7 reaktioner på ”BOTA SVERIGE!”

   1. Okay då ljuger alla länder på vårt jordklot. Intressant, och att en liten utvald grupp nu kommit på sanningen.

    1. Nej, vi är en stor grupp läkare, men vi får bokstavligen sparken och tystas genom att anmälas till socialstyrelsen för att vårt legitimation ska dras. Så alla möjligheter till att försörja sig och ens läkartitel tas då ifrån en Tro mig, jag är en av dem. Så jag håller tyst framöver förutom till anhöriga och nära vänner!
     All heder till dessa två läkare som träder fram i det offentliga!

 1. Jo – vi är många som håller med om allt som sägs här så öppet och ärligt av dessa två läkare. Men problemet är ju att detta nu omedelbart TIGS ihjäl. Våra myndigheter o politiker är helt köpta – och sedan i sin tur är det MSM som frodas och får sina löner via pressbidrag – pengar från oss, våra skatter. Så de skriver det som makten vill att de skall skriva. Hur de känner av vad de skall sända ut till läsarna vet jag inte helt och hållet dock. De är väl inte dumma i huvudet, dessa journalister. De borde känna en naturlig lust av att gräva och vrida och vända på fakta och nya händelser. Med – sedan – efterföljande tvivel på att allt kanske inte står rätt till. Varför ser de inte vad som pågår i vårt land och i hela världen?
  Det räcker inte – när det gäller denna “pandemi” – att säga att de flesta av MSM:s journalister röstar vänster. Coronan bryr sig väl inte om vänster- eller högerpolitik.

 2. Det är ju dessutom nu bekräftat att drygt 90% av alla som man sa avled av C-19 i USA dog av annat. Och i Sverige max 85%. Så dödligheten i C-19 är ju marginell i jämförelse med flera andra diagnoser. Skamligt att fortsätta denna genvaxxkampanj, framför allt med barn!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen