22 reaktioner på ”Ivermektin botar Covid-19”

 1. Lars Bern säger bl.a. att anledningen till att patienterna får vatten i lungorna är, att njurarna har skadats. Skadats av vad? Av viruset – nej som Bern säer “troligen av de mediciner som de fått”. Har patienterna fått remdesevir, och om det Dr. Bryan Ardis säger i det här framträdandet, så pågår inget annat än överlagt mord med hjälp av detta preparat.

  https://rumble.com/vlwish-dr.-bryan-ardis-reopen-america-tour-grand-rapids-mi.html

 2. christina andersson

  Tragiskt att inse att o-vacc lever efter sentesen “Tänk på dig själv och skit i andra”. Det finns personer som av medicinska skäl absolut inte kan ta något vaccin. Dessa personer får föra en undanskymd tillvaro i rädsla för smittan. Att då o-vacc rör sig fritt i olika miljöer innebär risk för viruset att mutera till ännu smittsammare former. Detta är en stor farhåga hos WHO. En o-vacc kan ju utan att själv bli sjuk föra över smittan till mer sårbara. Men som sagt: “tänk på dig själv och skit i andra” är tydligen det som gäller i vissa kretsar. Unket!

  1. Det är precis tvärtom. De vaccinerade sprider spikeprotein omkring sig vilket är det som ger de vaskulära besvären och inte viruset. De borde sättas i karantän då de också är asynkrona och inte är medvetna om när de blir smittade av viruset. Om man fortfarande kan bli smittad efter 2 doser behövs väl inga fler bevis på att det inte fungerar.

   1. Nej – de vaccinerade sprider in spikprotein! Spikprotein är en del av SARS-COV2 viruset och spikprotein sprids enbart som del av viruset. Virus sprids av infekterade personer eftersom virus endast kan leva och föröka sig i cellerna hos infekterade personer. Virusinfektion och särskilt allvarligare virusinfektion med större förökning av viruspartiklar (inklusive spikproteinet som en del av dessa) sker så gott som enbart hos ovaccinerade. Det säkraste sättet att undvika spridning av SARS-COV2 virus innehållande spikproteinet är vaccination.

    1. Lars Bern

     Där har du fel, alla de nu använda s.k. vaccinerna injicerar genpreparat som får kroppen att massproducera bara spikproteiner, vilket innebär att de vaccinerade kan smitta omgivningen med dem.

     1. Det är också den uppfattning jag har fått och kallas shedding. Spikeproteinet kan överföras via sexuell kontakt, saliven och huden. Och att alla Fakecheckers ljuger om det är ett bevis på att det också är sant. 😁

    2. Jan-Ove Freidlitz

     Jag kan lova dig tar du vaccinationer kommer din kropp bli fullproppad av spikproteinet överallt. Skrämmande 😵

  2. Jan-Ove Freidlitz

   De ovaccinerade har mycket bättre immunförsvar än de vaccinerade. Det är ni vaccinerade som blir sjuka av vaccinet, därför hamnar ni på sjukhus eller dör.

   1. Intressant då med en kommentar till varför 85% av de i Sverige covid-vårdade är ovaccinerade. Hoppas på en förklaring.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Ett bra sätt att minska risken för covid-19, som är ett biologiskt vapen är att stärka sitt immunförsvar genom att inta dvitamin, cvitamin Zink och Magnesium, selen, kokosolja, kolloidalt silver, oregano olja, gurkmeja mm. Det är bättre än att bara klaga på oss som inte vill ta vaccinet.

    1. Trenden är nu att skuldbelägga de ovaccinerade för att sätta ytterligare press på dem. Det finns ingen logik i detta resonemsng. Varför skulle de vaccinerade vara oroliga. De är ju vaccinerade!

     1. Precis mina tankar. Skönt att höra att det finns medborgare i Sverige som har vettet kvar. Är riktigt vidrigt att läsa hur omänskliga människor blivit 2021 och lyssnar bara på den ensidiga smörja SVT och TV4 lägger ut. Det handlar om ett tyranniskt maktspel som har noll intresse om folks hälsa. Men det är mycket svårt att få folk att se detta. Vi har inte behövt kämpa för våra mänskliga rättigheter på många decennier. Men nu är det dags för det. Oavsett om du är vxx eller ej.

  3. Hej Christina. Alla de som INTE håller avstånd, sätter sig på trånga flygplan etc men har tagit vaccin, menar du att de människorna är mer hänsynsfulla än de som inte tagit vaccinet men som tar hänsyn till andra. Svara gärna, jag tycker den diskussioner är intressant, helst med tanke på att de som inte tar hänsyn aldrig får liknande kritik. De flesta som jag känner struntar i de flesta rekommendationer, se bara den enkla regel med munskydd i kollektivtrafiken. I Stockholm har det aldrig varit många procent som haft munskydd. Ska verkligen de människorna ha åsikter om ovaccinerade som själva håller avstånd och tar hänsyn?

  4. Det finns starka belägg för att en ovaccinerad person INTE smittar asymptomatiskt. Däremot KAN det vara så att vaccinerade kan göra det.
   Därutöver så finns det inga bevis för att de traditionella säsongsvaccinationerna har någon som helst nytta med sig, typ inverkan på sjukhusinläggningar mm. Läs gärna mer i Peter C Götzsche´s bok “Vacciner”. Bör kanske påpeka att han är förespråkare FÖR vacciner generellt men också kritisk mot vacciner som är kontraproduktiva alternativt har allvarliga biverkningar.
   USA´s Center for Disease Control, CDC, håller öppet för att årliga säsongsvaccinationer kan inverka negativt på immunförsvarets kapacitet på sikt.
   Inga självklarheter här alltså!!!!

  5. Jan-Ove Freidlitz

   35 forskargrupper runt om i världen har upptäckt Grafen oxid och parasiter i alla covid-19 vaccination, så nu är det en mycket stor varning för att få vaccination. Skrämmande.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Nu dags att gripa de ansvariga för den mycket farligta covid-19 vaccinationen, som innehöll bland annat Grafen oxid och parasiter. Skrämmande.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen