Ni är grundlurade av det medicinska etablissemanget!

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Den världsberömde tyska advokaten Reiner Fuellmich förbereder en s.k. class action mot en rad myndigheter och politiska institutioner för brott mot mänskligheten i samband med hanteringen av coronan. Här intervjuar han Dr. David Martin som under två decennier kartlagt forskningen och patenten på det aktuella området omkring SARS-virus, spikproteiner och mRNA-preparat. Det är en oerhört faktaspäckad intervju med redogörelser för en rad ytterst komprometterande bevis för hur coronapandemin planerats och iscensatts.

Jag rekommenderar alla att ta sig tid och lyssna på detta skrämmande dokument.

Öystein Rönne # 139 – Bevisen! (rumble.com)

Jag återkommer senare i detta ämne.

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

28 reaktioner på ”Ni är grundlurade av det medicinska etablissemanget!”

 1. David Martin, en otroligt skärpt person, han har ordning och reda på Covid-bluffen. Big Pharma fick alltså patent på ett genvaccin mot en pattogen som inte vid det tillfället fanns. FHM borde ha tillgång till avslöjandet som den svenska EU-deligationen begärde ut och FHM borde inse bluffen i det hela.

 2. Marie-Louise Ericsson

  Lars Bern, Kan du förklara vad Grafenoxid är och hur mycket av detta ämna finns i vaccinet?

 3. Fy farao! Om det är så att viruset sprids medvetet så är detta vidrigt!
  Tack LB för info.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Mycket skrämmande det som händer nu. Bland annat har tre olika presidenter dött strax efter de har stoppat covid-19 vaccination i sina länder. Sedan har vaccination startats igen. Tydligen befinner vi oss i ett mycket farligt samhälle nu. Vad ska vi göra?

  2. Jan-Ove Freidlitz

   Det är inte något virus. Det är ett biologiskt vapen. Konstruktion i ett lab. Sådana man använder sig av i krig. Skrämmande.

 4. Lars. Jag har köpt din bok och finner den mycket viktig och intressant. Har nu hört att det som folk låter sig injiceras i sina vener innehåller 99% Grafenoxid. Kan det verkligen stämma? Då pratar vi verkligen om brott mot mänskligheten!

 5. Finns det någon möjlighet att få föredraget översatt till #venska? Vi är säkert många som har svårt att hänga med på engelska.

   1. Björn Tedenljung

    Lars Bern
    Det här blir några frågor utanför ämnet. Hoppas det är OK.

    Jag undrar om en person som tagit sprutorna och fått i sig de livsfarliga spikproteinerna kan smitta andra på ett eller flera sätt med spikproteiner?
    Är det tillåtet för en besprutad person att vara blodgivare? Vad händer i så fall med alla blodbanker som ständigt måste fyllas på?
    Är dessa blodbanker i så fall i farosonen?

    I så fall kan man väl bli smittad om man råkar ut för en olycka och får en blodtransfussion på lasarettet med smittat blod.

    Inget bra läge om det blir blodbrist på blodbankerna över hela världen.
    Mvh. Björn Tedenljung

 6. Otroligt! Fantastiskt att Fauchi o Who o CCP har lurat och hållit masken i detta fula spel!
  Tack ock lov är det på väg att avslöjas ordentligt nu!

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Är ett utsläppt biovapen och även vaccination är ett dataannpassad biovapen, fy fasen.

 7. Synd att det inte är textat. Jag har en svår hörselnedsättning och kan knappt höra ett ord av vad de säger.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Finns på Öisten Rönne på plattform Rumble, är där text på svenska.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen