9 reaktioner på ”Spikproteinerna fortsätter spöka!”

 1. Johan Larsson

  Världsbefolkningen regelerar sig själv utan grymma metoder om man ger U-länderna en ekonomisk chans. Det är mycket tydligt att när ett lands BNP per capita stiger till en viss nivå, så minskar familjerna till ungefär 2-3 barn i median.

  Det som främst hindrar detta är faktiskt fablerna om växthusgaserna. Afrika skulle behöva tillgång till billig enkel energi i olja och kol för att kunna skapa en välfärd och därmed skulle afrikanerna börja känna att det är lagom med att skaffa bara 2-3 barn, för i dagsläget är barnen deras pensionsförsäkring – där de hoppas att tillräckligt många barn överlever och kan bidra med försörjningen av sina föräldrar. Faktum är att en så banal sak som att vanliga personbilar oftast rymmer 5 personer, birdar till att vanliga svenska hushåll ofta nöjer sig med max 3 barn och inte 4. När hushåll i fattiga länder blir mer bilburna tack vare ökad ekonomisk standard, kommer den faktorn spela in där också. Då behövs det också bensin.

  Så de som skriker om att sänka CO2-utsläppen vurmar också, vare sig de vet om det eller ej, för svält och lidande i fattiga länder med stora folkökningar. Allt detta för en klimatkatastrof orsakad av människor som inte ens finns. Jag skulle säga att någonstans mellan 1000 och 1500 ppm CO2 är troligen idealt, av fler skäl.

  Summa sumarum: Låt hela världen få tillgång till billig energi (vilket bara går om fossilt bränsle inkluderas). Så kommer världsbefolkningen sluta växa före 10 miljarder, och det tål planeten utan problem om vi bara tänker miljövänligt – vilket inte klimatalarmisterna gör.

  (att toppglobalisterna vill reducera världsbefolkningen till max 500 miljoner slavar, det är ju en annan femma, och mer skrämmande)

 2. Christer Nilsson

  De kvinnor som i sin iver efter vaccin kommer att tappa i sin rankning, när män börjar planera ett familjeliv med barn. Här kan vaccin-pas komma väl till pass. I inslaget kommer det fram att vid könsumgänge så kan “soten” överföras vid könsumgänge.

 3. Jan-Ove Freidlitz

  hCG i vaccin leder till att immunförsvar attackerar hormoner som styr graviditeten. Gravida får abort och andra blir sterila.

 4. Jag har delat. Ni var lite tröga i starten men allt eftersom så blir ni något tydligare av vad det är som pågår.

  Men det verkar ta emot att ni säger rent ut att det här är planerat för att minska jordens befolkning.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   WHO erkänner att en substans finns i varje vaccination mot covid-19,som kan leda till stirilitet. Det har tidigare använts i Kenya i stelkrampsvaccin. För att slippa aborter. Men det var säkert ett test för det som händer nu. Skrämmande.

   1. lennart Widgård

    Hej!
    Kan du förmedla var du läst detta från WHO. Det är ju verkligen en jättenyhet!

  2. Att jordens befolkningsantal behöver reduceras är väl knappast någon hemlighet eller nyhet. Om vi kräver en matproduktion som samtidigt är “grön” finns det knappast något alternativ än att reducera fertiliteten men att medicinproducenterna ska vara den drivande kraft i det sammanhang är inte något trevligt inslag. Fast att politikerna ska stå för avgörandet är inte attraktivt det heller. Det blir lätt ett moment 22 av denna kaka!

   1. Vi har inte blivit för många på jorden. Det är också en lögn av globalisterna.

    Vem vill ha en grön matproduktion. Jag vill ha en giftfri och näringsrik matproduktion .

    Men det får jag inte för globalisterna har gjort sig pengar på denna dåliga mat och sjukvård som trycker ner varningssignalerna med gifter.

    Politikerna ska börja tala sanning och de kan börja med att redovisa vad de kucklat ihop med World Ekonomic Forum.

    Befolkningen i Afrika har ju redan varit utsatta för sådana här experiment som Jan-Ove Freidlitz säger. AIDS är väl den största.

    Strax före årsskiftet 2003 lades ut på text-TV att 80.000 barn i ett land i Afrika dött av Pfizers vaccin. Som dementerades att den inte skulle publicerats. I februari 2003 har DN en lögnartikel om att polio inte blir utrotat därför att landet (minns inte vilket) inte vill vaccinera barnen för de tror barnen ska bli sterila.
    Dessutom är det så att polio är en ofarlig barnsjukdom.

    Förlamningar som drabbade människorna var inte polio utan nervskador av DDT.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen