Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 3

Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 3

Efter att de styrande oligarkerna bakom det medicinindustriella komplexet, med hjälp av sin handgångna organisation WHO, lyckats få den sannolikt iscensatta coronaepidemin klassad som en pandemi i mars 2020, sjösatte man sin plan för att förbereda massvaccination av hela världens befolkning. Big Pharma låg efter genrepet Event201 i startgroparna för att snabbt kunna ta fram ett vaccin som man räknade med skulle bli deras största kassako någonsin.

En global propaganda- och skrämselkampanj drogs igång med hjälp av oligarkins medier – MSM inklusive svensk Public Service. Dessa började kabla ut siffror dagligen och timligen över vad man hävdade var dödsfall p.g.a. Covid-19 och man körde dagligen skrämmande reportage från överbelagda intensivvårdsavdelningar. Det gällde att bibringa människor bilden av en livsfarlig pest som drog fram över världen, principen var att ju mer rädsla man kunde skapa ju större blev vinsten. Att den totala dödligheten var i stort sett normal förtegs systematiskt av MSM med SVT i spetsen.

Kampanjen blev en total framgång och man fick nästan hela världens politiker att i total panik införa en massa åtgärder för att, som det hette, hindra smittan att spridas som om pesten drabbat världen. När hela det svenska politiska etablissemanget samlades i Riksdagen häromdagen, satt de där hela bunten som en fårskock iförda helt meningslösa ansiktsmasker. En minst sagt löjeväckande och skrämmande bild av ett politiskt system som helt tappat fattningen.

Allt hade gått som på räls om inte en liten detalj kommit i vägen för oligarkernas medicinska etablissemang. Runt om i världen fanns det en massa empatiska läkare som fortfarande trodde på läkaryrkets heder och etik. Trots sin haltande utbildning började man på olika sjukhus experimentera och forska för att hitta sätt att utanför boxen bota de patienter som kom in till sjukhus och mottagningar med svår Covid-19.

Mycket snart kristalliserade det ut sig en rad behandlingar som mildrade och ofta snabbt botade sjukdomen. Dels fann man tidigt ett starkt samband mellan den mycket vanliga D-vitaminbristen hos vissa grupper och dålig prognos vid smitta, dels hittade man främst tre gamla mycket vanliga mediciner (hydroxiklorokin, ivermektin, budesonid) som fungerade både som bot och profylax om de användes rätt. Plötsligt översvämmades nätet av vittnesmål från alla möjliga håll från läkare som med stor framgång räddat liv och behandlat de Covid-19 sjuka och upplysta människor började ta stora kosttillskott av D-vitamin.

Det medicinindustriella komplexets lobbyister gick direkt till angrepp mot alla vittnesmål om bot. Av allt att döma engagerades bl.a. ett rent skojarföretag vid namn Surgisphere för att producera en påhittad studie om hydroxiklorokin som helt underkände preparatet. Denna studie fick man sedan den ansedda tidskriften Lancet att publicera som en preprint den 22 maj 2020, sannolikt efter utpressning med hot om indragna annonser eller liknande. När artikeln senare skulle expertgranskas (peer review) avslöjades bedrägeriet och Lancet drog tillbaka artikeln den 4 juni med en ursäkt.

Publiceringen fick massiv uppmärksamhet i propagandamedierna och ledde till att det medicinindustriella komplexets myndigheter över hela världen inkl. svenska Läkemedelsverket avrådde från användning av preparatet. När artikeln drogs tillbaka teg propagandamedierna samtidigt som myndigheternas avrådan kvarstod och gör så fortfarande. Fuskstudien var inte den enda, det förekom flera studier som snabbpublicerades där man arrangerat upplägg som garanterat skulle ge negativa resultat. Man använde t.ex. feldoseringar och insatser på patienter där sjukdomen pågått för länge. Trots att fuskstudien avslöjades blev den en framgång för Big Pharma tack vare en totalkorrumperad journalistkår som såg till att nogsamt undvika all kritisk granskning av andra än de som kritiserade storindustrin.

Alla de läkare som förordade användning av de verksamma billiga medicinerna blev plötsligt censurerade i MSM och deras inlägg på nätet togs ner av nätföretagen som Youtube, Twitter, Facebook m.fl.. De så kallade faktagranskare som etablissemanget startat under senare år för att försöka stoppa informationer på nätet som inte passar deras ekonomiska intressen, gick igång på högtryck för att försöka karaktärsmörda de läkare som rapporterade om sina behandlingsframgångar.

Många läkare som trotsade myndigheterna sparkades från sina jobb. Mina egna redovisningar av publicerade forskningsresultat i Swebbtv ledde till att hela kanalen slängdes ut från Youtube där den legat i flera år med miljontals tittare och jag blev påhoppad av dessa förmenta faktagranskare. Det blev klart att hela den styrande oligarkin mobiliserades för att tysta allt som inte förordade massvaccination – det som skulle ge komplexet deras största inkomster någonsin.

Målet för det medicinindustriella komplexet att etablera en löpande vaccination av hela världens befolkning rullar vidare trots alarmerande rapporter om svåra biverkningar och dödsfall efter vaccinationerna som överträffar mer än 70 vanliga andra vacciner tillsammans. Dessa vacciner är 500 gånger dödligare än säsongsinfluensavaccinerna, som tidigare varit de dödligaste. Strategin ligger dock fast och den handlar om att slå ut människors naturliga immunförsvar och införa en ordning med obligatoriska löpande minst årliga vaccindoser för alla. Där räknar man även in barn och unga som inte ens blir sjuka av Codid-19 om de inte har annan allvarlig sjuklighet.

Massvaccinationen drivs på av det medicinska etablissemanget trots att självaste WHO avråder från vaccination av barn. WHO skriver på sin hemsida:

“Children should NOT be vaccinated for the moment.

There is not yet enough evidence on the use of vaccines against COVID-19 in children to make recommendations for children to be vaccinated against COVID-19. Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults. However, children should continue to have the recommended childhood vaccines.”

Fortsättning följer

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

4 reaktioner på ”Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 3”

  1. Men om hela covidpandemin är iscensatt och det inte har dött fler människor än vanligt, varför kämpar då läkare för att få använda de där läkemedlen?

  2. Tomas peterson

    Årliga influensan har döpts om till covid-19. Det finns inget isolerat sars ov2 vilket medför att
    PCR testet inte kan påvisa påstått virus.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen