Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 2

Strategi för max profit!

Det grundläggande i Rockefellers strategi för vinstmaximering var att först och främst eliminera all konkurrens och att välja en stor marknad och se till att få en global dominerande position på den marknaden. Den strategin har rader av dagens hypermiljardärer tagit efter vilket förklarar deras stora framgångar. De två mest lysande exemplen i dagens världsekonomi är Microsoft och Amazon.

Den som tagit över Rockefellers huvudroll inom det medicinindustriella komplexet är Microsoftgrundarren Bill Gates som med sin enorma förmögenhet likt en bläckfisk skaffat sig tungt inflytande inom hela komplexet. Han spelar en nyckelroll i dagens iscensatta coronapandemi bl.a. som den största finansiären av WHO. Det är givetvis komplett vansinne att världens politiker låtit en privat oligark med enorma ekonomiska intressen inom medicinsektorn få ett avgörande inflytande över världens gemensamma hälsomyndighet.

Det medicinindustriella komplexet eftersträvar maximal marknadsstorlek, vilket innebär att man helt saknar intresse av att hitta bot för de stora kroniska sjukdomarna. Så t.ex. botar man inte de diabetes-2 sjuka med en enkel kostomläggning, utan man framhärdar med kostråd som håller sjukdomen vid liv och sätter istället in livslång medicinering och insulintillförsel som bara bromsar symptomen, så att man kan hålla de sjuka vid liv så länge som möjligt. Vi ser liknande vård av andra kroniska metabola sjukdomar. De kroniskt metabolt sjuka är en jättemarknad. Man nöjer sig inte med den växande skaran verkligt sjuka, utan man hittar även på diagnoser som sedan kan medicineras, såsom t.ex. högt serumkolesterol och fabricerade definitioner av högt blodtryck. Bara dessa diagnoser drar in några hundra miljarder dollar årligen.

Den nya läkarutbildningen undertrycker medvetet läkarskicklighet och har istället skapat en säljkår för Big Pharmas patenterade farmaceutika. Vid en metabol diagnos som högt blodsocker eller högt blodtryck saknar dagens läkare den kunskap som krävs för att hitta orsakerna bakom tillstånden. Man skriver bara ut ett nytt piller, vilket innebär att när människor blir äldre så sitter de med en lista med ett dussintal piller mot olika diagnoser.

Skickliga och empatiska läkare som läst på på egen hand och som eliminerar grundorsakerna bakom det höga blodsockret eller blodtrycket hos sina patienter lever farligt och drabbas ofta av indragna legitimationer. Det absolut farligaste en läkare kan göra är att behandla en cancerpatient utanför Big Pharmas lukrativa farmakologiska ramar, då ryker garanterat legitimationen. På det här sättet har det medicinska komplexet utrotat gamla tiders yrkesskicklighet, där läkare med åren kom att förvärva erfarenheter av att bota många sjukdomar.

Historiskt har man kunnat eliminera en rad allvarliga infektionssjukdomar med en vaccindos som gett en i bästa fall livslång immunitet. Det bidrog till att medellivslängden kunde börja stiga.

Den riktigt stora kassakon på vaccinområdet skapades när man kom på idén att även vaccinera mot muterande virusinfektioner som bara ger ett skydd på något år. Därmed öppnade man för att sälja på friska människor årliga vaccindoser som ur allmän immunitetssynpunkt är ytterst tveksamma. Att övertyga människor att ta dessa årliga vaccindoser var dyrt och tidsödande. För att slippa den dyra marknadsföringen har man bytt strategi och istället sålt in vaccinkampanjer till politikerna för att få dem att ta skattemedel och betala för vaccindoserna. Man har t.o.m. varit så slug att man lyckats övertyga dem att lagstifta om att ta bort företagens produktansvar.

Vaccinmarknaden har med denna strategi vuxit lavinartat till det medicinindustriella komplexets intressantaste kassako. Här behöver man inte ens ha sjuka människor för att tjäna pengar, utan man kan behandla även de friska i förment förebyggande syfte. Att massvaccinationen skadar det naturliga immunförsvaret hos människorna blir snarast en fördel eftersom det ökar behovet av mer farmaceutika.

Den perfekta stormen

Ett bekymmer har varit att människor inte varit tillräckligt rädda för influensaepidemierna, så att många avstått från de erbjudna vaccindoserna. Industrins strateger har därför under senare decennier arbetat på strategier för att öka rädslan i befolkningen för att maximera vaccinviljan. Man gjorde ett första halvmisslyckat försökt 2009 genom att i sina handgångna medier piska upp en propagandakampanj runt den harmlösa Svininfluensan. Efter det bestämde man sig för att vara bättre förberedd vid nästa större epidemi.

Hösten 2019 genomförde det medicinska etablissemanget därför ett genrep kallat Event 201, där man drog upp riktlinjerna som senare kom att tillämpas år 2020 under Covid-19 epidemin. Genom att den styrande oligarkin som kontrollerar det medicinindustriella komplexet även kontrollerar Main Stream Media, så kunde man även mobilisera alla etablerade medier och s.k. journalister att sköta den nödvändiga propagandaapparaten.

När det gäller Covid-19 spekuleras det nu till och med i att någon (USA, Kina ?) medvetet skapat det virus SARS-CoV-2 som orsakat smittan. Den här gången har man lyckats och hela världens politiker har drabbats av panik och vräker pengar över industrin för att få köpa icke färdigutvecklade vacciner för att injicera i alla medborgare mot en epidemi som inte ökar dödligheten av alla orsaker signifikant. Man är även beredda att införa lagar och regler som i praktiken tvingar på oss dessa ytterst riskabla och oprövade injektioner.

Den s.k. Coronapandemin är tänkt att bli det medicinindustriella komplexets perfekta storm.

Men …

Fortsättning följer

Lars Bern

Ni kan stödja mig genom att köpa min nya bok här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – Häftad (9789177655497) | Bokus

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin av Lars Bern | Litenupplaga.se

eller här: Coronan – och Den Metabola Pandemin – Lars Bern – danskt band (9789177655497) | Adlibris Bokhandel

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

5 reaktioner på ”Målet är att beröva oss kontrollen över vår hälsa. Del 2”

 1. Tord Soren Sjodin

  Exempel vid ett fordonsköp:
  Fordonet skall vara testad enligt lagar och regler.
  Driftsäkerhet, personlig säkerhet och ha ekonomiska garantier.
  Om säljaren säger att vi tar inget ansvar för vår produkt och frånsäger sig allt ekonomiskt ansvar.
  Köper människor då detta fordon?
  Läkemedelsbolagens nuvarande vaccin kan hantera människor liv utan ovanstående krav!

 2. Christer Nilsson

  Bara det, att veta hur Big Money och Big Pharma “dansar”, ger massor av anledningar till att inte vaccinera sig. Du får ett oprövat vaccin injicerat i blodet, risk för blodproppar direkt, oväntade biverkningar som inte ännu dykt upp, men framförallt ingen chans till ersättning för biverkningarnas kostnader (friskrivningsklausul). Ställ dig själv frågan varför du ska vara springpojke åt läkemedelsmaffian. Hoppa vaccinet och lev som du brukar, med den metabola hälsan i minnet och var inte rädd för säsongsinfluensor, de stärker ditt immunförsvar.

 3. Moses Mattsson

  Idag blir du ju sittande hemma om du inte vaccinerar dig för att få vaccinpass. Därför var jag ju tvungen att följa strömmen oberoende av hur hälsomedveten man är. Dessutom ta en risk med vaccin som gav mig direkt besked om sämre läkförmåga vid en öpen skada i benet. Krafterna går ju åt att bilda motstånd mot vaccininjektionen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen