I geninjektionernas spår?

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Borde inte det fina medicinska etablissemanget analysera varför dödligheten i Skottland och i flera andra högvaccinerade länder ökar i jämförelse med förra året då Covid-19 influensan härjade som mest? Den rubricerade figuren visar hur överdödligheten i Skottland går upp i år och det sker i vågor, där de åldersgrupper som först fick geninjektionerna börjat stiga först, men att sedan yngre åldersgrupper kommer i deras kölvatten i den takt injektionerna lagts ut.

Om vi inte får ett trovärdigt svar från medicinmännen på denna fråga, hur skall människor då kunna känna förtroende för en sjukvård som hårt driver att alla skall låta injicera sig?

Ni kan läsa mer om detta här: https://www.unz.com/mwhitney/excess-deaths-point-to-depopulation-agenda/

Någon av alla er professorer som propagerar för dessa injektioner som känner sig manad att svara?

Lars Bern

4 reaktioner på ”I geninjektionernas spår?”

  1. Jag ringde professor Karl Kühl, som menade att detta diagram visade med all önskad tydlighet att alla behöver dubbla booster-sprutor var 3:e månad resten av livet. En i varje arm (alternativt till deltamuskeln kunde man sätta dem mitt mellan båda glutus maximus musklerna). På frågan om eventuell jäv, uppgav han att han skänkt alla Pfizer-aktier till sin son och hade inte en enda kvar för egen del.

    Det är intressant hur denna masspsykos fungerar. Som om folk utgick från att läkemedelsbolag jobbade i välgörenhetsbranschen. Välutbildade (FELutbildade) experter tar bolagens forskning på orden. Tänk er om ni går in på en Volvoaffär och du talar om för en säljare där att du är intresserad av deras nya modell. Han svarar: “Nja, den här modellen blev helt misslyckad måste jag säga. Den har så många brister att jag tycker inte du ska köpa den. Kolla in BMW istället, de har en liknande bil som är mycket bättre och billigare”. Nej, det skulle vara absurt att förvänta ett sådant svar (även om vi skulle uppskatta hans ärlighet). Tydligen är det inga konstigheter med mediciner att tro okritiskt på säljarens beskrivning. Om de märkt att deras produkt är skräp, så berättar de väl det, eller…..

    1. Lars Bern

      Skrattretande att jävet skulle försvinna när man donerar sina Big Phrama aktier till en arvinge. Jag som trodde att professorer var begåvade.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen