo Medical Association offentligt att ivermectin är ett säkert och effektivt botemedel mot Wuhan-coronaviruset (Covid-19). Och ändå, till denna dag, ligger medicinen utanför gränserna för recept mot Covid-19 i stora delar av världen.

Det korrupta medicinska etablissemanget fortsätter att truga på människor dödliga injektioner (felaktigt kallade vacciner) och ansiktsmasker (tyg eller kinesisk plast) som ”lösningen” på Wuhan-influensan och hävdar att ivermectin endast är till för djur, vilket är en lögn. Eftersom Tony Fauci och andra Deep State tyranner har förbjudit ivermectin från att ordineras till människor, har många köpt djurversionen från foderaffärer eftersom de inte kräver recept.

Sanningen är den att, FDAs (Food and Drug Administration) godkännande av ivermectin går tillbaka årtionden. Det kostar också bara småpengar att producera, särskilt eftersom patenten gått ut och det kan tillverkas generiskt.

Om ivermectin hade använts i stor utsträckning under det senaste året, skulle plandemin redan vara över. Det hade aldrig funnits något behov av Donald ”vaccinpappa” Trumps ”Operation Warp Speed”-plan– och livet skulle redan vara som vanligt igen.

Istället fick amerikaner och många andra som levde under tyranni höra av sina härskare att ivermectin, hydroxiklorokin (HCQ) och andra lösningar var förbjudna. De enda alternativen är Faucis influensainjektioner och ansiktsbeklädnad, punkt slut.

Detta dekret från USA-regeringen har resulterat i hundratusentals skador och dödsfall – naturligtvis alla i onödan, eftersom ivermectin och HCQ kunde ha räddat massor av dem.

”Även om listan över brott som begåtts av myndigheter under COVID-19-pandemin är lång, är kanske det största brottet av alla det målmedvetna undertryckandet av säkra och effektiva behandlingar,” noterar Dr Joseph Mercola, en stark förespråkare för naturliga läkemedel.

Ivermectin används i Indien med stor framgång

Indien är ett exempel på ivermectins säkerhet och effektivitet. Regeringen där har administrerat det till covidpatienter, av vilka många upplever fullständig återhämtning efter behandlingen.

Ozaki pekade på Indien som ett exempel på varför ivermectin måste ordineras överallt. Han hänvisade också till Afrika, som har sett minimala, om några fall av det kinesiska viruset genom sin allmänna vägran att delta i all plandemisk hysteri.

Som det visar sig, föreskrivs ivermectin allmänt i Afrika som ett botemedel mot malaria. Som ett resultat är covid praktiskt taget obefintlig där, vilket bara visar att det redan finns ett botemedel mot sjukdomen, trots vad Fauci hävdar.

”Om vi jämför länder i Afrika som distribuerar ivermectin en gång om året med länder som inte ger ivermectin (de ger inte ivermektin för att förhindra COVID men för att förhindra parasitisk sjukdom) och tittar på COVID-siffror i de länder som ger ivermectin är antalet fall 134,4 / 100 000 och antalet dödsfall är 2,2 / 100 000.” ”Afrikanska länder som inte distribuerar ivermectin: 950,6 fall per 100 000 och 29,3 dödsfall per 100 000”, uppgav Ozaki.

Tyvärr har det gjorts ansträngningar över hela Afrika för att sluta förskriva ivermectin, vilket är misstänkt i sig självt. Och som ett resultat av detta börjar dödsfallen stiga.

Det finns ett tydligt mönster av minskad dödlighet när ivermectin används, med andra ord. Omvänt dör många människor som vägrats ivermectin, som Fauci och andra har gjort, vilket gör Fauci till en massmördare.

”Jag tror att skillnaden är tydlig”, säger Ozaki.

”Naturligtvis kan man inte dra slutsatsen att ivermectin är effektivt endast på grundval av dessa siffror, men när vi har alla dessa exempel så kan vi inte säga att ivermectin absolut inte är effektivt, åtminstone inte jag.”

De senaste nyheterna om regeringens plandemiska lögner och vägran att förskriva ivermectin finns på Fascism.news.

Ethan Huff

Det svenska Läkemedelsverket har länge vägrat förskrivning av Ivermectin mot Covid-19, men man har nu släppt lite på dessa upprörande regler och tillåter nu läkare att förskriva medicinen men på helt eget ansvar. Det senare innebär att någon större förskrivning som hotar de förmenta vaccinernas marknad. kommer inte att ske.

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

10 reaktioner på ”Varför skrivs inte ivermectin ut för covid?”

 1. Ivermectin kan inte godkännas då vaccinet var tillåtet (emergency authorization) därför att det säjs att det inte finns några andra läkemedel som kan hjälpa sjuka av Covid att bli friska. (Det blev olagligt att skriva ut Ivermectin just innan det s k vaccinet kom ut).
  Om det fanns ett läkemedel emot covid, vilket det finns, så skulle vaccinet bli olagligt eftersom det var tillåtet på dessa grunder. Som Pfizer skriver ‘there is no adequate, approved, and available alternative to the emergency use of Pfizer-BioNTec COVID-19 vaccine to prevent COVID-19.
  Så alla som tar vaccinet är försökskaniner. Nu har Pfizer blivit godkänt med att dom har trials. Det blir en ‘deferred Study med final report Oct, 2023 for evaluate safety and effectiveness of Cominarty in children 12 to 15 years of age. For children 6 months to 12 years of age med slut rapport 31 Maj 2024. Deferred study in infants up to 6 months of age, slutrapport 31 Oct 2024.
  Orkar inte skriva om alla studier. Ni kan läsa om det under FDA BLA approval August 23,2021.
  Det är alltså barnen dom vill åt nu och gravida kvinnor.
  Såg att en av underskrivarna på FDA, Marion F Grueber, Director Office of Vaccines hade sagt upp sej. Man kan ju undra varför.
  Hoppas ni kan läsa vad jag skriver men lite svårt då mina upplysningar kommer från rapporter på engelska.
  (Den sista rapporten till FDA ska vara inne Oktober 2025 så man gissar att det kommer att bli mycket som händer. Good Luck to all the sheep going to slaughter…..Jag mår illa av allt detta då man står helt maktlös inför dessa monster.

 2. Det är bara att konstatera att det är onda människor bakom den här pandemin.

  Det började med andra lögner långt tillbaka men vi kan nöja oss med att gå tillbaka till andra världskriget och sedan kalla kriget, förstöringen av Mellan Östern, Balkan. Klimatbluffen, terrordåd som var arrangerade, amalgam och vaccin, sjukvård som förgiftar i stället för att bota.

  Våra politiker får driva igenom sina idiotbeslut utan att stå till svars.
  Varför accepterar vi att de deltar i Bilderbergsmöten och är med i hemliga organisationer som frimureriet och illuminate mm ??

  De driver Agenda 2030 och att införa One World Order.
  World Economic Forum . en fascistisk organisation är spindeln i nätet och som ligger bakom alla lögner.

  Bolaget som jag kör buss för hyllar World Economic Forum och tonårsflickan Greta i personaltidningens ledare.

  I yrkesutbildningarna från transportstyrelsen är det spikat att det är en global uppvärmning orsakad av CO2. Plus att det politiskt korrekta är att tycka polisen gör att bra jobb när de talar buset till rätta.

  Folk över lag har inte sett det stora bedrägeriet med sjukdomar och bot utan vaknat först när det vällt in “flyktingar”. Så därför går de direkt i vaccinfällan.

  Alternativmedia tramsar med språksvårigheter i vården i stället för att dra fram och avslöjade som är orsaken till ondskan.

 3. Tack för dina skarpa sanna ordalag om sakernas tillstånd! Personligen blir jag så fruktansvärt, förbaskad och illamående av allt hyckleri. Ingen av oss kan väl inte någonsin i framtiden ha förtroende för varken politiker eller det medicinska etablissemanget? All deras förtroendekapital är fullständigt förbrukat. Idag såg jag dessutom dr John Campbell gå ut med en rapport om att ALLA kommer drabbas av deltavarianten eftersom ALLA är smittbärare. Därför ordineras alla ovaccinerade ta sprutan (med okänt innehåll) för att reducera sannolikheten bli allvarligt sjuk och dö! Ja du…Också får vi inte tillgång till medicin som hjälper!!!😡😡😡😡😡

 4. Hasse Hermansson

  Ni har rätt i sak men det finns ett ytterligare syfte bakom Fautci och Trump. De tillhör inte deep state. Det gör däremot läkemedelsindustrin. Att ”verka utan att synas” fungerar åt båda hållen.
  Den upplösningen är nära nu.
  Inget händer utan en plan och den konverterar inom kort.

  1. Tacksam om du förklarar lite bättre.
   Jag har varit avvaktande till Trump .Många ser honom som någon slags Jesus men jag undrar om han inte är en marionett han med?
   Fautci ser jag bara som en verkligt otäck människa liksom Bill Gates, Matti Sällberg och Emma Frans.

   Det stora problemet i Sverige är att tredje statsmakten styrs av Djupa staten. Att stänga alla vägar för det fria ordet har planerats och genomförts under flera decennier.

   Samt folk i gemen som är lata och tycker att vi har ett bra liv fast de får leva sina sista år med sjukdomar, dö för tidigt och mista sina barn.

   De tycker ju att en del måste dö och skadas av vaccin därför att det räddar andra. Väldigt klyftigt !

   1. Hasse Hermansson

    Hej Maj.
    Den djupa staten finns och den har sin kärna i vårt vackra land Sverige.
    Om jag ska förklara så måste vi titta på vår Svenska historia först. Genom vår historia kan vi se något om vår framtid. Att beskriva med några rader här är ogörligt.
    Om du är intresserad så får du gärna kontakta mig på 070 5569205. Jag har tid.

    Mvh Hasse

    1. Vi måste skilja på de två gubbarna här. Trump är helt emot den lilla satanistiska skara som styr bakom kulisserna. Trump var (egentligen innehar han posten fortfarande, om de bara skulle räkna rösterna korrekt) en av de bästa presidenterna genom historien. Han var dock inte felfri. Han är mycket allmänbildad, men har några viktiga områden där han brister stort i kunskaperna. Det ena är allt som rör datakunskap och dess teknologi. Det andra är ju faktiskt fysiologi.

     Han skulle nog inte kunna peka ut var gallblåsan sitter, eller veta vad den är bra för. Han är en som inte låter andra bestämma hur han ska agera. Däremot, vilket kan låta som att det är samma sak, och det kan jag inte argumentera emot, är att han innan han bestämmer sig för något så vill han lyssna in ett antal olika experter som får argumentera för och emot diverse saker. Och här är problemet. Obama hade sett till att så många som möjligt av hans medarbetare och nätverk stannade kvar efter att han lämnade vita huset. När det sågs till att i princip bara djupstatsunderhuggare gav honom råd och uppdateringar kring, i detta fall, covid och vaccin – då gick han på lögnerna.

     Inte bara han, utan många hederliga republikaner var för naiva (teknologiskt okunniga) och lät “Silly Con-valley” ta över makten i informationssamhället, och de tech-bolagen tillsammans med media är de viktigaste verktygen i lådan hos toppen av NWOarna. Det var egentligen där Trump började förlora sin kamp mot det han kallade “träsket”. Inte gammelmedia, som han trodde var hans huvudfiende, utan “big tech”. Hade det rått full yttrandefrihet på nätet fortfarande, då hade han suttit kvar som president, och Ivermectin hade funnits åt alla. Med alla åsikters lika stor rätt att höras, skulle de inte kunna införa den världstyranni som nu växer fram.

     Han ville väl, men de blinda fläckarna på hans kunskapskarta utnyttjades noga uträknat. Jag ser andra personer som hellre får kandidera för republikanerna 2024, men jag vill att han ska finnas med som mycket aktiv topprådgivare. För det han är bra på, det är han riktigt bra på. Men vi får se om de ens har ett folkval av president 2024…

     Fauci, å andra sidan. Det är en riktigt slemmig obehaglig typ. Han tillhör inte högsta eliten, men han uträttar mer än gärna och medvetet deras önskan. Han har haft fingrarna med i de flesta depopulationsprogram som funnits de senaste årtiondena, allt från hiv till ebola med mera – och nu det här. Om de misslyckas med att förslava mänskligheten, kommer han sannolikt att fällas för medverkan till folkmord.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen