Varför det mesta du vet om Covid-19 är fel II

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Den 20 februari skrev jag en recension av den första upplagan av boken från Sebastian Ruschworth med den rubricerade titeln. Han har nu reviderat och utökat boken med hänsyn till den intensiva utvecklingen av Covidepidemin under året. Boken har blivit bättre och hela frågan blir bra belyst mot bakgrund av att den s.k. vaccinationskampanjen tillkommit. Att denne klartänkande läkare hamnar i en ytterst kritisk inställning till den heltokiga strategi som den fina medicinska etablissemanget valt, är inte att förvåna.

Alla som vill hålla sig upplysta om vår tids stolligheter bör bl.a. läsa den här boken. Passa på att köpa boken nu då förlaget erbjuder den till ett mycket bra Julpris.

Lars Bern

2 reaktioner på ”Varför det mesta du vet om Covid-19 är fel II”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen