7 reaktioner på ”Diskussion med Sture Blomberg och Zoia”

 1. Kanske en del ateister fnyser lite åt Blombergs prat om Jesus. Fundera i så fall ett varv innan ni avfärdar det. Det spelar i sammanhanget ingen större roll huruvida man är kristen eller ateist själv, utan man måste vara medveten om att globalisterna tar bibeln på fullt allvar och är i högsta grad “religiösa”, bara att de satsar sin själ på Lucifer. Det som utspelar sig nu, i att pervertera och genetiskt förstöra mänskligheten, tillsammans med stort lidande och på sikt kanske det största folkmordet i historien, ligger helt i linje med hur satan beskrivs i bibeln. De vill skapa “den yttersta tiden” och fördärvet. Ni behöver inte ens tro att de är satanister. De kan använda bibelprofetierna för att de tycker det är en kul story att planera efter. Oavsett, så bör såväl kristna som ateister begrunda bibelns profetior som hjälp att förstå vad som händer i världen just nu. Precis som Blomberg var jag också ateist under många år, men numera kristen. Så jag vet precis hur det var att med vetenskapligt intellekt stå och tycka lite synd om de lättlurade som trodde på den sagoboken.

  Men här är inte platsen för att ta en teologisk diskussion huruvida Gud finns eller ej, utan som sagt det alla bör ha klart för sig är att de flesta i det överstatliga toppskiktet tror på (och föraktar) Gud. Vad ni som individer själva tror ändrar inte deras mål.

 2. Så skönt att få höra sansade diskussioner om läget i pandemin. SVT och dagstidningarna har svårt att ge en opartisk bild. Hela målsättningen tycks fn vara, att så många som möjligt tar en boosterdos eller att snabbvaccinera barn. Skrämmande! Hoppas att omikron kommer att stoppa masshysterin, genom sin ofarlighet!

 3. Vilket trevligt program att se på. Ni verkar alla så himla snälla. Ni är verkligen föredömen. Gott nytt år! Jonas

 4. G I Gurdjieff, död 1949, var en rysk mystiker som profetiskt skrev följande:
  One thing alone is certain, that man´s slavery grows and increases. Man is becoming a willing slave. He no longer needs chains. He begins to grow fond of his slavery, to be proud of it.
  And this is the most terrible thing that can happen to a man.

 5. Benny Broqvist

  Mycket innehållsrikt och intressant samtal. Ovärderligt att ni orkar stå emot dom demoniska krafter som försöker ta över världen. Stort stort Tack för det ni gör!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen