JORNOTERRORISMEN slår till

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Här återges en fritt översatt version av en krönika skriven av den världsberömde miljöforskaren och debattören Mike Adams. Här finner ni förklaringen till att det inte längre går att få upp alla artiklar av Dr Joseph Mercola som jag refererat till i mina böcker och krönikor.

Lars Bern

Onsdag 4 augusti 2021 av: Mike Adams

Extrema hot, häxjaktstaktik tvingar Dr. Mercola att ta ner hela sin webbplats och utplåna 25 års artiklar om näring och välbefinnande

Big Pharmas medialakejer – ”journoterroristerna” – har slagit till igen, den här gången genom att släppa lös en våg av dödshot och vitriol mot Dr Joseph Mercola från Mercola.com, som just meddelade att han har tvingats ta ner hela sin webbplats med artiklar och intervjuer. Hans arbete representerar 25 års forskning och skrivande om näring, välbefinnande, förebyggande av sjukdomar och naturlig immunitet, och nedtagandet av hans webbplats firas utan tvekan av de läkemedelsfinansierade brottslingarna som konspirerar med Big Tech och Vita huset för att rikta in sig på och förstöra de mest inflytelserika utbildarna om näring och välbefinnande.

Detta är inget mindre än ett krig mot mänskligheten, allt motiverat under täckmanteln av ”covid”, en fejkad plandemic som är så falsk att inget laboratorium i Amerika ännu kan producera en isolerad referensmaterialstandard för covid-19 viruspartiklar som har visat sig göra någon sjuk. Det hela är en avsiktlig bluff, konstruerad för att driva giftiga vacciner och en global avfolkningsagenda för utrotning i planetär skala av miljarder människor. Men för att utföra denna massutrotning kan de inte ha människor som Dr. Mercola som lär allmänheten om D-vitamin eller ivermectim, till exempel, eftersom naturlig immunitet är relativt lätt att förbättra med enkel näring. (Och covid-19 dödar nästan ingen i sig, varför Cuomo behövde använda respiratorassisterat medicinskt mord för att pumpa upp dödsstatistiken i New York.)

Mainstream media ”journalister” spyr förtalshatkampanjer utformade för att provocera våld mot läkare och naturliga hälsopedagoger

Under täckmanteln av covid har många av dagens så kallade ”journalister” blivit terrorister– och fört hatmotiverade kampanjer mot riktade individer – det ”smutsiga dussinet” – som innebär att de hotar sina anställda och familjemedlemmar. Deras mål är enkelt: Skrämma och förstöra alla som står i vägen för den globala agendan för avfolkning av vaccin. Ingen människa får lämnas ovaccinerad på kort sikt, eller lämnas vid liv på lång sikt, tror de. I en tid där ”onlinemobbning” ska vara ett brott som fördöms av alla, har NYT, Washington Post, CNN, NBC News och andra läkemedelsfinansierade medier blivit de mest upprörande och aggressiva mobbarna av alla, vilket ger en obeveklig spärr av falska, ärekränkande smutskastningsartiklar som tydligt är utformade för att piska upp irrationellt hat och våld mot sina avsedda mål som Dr. Mercola.

Om FBI eller DOJ verkligen ville undersöka faktisk inhemsk terrorism i Amerika, borde de börja med att undersöka NBC News, NYT och andra journoterrorism organisationer som medvetet piskar upp hat och hot om våld mot hälsoutbildare som Bollingers, eller Sayer Ji, Del Bigtree och Robert F Kennedy Jr. Ändå kommer det inte att bli några sådana utredningar av den uppenbara anledningen: Bidenregimen är en läkemedelskontrollerad medicinsk diktatur och kriminellt svindleri / organiserad brottslighet syndikat som tvättar pengar genom covid-utbetalningar (för vacciner, stimulanspengar etc.) för att betala av toppläkemedelsdonatorer som också stöder mediapropagandister med Big Pharma reklampengar.

Hoten mot Dr. Mercola är så intensiva att han nu har tvingats radera hela sin webbplats med innehåll, som sträcker sig över 25 års artiklar och intervjuer, varav många citeras av andra utgivare på grund av den noggranna faktakontrollen som Mercola.com använder. (Han är rikligt förekommande bland källorna i boken CORONAN och den Metabola Pandemin) Dr. Mercola är nästan besatt av noggrannhet, och hans artiklar är extremt väl undersökta och citerade, till skillnad från de vaccinpimping media ”journalister” som bara läser teleprompters och upprepar all propharma propaganda som placeras framför dem på en viss dag.

Mainstreammedierna fungerar nu som Big Pharmas auktoriserade propagandagren. Ännu värre är att de driver ”black hat”-operationer för att attackera, smutskasta, förtala och deplatforma alla som inte vill gå med på deras anti-mänskliga, anti-Amerika lögner och propaganda. Vi lever nu under en medicinsk diktatur i Amerika, där New Yorks borgmästare nu förklarar att ovaccinerade människor är en ny underklass av människor som kommer att nekas tillgång till restauranger, gym och barer, med livsmedelsbutiker som utan tvekan snart kommer att följa efter.

Jag trodde att Amerika redan hade beslutat som nation att det var moraliskt fel att förklara en grupp människor som en undermänniskoklass av degenererade, men de ovaccinerade har nu blivit Amerikas nya klass av förskjutna underhuggare, med guvernörer, borgmästare och till och med presidenten som nu öppet uppmuntrar trångsynthet och diskriminering på grundval av vem du är.

Vaccinpass är de nya ”slavpapperen”, varnade demokraternas borgmästare i Boston, en svart kvinna som nu varnar för vad som händer i samhället när en grupp människor kräver segregering och förnekande av tjänster baserat på något splittrande attribut.

I Amerika i dag, tack vare den obegränsade ondskan i den medicinska diktatur som nu har makten, kommer människor som väljer att förlita sig på naturlig immunitet att diskrimineras och nekas tillgång till grundläggande tjänster, medan de som försöker utbilda allmänheten om näring och välbefinnande kommer att demoniseras, kränkas och sannolikt snart attackeras av arga, hysteriska mobbar som piskas in i ett tillstånd av intensiv ilska av journoterrorismmedierna. Läs mer om allt detta på MedicalFascism.news.

Det här har gått för långt. Alla som driver denna diskriminering, trångsynthet och hatkampanjattacker mot näringspedagoger måste arresteras och åtalas för sin egen roll i dessa samordnade brott mot mänskligheten.

Och dr Mercola borde stämma NYT på 1 miljard dollar i skadestånd för deras falska, ärekränkande smutskastningskampanj mot honom.

Mike Adams

12 reaktioner på ”JORNOTERRORISMEN slår till”

 1. Elisabeth Windesjö

  Stämmer verkligen informationen om Dr Mercola? Jag har så sent som som idag fått hans nyhetsbrev som vanligt. Han bemöter kritiken med tydlig fakta. Förhoppningsvis är detta ännu så länge bara en hotkampanj mot honom från anställd journalist på New York Times. Det är illa nog ändå.

 2. Nedan mina funderingar.
  Tanken att se planeten jorden, som en levande varelse, är svindlande,
  Att jorden är en organism, precis som våra kroppar, med autonoma funktioner.
  EX: att atmosfärens syreinnehåll av 21% syre hålls konstant,
  och att vår kropp normalt, innehåller 94-99 % syre, är autonoma funktioner.
  Det finns många fler ex, salthalt i havet koldioxiden i atmosfären etc.etc.

  Och vi människor är hjärnan (om än en mycket bristfällig sådan)i denna varelse.
  Precis som våra individuella hjärnor ofta leder oss fel, med ibland katastrofala konsekvenser.
  Leder vår ännu okunniga Gaia hjärna, oss till mycket felaktigt leverne, och beslut.
  Därför är det mycket viktigt att vi förstår vår roll i den värld vi lever i.
  Hela miljörörelsen verkar vara okunniga om Gaia hypotesen ??.

  Vår planet Jorden är troligen en av många liknande i vår galax, och i universum.
  Universums Syfte är att skapa medvetna varelser (men vi är inte där än).
  Med evolution och djungelns lag har vi kommit långt.
  Att djungelns lag gäller på jorden, har dom flesta inte insett.

  Citat av James Lovelock.
  ”Universum är självorganiserande, Gaia kommer inte att tolerera oss människor,
  eller andra delar av sin organism, att bli ett hot mot Gaia själv”.

  En skrämmande tanke!
  Är Corona pandemin? GAIAS svar på överbefolkningen?
  Och etablissemanget utnyttjar detta för befolkningsminskning genom nödgodkändt vaccin ??
  Vi är där idag med en överbefolkad jord, som hotar, biologisk mångfald
  Och klimatbalansen genom skogs skövlingar, och på många platser, överuttag av grundvatten.
  Och överfiskning, genom allt effektivare fiskredskap.
  Syftet med GAIA är ju att skapa medvetna människor (varelser).
  INTE OKUNNIGA/giriga/vegeterande människor.
  KONSUMENTER SOM RUBBAR BALANSEN I EKOSYSTEMET

  Vi människors samarbetar ofta, men det är egenintresset som styr.
  När jordens miljöproblem debatteras borde Gaiatanken finnas med.
  Hälsar amatörfilosofen
  Lennart Witt 90 år

  PS: Tillvaron är lidande enligt Buddha, och Kamp enligt GAIA.
  Med kamp kan livet göras drägligt.

  1. Pyttsan jorden är inte alls överbefolkad. Det är girigbukarnas påhitt för att försvara deras förstörelse av både människor och planet.

   Klimatförändringarna är inte orsakad av CO2. Det är naturliga orsaker som beror på var i kosmos Tellus befinner sig.

   Skaparen har givit oss kroppens självläkande förmåga men det har större delen av mänskligheten tappat bort.

   Du kan googla på John D. Rockefeller Masoniska Kreed#Frimurare#Illuminate#WakeUp
   Citat
   “Vi kommer att hålla deras liv korta och deras sinnen svaga samtidigt som vi låtsas göra motsatsen.
   Vi kommer att använda vår kunskap om vetenskap och teknik på subtila sätt så att de aldrig ser vad som händer.
   Vi kommer att använda mjukmetaller, åldrande acceleratorer och lugnande medel i mat och vatten samt luften. De kommer att täckas av gifter vart än de vänder sig.”

   Det där med Gaia är globalisternas religion , struntar jag fullkomligt i.

 3. Anne-Marie Nordkvist

  Tack Lars Bern för allt arbete du lägger ner!
  Känns som om många människor inte bryr sig längre, för mycket att kämpa mot, när
  till och med vår regering sviker oss.

  1. Vi får väl skylla oss själva när vi varit så lata och inte sagt ifrån mot alla tokigheter.

   Det är ingen regering som sviker. Det är vi som tillåter politikerna att hålla på så här.

   Låt bli att rösta nästa år så kanske det händer något konstruktivt eller att det blir något med knapptryckarna så det införs en domstol och tjänstemannaansvar.

   Rensa ut frimurare och illuminatier.

 4. Det som händer är mycket skrämmande. Globalisterna/oligarkerna håller på att ta allt ifrån oss, även själva livet. Det är förbluffande att det är så få människor som inser detta. Det finns förebyggande åtgärder samt botande preparat för den som ändå blir sjuk. Varför ska vi då utsätta oss för en farlig genterapi? En genterapi som uppenbarligen inte hjälper eftersom vaccinerade likväl blir både sjuka och sprider smitta. Det är huvudlöst. Det visar också att det här rör sig om något helt annat än omsorg om människors hälsa. Inte heller räcker läkemedelsindustrins profithunger som förklaring. Om syftet däremot är avfolkning av jorden blir allt logiskt. Frågan är bara hur småpåvarna tänker där. Med en liten befolkning blir det ju inte så många för dem att bestämma över.

 5. Nu har det gått så långt att t.o.m. Dr. Robert Malone, ‘uppfinnaren’ av mRNA tekniken, som används av Pfizer & Moderna m.fl., säger sig ha blivit hotad till livet av just en terrorjournalist. Nyligen uttryckte Dr. Malone stark kritik mot att använda den experimentella tekniken av dessa företag utan att beskriva riskerna med de använda injektionerna.

 6. Ulf Beijerstrand med knapptryckarna är kanske sista möjligheten att göra något .

  Vi måste förändra den politiska konstitutionen och införa en fri media som granskar makten.

  Allting är rena vansinnet som pågår.

  I personaltidningen för bussförare skriver VDn hyllningar till Greta och World Economic Forum.

  Likadant på universiteten som Elsa Widding belyser.

  GÅ MED I KNAPPTRYCKARNA !!!

 7. När kommer alla fega politiker mfl i Sverige att börja ta efter det som sker i USA och på andra platser just nu? Blir 2022 ett ödesår för Sveriges sk fria ord?

 8. Detta är så trist att läsa om. Dr Mercola hade verkligen informativa artiklar om hälsovård. Du skriver att detta häxeri måste stoppas. Jag börjar tro att det redan är för sent. Ingen vågar säja emot, kanske bara du Lars. Nu kommer företag att kräva vaccination för sina anställa osv. Jag börjar bli verkligen orolig hur våran frihet tas ifrån oss. Hela världen håller på att rasa sönder. Stå på dej, Lars, så länge du kan. Tack för din klokhet att vilja hjälpa människor till hälsa även om dom inte förstår det tills dom blir sjuka o då är det ju tyvärr för sent. Tack Lars.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen