Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Den fabricerade pandemin under upplösning.

4 reaktioner på ”Den fabricerade pandemin under upplösning.”

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Reiner Fuellmich såkallade åtal är en bra öppning att till slut komma åt mördarna.

 2. Har precis läst regeringens “delbetänkande av utredningen “Tillgång till vaccin mot covid-19” SOU2022:3, 22 januari 2022. Sverige har tecknat sig för inköp hos tillverkarna med drygt 70 miljoner (?) vaccin-doser. Väldigt många av dessa doser är totalt onödiga! Vad kostar det samhället? Är detta anledningen till att man ska tvinga på även barn dessa immun-störande vacciner? Istället för att kasta dem i sjön!

 3. Från SVT:s rapportering kan man läsa följande, och se hur sanningar kryper fram mer och mer fast man skruvar det lite så det inte går emot vad man tidigare sagt (för dem som inte upptäcker detaljen, pekar jag på den efter slutcitat)

  “Ny studie: D-vitaminbrist kan öka risk för dödsfall i covid-19

  D-vitaminbrist kan kopplas till en ökad risk att insjukna i svår covid-19 och även till att dö i sjukdomen. Det visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften PLOS One.

  Forskarna tittade på 253 personer som fått sina D-vitaminnivåer mätta innan de blev sjuka. Man såg att de som hade en brist löpte i genomsnitt 14 gånger högre risk att få en svår variant av covid-19. Bland dem som hade en brist på vitaminet var risken att dö 25,6 procent, jämfört med 2,3 procent hos dem som inte hade någon brist.

  Även tidigare forskning har visat ett samband mellan svår covid-19 och brist på D-vitamin. I de studier som gjorts under pandemin har man bland annat sett att patienter med mycket låga halter av D-vitamin som läggs in på sjukhus för covid-19 har en sämre prognos. Däremot har man inte sett någon effekt när covidpatienter på sjukhus har fått höga doser D-vitamin som behandling.

  D-vitamin är ett av de få vitaminer som vi riskerar att få för lite av. Allvarlig brist är dock mycket ovanligt i Sverige.

  (TT)”

  Så den lilla detaljen som de använder för att försöka behålla ansiktet med. Jo det är ordet “allvarlig”. Det är väldig skillnad på bara brist och allvarlig brist. Det är sant att allvarlig brist är ovanligt. De förleder läsaren att tro att D-vitamin inte är en faktor för svenska folket. Vilka har varit mest drabbade? Äldre på äldreboenden som sitter inne nästan året om. De får väl i sig vitamin D genom kosten så de åtminstone kommer över 20 mmol/l eller var gränsen för allvarlig brist är satt, men dessa och många andra svenskar har i olika variernade grad en brist på D. Det är dock också sant att det inte ger märkbar effekt att behandla med hög dos efter insjuknande, utan D-vitamin behöver tas i veckor till månader för att få en nivå som förebygger.

  Fast det är ju en framgång att de ens får rapportera någon positiv inverkan av D-vitamin, för det har ju “experterna” i två år sagt är verkningslöst.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen