Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mänskligheten står vid ett vägskäl

Mänskligheten står vid ett vägskäl

Jag har i flera sammanhang beskrivit hur hälso- och livsmedelsmarknaderna under de senaste hundra åren kommit att bli helt dominerade av två globala industrikomplex som skaffat sig en enorm växande ekonomisk makt. Den gemensamma grundstrategin har varit global marknadsdominans och konkurrensbegränsningar. Utvecklingen på dessa marknader styrs idag utifrån komplexens och dess storägares kortsiktiga profit- och maktintressen och i allt mindre grad utifrån hänsyn till människors hälsa och välmående.

Den växande maktkoncentrationen som följer i kölvattnet av de globala industrikomplexens expansion, fjärmar mänskligheten från ett liv i harmoni med ett naturligt balanserat ekosystem. Right Livelihood pristagaren Vandana Shiva har pekat på hur den ledande oligarken på detta område – Bill Gates världsbild präglas av en övertygelse att tekniska lösningar alltid övertrumfar det som frambringats av den naturliga evolutionen.

Bönders naturliga utsäde skall ersättas av patenterade genmanipulerade frön ihop med massiv giftbesprutning och såväl vårt kött som våra spädbarns modersmjölk skall ersättas av syntetiska produkter tillverkade i någon fabrik. Vårt immunförsvar skall göras beroende av simpla farmaceutiska kemikalier, i stället för att stärka det betydligt mer sofistikerade system som naturen utrustat oss med. Inget naturligt skall längre finnas kvar i Bill Gates värld, allt skall drivas och ägas av hans och de övriga oligarkernas globala företag.

Resultatet är att mänskligheten tappar kontakten med vad som varit naturligt under vår flera miljoner år långa framgångsrika evolution. Detta har som jag visat i boken om Den Metabola Pandemin utlöst en skenande pandemi av metabol sjuklighet som idag omfattar minst hälften av alla världens människor och årligen berövar 40 miljoner människor livet i förtid. Den sjukligheten har även kraftigt försämrat vår motståndskraft mot smittsamma virus och bakterier vilket coronapandemin visat. Vi ser idag tydliga tecken på att vår arts hittills framgångsrika evolutionära utveckling är på väg att degenerera.

Det vägval vi har framför oss är att antingen väljer vi en återgång till det som är naturligt för vår art eller så går vi vidare på vägen mot en fortsatt degeneration och tillbakagång orsakad av syntetiska farmaceutika och onaturlig industriprocessad mat. Det kan bara leda till slutet för vår art.

Det moderna samhället med alla sina forskningsinstitutioner och myndigheter har korrumperats av den härskande oligarkin och integrerats i deras olika industrikomplex. Speciellt Bill Gates utnyttjar systematiskt sin enorma förmögenhet på alla plan för att korrumpera allt och alla. Vi kan inte längre räkna med något stöd från samhället för att underlätta en återgång till ett hälsosamt naturligt sätt att leva. Som jag upprepade gånger visat är samhällets institutioner snarast våra främsta motståndare i arbetet för en naturligare kost och medicin. Från Riksföreningen för Metabol Hälsa försökte vi sommaren 2019 fästa det svenska politiska etablissemangets uppmärksamhet på den alarmerade degenerationen av människors hälsa och vad man borde göra för att stoppa den. Vi fick inte ett livstecken till svar, ointresset är kvävande.

Vi är helt enkelt utelämnade till att var och en måste ta ett eget ansvar för sin hälsa. Ett problem med det är att hälsa blivit och framöver i ännu högre grad blir en klassfråga. Vi kan redan se i statistiken över människors medellivslängd att klyftan mellan samhällsklasserna snabbt vidgas. Vissa grupper av människor i vårt s.k. välfärdssamhälle har redan så kort livslängd att de inte kan räkna med någon livstid som pensionärer.

Förmågan att kunna ta eget ansvar hänger samman med de kunskaper vi själva har. Och erforderliga kunskaper förmedlas inte av skolan som bara upprepar det medicinindustriella komplexets propaganda. Här handlar det om vår förmåga att själva förkovra oss med hjälp av oberoende källor, för att vi skall hitta de insikter som vi behöver för att kunna fatta kloka beslut.

Vetenskapliga studier som på något sätt stört det medicinindustriella komplexets intressen har ignorerats av skolmedicinen i decennier. Det mest upprörande exemplet är propagandan om att orsaken bakom den metabola pandemin är animaliska mättade fetter, medan en massiv vetenskap visar att orsaken är en kombination av socker och andra kolhydrater ihop med industriprocessade omättade fröoljor. Ett annat exempel är demoniseringen av serumkolesterol trots upprepade studier som visar ett starkt samband mellan hög kolesterolnivå och ett längre och friskare liv. Inget har fått störa den oerhört lönsamma försäljningen av kolesterolsänkande kemikalier.

Nu under coronapandemin har det medicinska etablissemanget gått ett steg längre och övergått till ren censur och fabricerande av falska forskningsresultat för att stoppa allt som kan störa det oerhört lönsamma massvaccinationsprojektet.  Jag har själv varit utsatt för den typen av censur under det senaste året.

Vår målsättning är att förmedla den grundläggande kunskap som vi behöver för att åtminstone för egen del kunna ta hand om vår hälsa och vårt välbefinnande. Och inte minst ge oss en grund att stå på för att stå emot oligarkins allt ensidigare propaganda i alla de medier – MSM – som de dominerar. Min förhoppning är även att vi via vår förening för metabol hälsa skall lyckas mobilisera ett engagemang och resurser för att kunna föra ut insikter och analyser till en bred allmänhet så att fler kan få njuta ett hälsosamt liv.

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

19 reaktioner på ”Mänskligheten står vid ett vägskäl”

 1. Olle Holmqvist

  Min berättelse:
  Misstror tillskott eftersom det är renodlad kemikalie aldrig prövad av evolutionen. D-vitamin får man naturligt och smidigt med gös eller abborre 150 g/vecka. Mina blodvärde D : 162. på gränsen till alltför högt. Doktorn på VC tyckte att jag kanske skulle minska tillskott. Hon blev förvånad över att jag inga tog.

  Våra kroppar reagerar olika. Var och en kan prova gös. VC analyserar blodvärdet gratis

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Har du inte läst fel? Skulle nog tro det är kvicksilver du har skyhöga värden av. Jösses. 🤢

   1. Olle Holmqvist

    Jan-Ove,
    Föreslår att du prövar själv ! Mkt enkelt.(jag läste inte själv söta doktorn läste upp för mig)

    1. Jan-Ove Freidlitz

     Skulle tro du istället varit på spanska solkusten ett tag. Det brukar göra susen.

 2. Människosläktet har manipulerat in i ett “konsumtionsdiktatur”! Om det går att ta sig ur den onda cirklen är mycket svårt – kanske till och med omöjligt! Vi är i samma obehagliga sitts när det gäller kundskapsöverföring som gör att allt naturĺigt ska utrotas.

 3. Yvonne Svanfelt

  En fundering. Varför orsakar detta virus symptom många månader efter själva sjukdomen? Inflammerad kropp som har svårt att återhämta sig eller?

  Hälsningar Yvonne

  1. Det är inte bara detta virus som orsakar det utan det är så att skolmedicinen kan inte komma till rätta med inflammationer.

   Det som skolmedicinen kallar artrit finns det ett trettiotal mikrober att söka på om man har för stor aktivitet av dem.

   I somras när vi spelade fotbollsgolf var jag så stel i kroppen. mina kamrater fick böja sig och ta upp bollen ur hålet åt mig.
   När jag kom hem kollade jag upp mikroberna och jag hade stor belastning av hälften.

   När min apparat “Monikor” korrigerat dem försvann stelheten.

   Jag hade obalans av Candidasvampen efter min sanering av amalgamet. Svampen kan tillverka ett 80-tal gifter som den skickar ut i blodet. Bland annat ett gift som stänger av östrogenproduktionen.
   I alla fall så hade jag ont i nedre tandbenet. Det var intensiv smärta i 45 sek och sedan lugnt i 10 minuter när det satte igång igen. Det var alltid på kvällarna som det hände.

   Boten var att låta krossad vitlök dra i olivolja i två dygn som jag sedan sköljde munnen med morgon och kväll under fjorton dagar.
   Jag avråddes att äta värktabletter för det var mumsfillibabba för svampen. Kamomillte hjälpte väldigt bra.

   Borrelia fick jag bort med örten ” Kattklo ” jag hade inte Monikor vid denna tid.

   Antibiotika ska bryta ner bakteriens cellvägg men 15 % av bakterierna är amorfa (saknar cellvägg) och tar sig in i kroppens egna celler.

   Då kallar skolmedicinen det för kronisk borrelia.

 4. Lars, du är min guro, smart , förståndig och verbal på ett sätt som man förstår.Tack för du grillar makteliten och adeln i Stockholm

 5. Mycket bra åsikter Bern. Men ett stort antal människor är så hjärntvättade att det inte går att föra en allvarlig diskussion med dessa. Dessa är mycket vilse.Dom tycker att man är konspirationsteoretiker.

  1. För dessa människor är inte kunskap viktigt utan endast att “ha rätt” och få sista ordet och känna sig trygg i sitt folkhem.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Men det är en falsk trygghet. Får globala intressen sin hela vilja fram, blir det trångt på kyrkogården.

 6. Olle Holmqvist

  Min historia;
  Inga tillskott = högrenade kemikalier. Gös 150 g per vecka, det alternativ som evolutionen prövat –
  och utmärkt D-värde i blodet : 162. Doktorn på VC tyckte att jag kanske skulle dra ner på tillskottet, och blev mkt förvånad när jag berättade att jag inget tog..

  Var och en kan pröva ! VC tar D-värdet gratis,

 7. Det är skrämmande fakta men tyvärr sanna. Var är det sunda förnuftet, kan inte människor genomskåda eländet som pågår framför våra ögon? Tack Lars för ditt engagemang. Hoppas fler och fler läser dina inlägg och blir medlemmar i föreningen.

 8. Tack, Lars Bern. dina texter är helt rätt. Du har gjort ett stort arbete som vi ska vara tacksamma för.

  Men det räcker inte att upplysa om hur vi ska hålla oss friska. Vi måste inse att detta började på 50-talet när vi började bygga ut sjukvården.

  Det var inte bra det som byggdes. Big Food och Big Pharma har misslett våra politiker och tjänat enorma pengar på att föra in skolmedicinen som bara behandlar symtom och aldrig botar.

  Den allmänna sjukförsäkringen var ett stort misstag. Det kan verka humant att pengar inte ska avgöra om man ska få vård. Det hade det varit om vi haft en sjukvård som inte tjänade Big Pharma.

  Det kan inte gå annat än åt helvete när fler och fler blir sjuka och det krävs alltmer skattemedel. Dessutom lurar man hit människor från andra länder som belastar våra resurser ännu mer.

  Hade vi insett detta tidigare hade Djupa Staten aldrig nått hit att lura oss med bluffpandemier och “farliga” virus.

  Nu har vi slösat bort ytterligare ett år på att lägga fram otaliga bevis på att de ljuger. Dessvärre är det ytterst få som tar del av alternativa media.
  De tror att SwebbTV =vit makt.

  Det är försent att väcka allmänheten.

  Vi delar in oss i olika grupper som strider för sin sak. Man får vara emot 5G men inte ifrågasätta pandemin och vaccinationer och absolut inte Chemtrails.
  Då blir man anklagad för allt möjligt.

  Varför kräver vi inte att det ska införas demokrati , Det är konstitutionen det är fel på. Folkvalda ska inte delta i hemliga sällskaps möten. Rensa upp i frimureriet. Ingen blocksamverkan . Partier måste redogöra för hur de ska regera så Sverige är självförsörjande.

  Pressen ska granska makten och redovisa all fakta. Jag ska avgöra vad som är sant.

  Framför allt ska var och en ta ansvar för sin hälsa från barnavård, mödrarvård till äldrevård.
  Jag menar att det äldreboende jag väljer ska betalas av de boende själva och då kommer jag inte att välja skolmedicinens boende som man tvingas till nu.

  Endast akutsjukhus ska skattemedel bekosta.

  De som vill anlita skolmedicinen ska bekosta sina behandlingar, vaccinationer och mediciner själva.

  Jag ska fortsätta att påpeka för SVT hur de beter sig med mina skattepengar.
  Jag ska också skriva till riksdagen. Så deltar jag i torgmöten och demonstrationer.
  Det begär jag inte att ni som är så multisjuka ska göra men ni har väl avkommor?

  Vad kan den här föreningen göra ? Jag var med på ett årsmöte innan coronan och då trodde jag också på att upplysa allmänheten men det räcker inte nu. Jag tycker vi ska ställa krav till politikerna .

  Tillsammans med andra föreningar och andra medicinska förbund, homeopati, kinesisk och indisk medicin, integrerad funktionsmedicin.

  I år förnyade jag inte mitt medlemskap i Tandvårdsskadeförbundet för de har lierat sig med skolmedicinen.
  Jag skrev det till dem, inget svar och så fick jag första numret för i år av deras tidning.
  I den var det en artikel om att covidvaccinerna inte innehåller metaller.

 9. Tack Lars Bern för din idoghet. Du sprider klockrena sanningar och jag delar vidare så mycket det går. 🙏❤️

 10. Rolf Ahlström

  Hej. De kokomm snart att bli tillräckligt med växtnäringar till matproduktion genom krekretslopp på stallgödsel, samt fixering av luftkväve. MVh Rolf Ahlström

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen