Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ett vetenskapligt samtal om turerna kring vaccinerna.

2 reaktioner på ”Ett vetenskapligt samtal om turerna kring vaccinerna.”

 1. Inga-lill nordström

  Hej jag är medlem, men vill fråga dig om en medicin, läkarna har försökt att få mig att ta statiner länge men vägrat. Nu säger dom att det har kommit en ny som ska injicera som
  Heter REPATHA har du hört talas om den ?

  Snälla om du vet något Inga-lill Nordström

  1. Lars Bern

   Normalt finns det ingen anledning att sänka kolesterolet i blodet. Finns några enstaka undantag bland medelålders män som haft en infarkt. En rad studier visar tydligt att äldre med högt kolesterol är friskare och lever längre än de med lågt. Jag har redovisat dessa studier i min bok CORONAN och den metabola pandemin.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen