Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ett mycket viktigt föredrag – det gäller ditt liv och din frihet!

20 reaktioner på ”Ett mycket viktigt föredrag – det gäller ditt liv och din frihet!”

 1. Tyvärr är det inte många som vågar stå upp för sanningen om vaccinationshysrerin som inte leder till annat än ett jordiskt helvete där vi blir styrda av (livegna) den lilla klick med maktfullkomlighet (pengar).
  Gör du uppror, förlorar du din karriär, din titel, din inkomst, dina tillgångar, blir fråntagen din bankbok, rätten att köpa och sälja, mm, mao satt vid sidan av samhället, fredlös…
  Den dag då en av dem står upp och säger sig vara gud, den dagen kommer den ende sanne Guden, Jesus Kristus, att svara.

 2. Märkligt med alla dessa okunniga maktgalna tyckare, som ska bestämma allt för oss.

  T.ex koldioxid har minskat från 8 gånger så mycket sen fåglarna utvecklades ( 200milj år ) till nu. Detta i en mycket långsamt och stadigt tempo. Koldioxidhalten börjar nu bli så låg att växter blir stressade och riskerar att inte klara sig om koldioxidhalten halveras. Att en liten höjning av koldioxidhalten ska vara farlig är en mycket märklig slutsats, baserad på en mycket kort tid, med det statistiska förfalsknings knepet att välja starttid vid en lite ovanlig tid med kallt klimat.
  Detta är en osäker grund för att satsa enorma summor som politikerna ska leka med . Fullkomligt absurt!

  Samma okunskap gäller Corona! Varför inte satsa på Ivermectin och hjälpa sjuka och minska riskerna med Covid med 75% . Detta har varit känt sen några månader efter utbrottet!
  Varför vänta på vacciner ett år och låta miljoner människor dö och att gå från en billig väl testad behandling för att dyra oprövade eventuellt riskabla vacciner ska tas fram.
  Mutade WHO har stor skuld i detta! Vår stat lite mindre skuld. Ynkligt!

  Tomas Tymark

  1. Rolf Ericson

   Svårt att förstå att så många politiker m fl inte kan ta till sig detta utan fortsätter den kortsiktiga skatte indrivningen och tillhörande skrämseltaktik!
   Tack Tomas för din information kring Co2.

 3. Lennart Widgård

  Det perfekta största lagliga massmordet i människans historia har isensatts.
  Kan den nya Nyrnbergrättegången stoppa vansinnet?

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Tack Bern. Tror nog att det behövs en kraftsamling av många människor för att stoppa vansinnet.Reiner Fuellmich och hans advokater kan nog röra om i grytan.

 4. Detta har jag förstått länge. Har läst Jacob Nordangårds böcker som förklarar sammanhangen ” Rockefeller, en klimatsmart historia” och den senaste ” Den globala stadskuppen”.
  På biblioteken tar de hem böcker om man frågar.

 5. Christer Nilsson

  ig Money’s bödlar börjar synas i utkanten av civilisationen, myndigheterna springer deras ärende med att stoppa ovaccinerade att delta i samhället, stoppar ditt bankkonto, så att du inte kan köpa mat med följden att du svälter ihjäl. En hungrig person har/ser inga hinder för att komma åt de som orsakar Ragnarök.

 6. Kerstin Björkner Ericsson

  Nu är jag ännu mer övertygad om att inte vaccinera mig. Hela denna historia med den s.k. pandemin är ju alldeles förfärlig och har lyckats skrämma upp en hel befolkning.

 7. Urban Forsberg

  Jag är 68 och håller med er. Sorgligt med mina barn (36 o 39) o barnbarn (6mån 3år). Barnen har/ska förstås vaccinera sig. De ”vet” att Covid är oerhört farligt. De har bekanta helt friska unga människor som dött i pandemin. Eller åtminstone känner de nån som har det. Det enda kloka är att vaccinera sig. De tittar på mig som om jag inte är riktigt klok när jag ifrågasätter. Senast igår sas det i media att 2020 hade remarkabel överdödlighet. Ingenting om att den var än högre åren 2000-2012.
  Hur mår vi ut?

 8. Intressant video och så bra att den var översatt.
  Finns det någon som kan förklara varför det hela tiden handlar om att avfolka folk? Jag förstår inte varför de medicinska makthavarna vill att det ska bli mindre människor på jorden? Jag tänker att, ju fler människor som behöver deras preparat ger ju mer klirr i kassan.

  1. Ja, det korta svaret är satanism, särskilt hos dem som våra “världsledare” tar order ifrån. Det spelar ingen roll huruvida du tror på religioner eller inte. Det som spelar roll är att de som bestämmer bakom kulisserna är troende och tror på Lucifer, vilken enligt bibeln vill pervertera och förgöra människan. Jag vet, det låter för löjligt för att vara sant. Tyckte jag med initialt, men numera…..ja, ibland önskar jag att jag inte visste jag vet – det skulle vara så mycket enklare då, några år till åmtinstone (men inte många).

 9. Jag tackar för den svenska översättningen, vilket gör att både jag och många andra har möjlighet att följa med i sammanhanget. Jag har delat videon, som är mycket viktig och att den får så stor spridning som möjligt.
  Med varma hälsningar
  Eva Eliasson

 10. Är alldeles tagen efter att ha lyssnat på denna information!! Vilken fantastisk människa denne Michael Yeadon! ❤️ Så bra sammanfattning av dagens situation. Jag är en kvinna på 78 år, frisk, tar inga mediciner. Bestämde mig i ett tidigt skede att inte vaccinera mig. Michael Yeadon satte ord på min magkänsla att det fanns ugglor i mossen! – Vad gäller framtiden:
  stackars mina barnbarn!

  1. Håller fullständigt med. Det är barnbarnen man tänker på. Har haft samma känsla när det gäller vacciner från första början. Så skönt när någon med kunskap sätter ord på allt. Önskar att flera vaknar.

   1. Tord Soren Sjodin

    En del offrar sin karriär på fakta och medmänsklighet de flesta andra är egoistiska och tycker personliga karriären är viktigare än att bemömta med sakliga argument. Istället tar dessa personlig individer avstånd. Skönt att vara åttio plus och slippa permaneta begränsningar i att inte betraktas som individ.

   2. Sonja Dahlgren

    Detta bekräftar det jag länge tänkt. Tacksam att detta forum finns och jag delar med varsamma ord även till de som
    tycker jag är oförståndig som inte vaccinerar mig.
    Tack för att det var textat!
    Till Lars Bern och er andra som arbetar med föreningen säger jag stort tack för att ni orkar!
    Sonja 67

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen