Vaccinerna ger inget skydd!

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

I SVT Morgonstudion, 1 december uttalar Richard Bergström, Sveriges vaccinsamordnare, att 1,5 miljarder människor har fått Pfizers och Modernas mRNA-vacciner ”utan egentligen några allvarliga biverkningar eller problem” och uppmanade alla ovaccinerade att omedelbart låta sig vaccineras. Sanningen är den att aldrig under vaccinhistorien har ett vaccin lett till så många dödsfall och svåra biverkningar.

Och varför vaccinera när vaccinerna inte ger skydd vilket framgår av verkligheten bl.a. beskriven i den ledande medicinska tidskriften Lancet:

Den höga vaccinationsgrader för covid-19 förväntades minska överföringen av SARS-CoV-2 i populationer genom att minska antalet möjliga källor för överföring och därmed minska bördan av covid-19-sjukdomen i samhället. Nya uppgifter visar dock att den epidemiologiska relevansen av covid-19-vaccinerade individer ökar. I Storbritannien beskrivs att sekundär smitta bland hushållskontakter som exponerats för fullt vaccinerade individer liknade hushållskontakter som exponerades för ovaccinerade individer (25 % för vaccinerade jämfört med 23 % för ovaccinerade). 12 av 31 infektioner hos fullt vaccinerade hushållskontakter (39%) uppstod från fullt vaccinerade epidemiologiskt länkade fall. Den maximala virusbelastningen skilde sig inte åt beroende på vaccinationsstatus eller varianttyp.

I Tyskland rapporteras frekvensen av symtomatiska COVID-19 fall bland de fullt vaccinerade (”genombrottsinfektioner”) varje vecka sedan 21 juli 2021 och var på 16,9 % bland patienter 60 år eller äldre. Andelen ökar vecka för vecka och var 58,9 % jämfört med 27 oktober 2021 (figur 1) som ger tydliga bevis på den ökande relevansen av de fullt vaccinerade som en möjlig smittkälla. En liknande situation har beskrivits för Storbritannien. Mellan vecka 39 och 42 rapporterades totalt 100.160 COVID-19 fall bland medborgare 60 år eller äldre. 89.821 inträffade bland de fullt vaccinerade (89,7%), 3.395 bland de ovaccinerade (3,4%). En vecka tidigare var frekvensen för covid-19 per 100 000 högre bland de vaccinerades undergrupp jämfört med undergruppen av de ovaccinerade i alla åldersgrupper på 30 år eller mer. I Israel rapporterades ett nosokomiskt utbrott med 16 sjukvårdspersonal, 23 exponerade patienter och två familjemedlemmar. Källan var en fullt vaccinerad COVID-19 patient. Vaccinationsfrekvensen var 96,2% bland alla exponerade individer (151 vårdpersonal och 97 patienter). Fjorton fullt vaccinerade patienter blev allvarligt sjuka eller dog, de två ovaccinerade patienterna utvecklade mild sjukdom (förvärrar vaccinet sjukdomsförloppet?). US Centres for Disease Control and Prevention (CDC) identifierar fyra av de fem främsta länen med den högsta andelen fullt vaccinerad befolkning (99,9–84,3 %) som ”höga” överföringslän. Många beslutsfattare antar att de vaccinerade kan uteslutas som en överföringskälla. Det verkar vara grovt vårdslöst att ignorera den vaccinerade befolkningen som en möjlig och relevant överföringskälla när man beslutar om folkhälsokontrollåtgärder.

Bild 1Vaccinationsfrekvens och andelen fullt vaccinerade personer bland symtomatiska covid-19-fall (≥ 60 år) i Tyskland mellan 21. Juli och 27. oktober 2021 baserat på veckorapporterna från Robert Koch-Institutet.

Lars Bern

Fritt översatt från artikel i Lancet.

22 reaktioner på ”Vaccinerna ger inget skydd!”

   1. Tack för svaret, har hört att nyvaxxade smittar de första 14 dagarna.??

    Är deltidsboende i Spanien och behöver då ta antigentest.

    Är det en risk att stoppa dessa topz upp i näsan,
    vad finns på topzen?

    Funderar på varför de ska långt upp näsan med topzen när vi får höra att hålla avstånd och bära mask??

    Är mycket tacksam för svar från dig då jag har stort förtroende för dig.
    Vänligen Gunilla Hansson

    1. PCR testen ger missvisande resultat och är därför meningslösa att ta. Enligt instruktionerna ska de tas 2-3 cm upp i näsan. De är också desinificerade med etylenoxid som är starkt cancerframkallande. Om jag var dig skulle jag undvika dessa test.

     1. Tack för ditt svar 🙏 har försökt få tag i ett svar på flera myndigheter men…
      Eftersom testen eller vaccinet är alternativen för att kunna resa till mitt deltidsboende i Spanien har jag valt vad jag tror är det minst farliga. Funderar samtidigt på att stanna kvar i Sverige och hoppas på en positiv förändring.

      Tack för ett bra forum
      Gunilla Hansson

     2. Att ta vaccinet är inget alternativ då det slår ut immunförsvaret och bör betraktas som inducerad AIDS.

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Mensrubbningar hos många kvinnor i framförallt 20-30 årsåldern ökar dramatiskt,efter covid 19 vaccination. Läkemedelsverket slår ifrån sig – finns inte något som tyder på att vaccinera orsak till detta.

 2. Om du vill hjälpa till att stoppa vaccineringen av 12 – 15 åringar som har börjat på skolorna nu ber jag er att gå in på https://vi-tillsammans.nu/
  Vi har byggt upp ett nätverk över hela Sverige och sprider information om vaccinets risker till föräldrar och anhöriga. Man har redan börjat vaccinera barn i Örebro där vi driver en kampanj hårt nu. Det behövs engagerade och kunniga aktörer som hjälper till att ta fram informationsmaterial och agera lokalt. Nu är det dags att lämna tangentbordet och kliva in fysiskt om vi vill göra någon skillnad.

 3. Vaccinerna är mer än så. Det är inducerad AIDS. Det kallas för targeting inom militären. De vaccinerade kommer avlida i den vanliga influensan. Varför valde man den vägen. För att eliten inte skulle våga släppa någon farlig patogen som skulle kunna hota eller skada dem själva eller deras egna barn. Nu räcker det med att låta bli att ta sprutan.

 4. När jag får frågan varför jag inte vaccinerat mig!
  Ställer jag motfrågan.

  Är jorden överbefolkad ? svar oftast ja.
  Har vi en klimatkris ? svar oftast ja.
  Är det människan som har orsakat det ? svar oftast ja
  Hur minskar vi på antalet människor ?
  En klimatkollaps gör det med massvält !
  Människorna gör det med vaccinering !
  Och det är ett selektivt,och humant sätt,att minska på världens befolkning.

  PS: Tillvaron är lidande enligt Buddha.
  Och kamp enligt GAIA.
  Med kamp kan tillvaron göras dräglig!

 5. I Afrika som kontinent är endast få injicerade, såg siffran 6% någonstans. Covid i Afrika är också mycket lågt förekommande. Många länder har nämligen profylaktisk- & behandling av malaria, sömnsjuka och flodblindhet medelst Hydroxiklorokin och Ivermectin. Endast i RSA har C-19 getts hög uppmärksamhet under senare tid. Skälet är att dess regering vill gå in ett massinjiceringsskede och därför söker skäl för detta.

  1. För Afrika har man en annan plan. Många Afrikanska länder är skeptiska till vaccinet då Kill Gates har varit och härjat där under många år. De övriga 3,9 miljarderna ska utplånas genom svält. De är beroende av konstgödsel och produktionen har strypts. I Tyskland med över 50% p.g a den skapade energikrisen.

 6. viktoria+jädert

  Hej
  Det är ofattbart att ingen kan få stopp på denna desinformation om biverkningarna. Dessutom har denne R B mage att uttrycka irritation och ilska över vi som inte vill utsätta oss för farliga läkemedel och injektioner. Det är skandal. Vi skulle behöva släppa ner flygblad med sanningen – om vi haft en helikopter att tillgå för vår sak, vill säga!
  Jag tror att upplösningen är ganska nära förestående, många vaknar nu upp ur sin törnrosasömn, framförallt i andra länder och det sprider sig som ringar på vattnet. Vi ska överleva detta vad de än kan hitta på!

 7. Jag tror inte de vaxade har smittats av någon sjukdom utan helt normala biverkningar av ett livsfarligt vaccin/gift. Hur bevisar de sjukdom? Genom pcr-test? När man vet att pcr-test inte kan visa att någon drabbats av sars-cov2 eller annat specifikt virus

 8. Det har börjat bli många prominenta läkare och forskare som framfört tanken på att massvaccinations agendan är ett sätt att avfolka jorden (depopulation). Det börjar bli svårt att inte dra den slutsatsen. Och att vaccinera barn med ett icke utprovat experiment vaccin är inget annat än kriminellt, och ett brott mot mänskligheten.

  Nu har närmare 7,5 miljoner svenskar blivit injicerade, varav kanske hälften avlider inom fem år. De utvecklar ju bl a AIDS genom att immunförsvaret förstörs av injektionerna.

  Låt oss fundera på hur samhället kommer att fungera i så fall om några få år??? Vem kör lastbilarna med livsmedel mm mm. Det blir en systemkollaps.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Har samma tankar själv, vem ska förse oss med mat och andra viktiga saker. Jag tror det blir arbetsplikt för alla som överlever detta.

   1. Det lär det bli. Egendomslösa, ska vi också vara, eftersom de försöker inbilla oss att den som inte äger något är lycklig. De vill med andra ord införa slaveri.

 9. Jan-Ove Freidlitz

  Alla som är inblandade i vaccinationer av barn under 18 år gör sig skyldiga till grova brott, man bryr sig inte om vad barnkonventionen innebär. Det är dags att fängsla dessa förbrytare. Från de högsta politikerna till de som ger vaccinationen. Många tusentals människor i bara Sverige.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Detta gäller det experimentella covid-19 vaccination som togs fram på 8 månader. Detta får inte användas till barn. Och inte till någon annan heller.

  1. Det var bara ett cyniskt drag att förvilla folk, som man stoppade Moderna för unga under 31 år. Sanningen att vaxet gör större skada än nytta på barn och ungdomar var blottad så även fårskocken ryggade tillbaks. Det man då gjorde var att stoppa det fabrikat som gav FLEST hjärtproblem. Då blev folk lugna igen och fortsatte att låta sina barn injiceras av Pfizer, som hade lite lägre frekvens av de problemen – men fortfarande en enorm större risk i förhållande till eventuell nytta. Egentligen är Moderna och Pfizer i princip exakt samma skit, bara att Moderna har en högre koncentration av spikproteinet. Att lägre dos ger färre problem är ingen konstighet. Allra lägsta dosen syntetiska spikproteiner får man om man inte tar någon spruta alls.

   Jag tror att det finns några enstaka personer med existerande samvete på Folkhälsomyndigheten som har lite ångest över att propagera för att vaxxa friska barn, för i den gruppen är det så överväldigande lätt att se hur riskerna överskuggar nyttan.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen