Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kampanjen mot D-vitamin är falsk!

Kampanjen mot D-vitamin är falsk!

Av Lars Bern, teknologie doktor på Chalmers och en av grundarna till NNMH

Vi har den senaste tiden haft en kampanj i MSM såsom SvD, SVT, TV4 m.fl. som försöker minska allmänhetens intresse av att förbättra sitt serum D-vitamin. Här visar en färsk ny studie hur genomfalsk den kampanjen är.

Lars Bern

9 reaktioner på ”Kampanjen mot D-vitamin är falsk!”

 1. Anette Orre Bohman

  Mycket bra och informativt! Stort tack Lars för dina inlägg! Skandal att man propagerar för att det inte skulle ha någon effekt att ta D-vitaminer!! Men som sagt det blir ingen kassako för bigpharma!!

 2. Ät inte statiner. Ät nikotinsyra,alltså Niacin B3-Vitamin som tar bort de dåliga blodfetterna och ökar de bra. Driver ut förkylningar och långtidscovid i terapeutiska doser om 500mg som ger en flush i huden i en timma.Tas vid måltid.

 3. Ing-Marie Hedlund

  Slutade med statiner för flera år sedan mot min doktors vilja.Tog hälsokostpreparatet Redasin en tid efter. Min läkare konstaterade att mina före-och-efter värden var marginella så jag slutade även ta Redasin efter något år. Mina värden idag, sex år senare, är godkända.

 4. Ing-Marie Hedlund

  Jag tvingar min doktor på VC att testa mina d-vitamin nivåer en gång per år. Tar D3/K2 droppar dagligen sedan flera år tiilbaka. Perfekta, snudd på för bra, värden hittills så det är bara att fortsätta. VC går att påverka om du trycker på.
  Stå på dig!

  1. Det är John Campbell, engelsk ’ nurse practitioner with a phd in nursing’ så han har titeln Doctor. Han har en nästan daglig youtube film, där han analyserar pandemi situationen. Han är värd att lyssna på.
   I början på året använde han två D vitamin tester på sig själv. Den ena visade brist och den andra nästan brist, trots att han tagit tillskott på över 2000 i.e per dag. Då drog jag mig till minnes att han tidigare sagt att han äter statiner.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen