Varför valde de fina medicinmännen en katastrofal strategi?

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Omikron (den nyupptäckta mutationen hos coronaviruset) kan vinna över vaccinet basunerar oligarkins propagandamedier – MSM ut över världen. Andra menar att varianter som är lika dödliga som Ebola kan utvecklas. Skrämselpropagandan i oligarkins MSM tar nya grepp, det gäller att hålla rädslan hos får-skocken vid liv till varje pris. Det ekonomiska utbytet för det medicinindustriella komplexet står i direkt proportion till den rädsla man kan frammana.

Världens börser rasar när allmänheten säljer av rädsla och oligarkerna kan köpa billigt och ytterligare berika sig. Det finns inget som tyder på att nya mutationer av viruset på något sätt är farligare än de tidigare, dödligheten ligger på två promille (0,2%). Och det absoluta flertalet av de som dör av infektionen är gamla och multisjuka. Yngre som dör i förtid lider nästan alltid av någon av de betydligt dödligare metabola sjukdomarna, främst fetma.

Vad är då problemet? Jo de fina medicinmännen i västvärlden som administrerar behandlingen av den här influensaepidemin har valt en i alla avseenden felaktig strategi för att bekämpa denna inte särskilt dödliga smitta. Beror detta på att professorerna är dumma i huvudet och totalt okunniga om hur man får en virusepidemi under kontroll? Det vore ju bedrövligt om det var så, med tanke på de enorma forskningsresurser som vi skattebetalare ställt till dessas förfogande.

Hur skulle man gjort? Tusentals läkare som tog hand om den första vågen covidsjuka konstaterade snabbt att man kunde bota i stort sett alla med de två gamla medicinerna hydroxiklorokin och ivermektin samt förebygga sjuklighet med höga kosttillskott av D3- och C-vitamin samt rätt kost. Hade man tagit fasta på dessa entydiga kliniska erfarenheter hade epidemin varit över nu.

De högt utbildade medicinmännen som fick i uppgift att dra upp en strategi för att möta epidemin, valde dock att se till att de nämnda medicinerna för behandling snabbt förbjöds i västvärlden. Detta åstadkom man med iscensatt fuskforskning som påstod att medicinerna inte fungerade. Alla former av vitaminer och näring som kunde stärka immunförsvaret mot viruset sopade samma personer under mattan. Läkare som förordade det senare anklagades av de fina medicinmännen för att vara kvacksalvare.

Efter detta hävdade medicinmännen att enda sättet att bekämpa epidemin var att ta fram ett vaccinpreparat och injicera alla med det. Vad ligger då bakom detta ödesdigra vägval? Som vanligt är ett bra sätt att få svar – att följa pengarna.

Big Pharma styr helt oligarkins intressen inom sjukvård och medicin och tjänar tusentals miljarder på allmän vaccination och möjligen bara några miljoner på de gamla medicinerna och inget på vitaminer. Svaret på min fråga är m.a.o. den omfattande korruption som styr hela det medicinska etablissemanget. Den medicinska forskningen i dagens västvärld ligger helt i knät på oligarkins Big Pharma och därmed är den professor eller annan forskare som går emot dess intressen rykt. Oligarkin styr m.a.o. den medicinska expertisen med järnhand för att maximera sina vinster. Folkhälsan bryr man sig inte om, det har vi massor av vittnesmål om.

Så, nu sitter vi här med en galopperande epidemi som vi inte kan se något slut på. De vacciner man prånglat på den arma lättskrämda allmänheten visar sig ge ett litet skydd i två månader och efter ett halvår kan effekten övergå i motsatsen. Allt är bara teater – Big Pharma kommer aldrig kunna mutationsanpassa influensavacciner med någon som helst träffsäkerhet. Först tar det tid att upptäcka en ny mutation, sedan ska man försöka välja ut vilken eller vilka mutationer man ska satsa på, sedan ska man testa, tillverka, distribuera och prångla på fårskocken injektionerna. Under tiden har mutationen spritt sig. Och det är mycket osäkert vilken mutation som kommer bli dominerande. En sak kan man dock vara säker på – just den mutation man väljer att vaccinera mot kommer genom evolutionärt tryck sannolikt inte bli den dominerande. Big Pharma kommer dock att dra in astronomiska inkomster.

Alltså ett meningslöst moment 22 som bara kostar massor av skattemiljarder och vårdresurser, och som dessutom ger massiva hälsorisker och biverkningar – minst hundra ggr fler än något annat tidigare använt vaccin. Detta samtidigt som man vet att det finns metoder utan dessa farliga experimentvacciner som funkar, men som ignoreras i alla de länder där politikerna och andra makthavare helt lämnat ansvaret till kraftigt korrumperade medicinmän.

Mitt råd till ansvariga politiker är att avbryta vaccinationerna och istället sätta in de billiga mycket väl beprövade medicinerna såväl i förbyggande som vårdande syfte. Samtidigt bör man starta en kampanj för att få allmänheten att stärka sitt immunförsvar med tillskott av D3- och C-vitamin samt en sund kost likt den som rekommenderats av den brittiske kardiologen Aseem Malhotra.

Slutligen, läs på innan ni går på de korrupta medicinmännens och Big Pharmas propaganda och låt er inte skrämmas. Dödligheten är bara 2 promille och drabbar mest de som lever fel och är multisjuka.

Lars Bern 

32 reaktioner på ”Varför valde de fina medicinmännen en katastrofal strategi?”

  1. Jag tar mig friheten att svara på denna fråga då det är svårt för honom och det finns många troll därute. Då är enda alternativet att gå man ur huse för att visa makten att de förlorat folkets förtroende.

    1. Vad jag förstår så har ett hundratal personer demonstrerat. Jag tänkte mer på hundratusen. Och denna åtgärd det enda som kan stoppa en korrupt regim som inte företräder folkets intressen utan har andra syften. Jag driver FB sajten Stoppan Pk maffian och har lärt mig känna igen troll på lång väg. Sorgliga varelser.

  1. Birgitta Andersson

   Det tror jag också. Vem ska ryggrad nog att avslöja det. Hoppet är det sista som överger en, men det är inte stort.

 1. Tack snälla för all information vi får ta del av 🙏🏻Det är otroligt viktigt att få veta att så många går med samma tankar och att vi som inte följer strömmen kommer att gå stärkta ur denna tragedi Man hoppas bara att våra ungdomar som till synes är friska och tar injektion inte ska behöva drabbas

 2. Lars Bern skärper tonen med rätta när det gäller vaccinerna men myndigheterna kan inte vara så tondöva att de inte förstår vad detta är frågan om. Enligt den senaste forskningsrapporten från Umeå universitet framgår det med all tydlighet att de vaccinerade kommer gå en immunbristdöd till mötes som HIV smittade. Nästa problem är den obligatoriska vaccineringen som man siktar in sig på. Då måste vi alla lämna tangentbordet och ge oss ut på gatorna för att protestera om vi vill överleva.

  1. Tangentbordet når bara sympatisörer. Facebook sorterar bort det det mesta. Så du har rätt. Men en gammal hederlig infokampanj behöver startas nu. Typ en databas -webbsidesportal med namnet Vaccinsäkerhet. Artiklar formas som (veckovisa?) A4 pd-fer som kan laddas ner och skrivas ut lokalt, enskilt eller i små? aktivistgrupper som delar ut i brevlådor i grannskapet, på jobbet eller vid tunnelbanorna. Ingen diskussion (den får föras i andra medier) utan en ställe där granskad info finns. Kanske kan denna förening ta initiativ till detta? Vi har delvis passerat frågan om medicinsk vetenskap. Frågan är politisk och kan vinnas om man söker enhet med
   – de som tagit 2 sprutor och tvekar inför den tredje (inga glåpord mot dessa vettskrämda människor som börjat fundera på om de har gjort sitt livs misstag
   – de som kämpat för rätten till sin egen kropp (kvinnor, samer m.fl. som förvägrats den rätten
   – grupper som tvingats bära pass dagligen för tvångsidentifikation
   – grupper som förvägras att befinna sig på vissa platser, judar, svarta m.fl.
   – grupper som också finner sig censurerade idag när man för vetenskaplig kritik, kanske främst de som diskuterar den ensidiga koldioxidkampanjen

   1. Det finns en grupp som jobbar aktivt och har byggt upp ett nätverk i Sverige för att sprida information om riskerna med vaccinet, speciellt för barn som inte har hunnit bygga upp sitt immunförsvar än.
    https://vi-tillsammans.nu/

    Du har rätt i att det är svårt för de oinformerade att hitta hit men med yttre marknadsföring och uppsökande verksamhet går det att nå fler. Vi befinner oss i ett krig där soldaterna har ersatts med desinformation och vaxxet är ett biovapen.

 3. Det kan inte undgått läkare och annan sjukvårdspersonal detta med c, d och zink. Även om de inte tror att det skulle göra någon nytta förstår jag inte varför de inte testar samtliga patienter för d och zink, det är ju ett enkelt blodprov. Då skulle vi få svaret om det finns något samband. Jag har inte hört att de testar detta i svensk sjukvård vilket såklart är märkligt, på ngt sjukhus borde det väl ändå finns personal som skulle vara intresserad av att testa?

   1. Vad är det medicinska etsblessemanget?
    Om Karolinska institutet här dit så har etablissemanget studerat till exempel D – vitamin och luftvägsinfektioner inklusive covid-19-https://nyheter.ki.se/ny-forskning-om-d-vitamin-och-luftvagsinfektioner-viktig-for-riskgrupper

    Jag vet inte vad som är rätt eller fel, om vitaminer och spårämnen men att påstå att det inte förekommer studiet av de ämnen som näms i artilel och som är gjorda av det så kallade medicinska etablissemanget är fel.
    Men de får kanske ofta inte samma resultat som du ( Lars Bern ) önskar.
    En stor studie i Egypten gjord av etablerade forskare om Ivermectin har visaat sig ha allt för mycket påhittade fakta och därmed föll en av hörnstenarna som talade för Ivermectin, vad jag förstått.

    Att man behöver både spårämnen och vitaminer är inget som sjukvården förnekar. Jag har jobbat 40 år inom intensivvård och vi har alltid givit spårämnen och vitaminer till svårt sjuka patienter. De rekommenderade mängden har nog varierat under tiden.
    Och om större mängder än vad som behövs av ett vitamin för att upprätthålla en addekvat nivå skulle vara bättre har diskuterats så länge jag mins.
    Alltså att brist på vitaminer kan ge sjukdom är ett faktum. Men att en överdosering skulle ge skydd mot sjukdom eller bota sjukdom där om finns inga entydiga fakta.

 4. Jag skulle gissa att hela bluffen är avslöjad inom ett år, och att det då blir ett ramaskri från de injicerade när de får klart för sig att de begått självmord. Det här med vaccinpass kommer då också vara ett glömt kapitel.

  Den kände tyske forskaren dr Wolfgang Wodarg har nyligen i en intervju sagt att han är rätt säker på att många av de vaccinerade kommer att bli svårt sjuka denna vinter, medan de ovaccinerade endast kommer att uppleva en normal influensa säsong.
  Vi kan få en massdöd av vaccinerade några år framöver.

  1. Om man får igenom obligatorisk vaccinering så kommer landet vara ganska öde om något år. Wall street gick ut med att Österrike var första land i Europa som infört obligatorisk vaccinering. Jag tror slaget kommer att avgöras där. Har en kontakt i Österrike som ber om stöd och lojalitet. Vet bara inte hur jag ska kunna hjälpa till.

   1. Det är ju sagt av Klaus Swab att 3/4 av jordens befolkning måste utrotas för att den återstående 1/4 ska kunna överleva på vad jorden har att ge. Är detta då orsaken till att 80% av Sveriges befolkning måste begå självmord med dessa giftsprutor? 3/4 borde ju vara 75%… Jo det blir nog lite ensamt då om c:a 5 år

 5. Detta med smittsamma varianter som vaccinet inte biter på är bara grundlösa bortförklaringar på att det nu är de “vaccinerade” som blir sjuka och dör. Men inte av “Covid” utan av “vaccinen” själva. Helt enligt planen.
  Om man tittar på sjukdoms- och dödlighetsstatistiken, så finner man överallt en exakt överensstämmelse mellan när massvaccineringarna började och dramatiska plötsliga ökningar av både sjukdomsutbrott och dödsfall.
  Det är dessutom nu vetenskapligt väl etablerat att dessa “vaccin” orsakat blodproppar och hjärtskada hos väldigt många, inte minst unga friska människor, bland dem många toppidrottsmän och piloter. Dessutom har officiellt registrerats över 30.000 dödsfall och flera miljoner allvarliga skador av vaccinen bara i EU, vilket av alla erfarenheter att döma, bara är en bråkdel av de verkliga siffrorna, som aldrig rapporteras eller erkänns ha med vaccinen att göra. Bland vanliga konstaterade “biverkningar” kan nämnas hjärtinfarkt, stroke med förlamning eller död som följd, blindhet, demens, okontrollerbara skakningar mm.
  Men våra vårdande myndigheter fortsätter insistera att dessa otestade genmanipulerande “operating systems” är godkända, säkra och effektiva vaccin och att alla bör ta dem utan att ställa frågor om deras innehåll eller möjliga biverkningar.

 6. ‘Epidemin’ upprätthålls av ett PCR-test, som inte kan användas för diagnos av någon som helst specifik influensaåkomma. Upphör med denna testning och epidemin försvinner. Profylax enligt numera känd ortomolekylär formula och behandling efter korrekt diagnos med de angivna parasitmedlen.

 7. viktoria jädert

  Hej Inger-Lill, Var stolt över att du är en medveten människa och har mod att stå upp för din integritet – det är så vi ska fortsätta att agera. Många som inte förstår nu, kommer att vakna upp när allt uppenbaras för dem. Dessa människor som följer strömmen lever i rädsla och det gagnar bara dessa medicinmän som styr världen för tillfället. Kram!

 8. Carl-Christer Johansson

  Läser dina texter med stort nöje och tacksamhet.

  Lite påfluget, men finns tips vart man kan vända sig för att komma över ivermectin? Paketen från utlandet stoppar tullen med precision, tre ggr.

  Tack för allt 🙏

 9. Jan-Ove Freidlitz

  De vise männen skapade ett vaccination för de egna och alla politiker och makthavare – koksaltlösning och ett vaccination för vanliga människor och ett vaccination för de besvärliga – Rebeller. 1,2,3 är beteckning på dessa.

 10. Helt enig med dig. Håller på att läsa Robert F Kennedys heltäckande avslöjande av hela den här skrämselpropagandan med Anthony Fauci hållande i taktpinnen, som våra svenska läkare och politiker tyvärr hjälper till att hålla vid liv.

 11. Inger-Lill Byström

  Tack för alla avslöjande sanningar. Som ovaccinerad har jag nu fått känna på hur det är att vara ovälkommen till både födelsedagar och dop där det finns personer som arbetar inom vården och måste vara lojala sin arbetsgivare. Enligt statsmakten ska man ju inte befatta sig med ovaccinerade . Själv är jag alltid försiktig och håller avstånd. Besöker bara de nödvändiga affärerna. Måste erkänna att jag blev ledsen.
  Mvh Inger-Lill Byström

  1. Jag tycker att du, precis som jag, ska vända på begreppet, Se det istället som en ren omtanke att vi inte blir insläppta där de “Vaccinerade” befinner sig, de värnar därmed om vår hälsa att vi inte ska bli smittade, så du ska istället tacka för deras omtanke när du inte får komma till födelsedagar och dop. Så resonerar jag, så därför ser jag passen som kommer som ett skydd för de ovaccinerade, inte ett förbud

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen