Censuren av boten mot Covid-19

I dagens Svenska Dagblad har vetenskapsjournalisten Henrik Ennart skrivit en artikel rörande sambandet mellan fetma och allvarlig Covid-19. Han konstaterar att även vid måttlig fetma ökar risken att bli svårt sjuk. Fetma är ofta första tecknet på metabol sjuklighet som jag har skrivit om i min nya bok CORONAN och den Metabola Pandemin. Man kan spekulera om orsakerna till att just fetma står ut som en viktig riskfaktor. Jag har två hypoteser.

Den ena är att metabol sjuklighet har ett starkt samband med en olämplig och ohälsosam kost bestående av mycket kolhydrater och industriprocessade fröoljor som skadar våra blodkärl och gör dem sårbara för bl.a. virusinfektioner orsakade av SARS-CoV-2 som angriper just blodkärlen.

Den andra hänger samman med serumhalten av D-vitamin som stärker kroppens möjlighet att stå emot virusangreppet från bl.a. SARS-CoV-2. Cellerna i vårt naturliga immunförsvar behöver mycket D-vitamin för att fungera optimalt. Feta personer har överlag lägre nivå på sitt serum D-vitamin. Orsaken är att fettvävnaden i kroppen absorberar mycket av D-vitaminet och hindrar det från att komma ut i blodflödet och göra sitt jobb.

Jag har vid upprepade tillfällen uppmärksammat den rad av studier som visar ett starkt samband mellan brist på D-vitamin och allvarlig Covid-19. Trots detta är det i stort sett tyst från det medicinska etablissemanget om betydelsen av att boosta immunförsvaret mot Covid-19 med höga doser D-vitamintillskott. De fina professorerna som propagandamedierna med SVT i spetsen ständigt släpar fram, tar inte ordet vitamin i sin mun.

Den som besvärat sig att lämna propagandamedierna – MSM och gå ut på nätet och ta del av tusentals kliniska erfarenheter av behandling av de Covid-19 sjuka som massor av läkare delat med sig av, kommer snabbt att finna att det finns både bot och effektiv profylax mot sjukdomen. Jag har stött på vittnesmål om framgångsrik behandling med Hydroxiklorokin ofta tillsammans med Azitromycin, Ivermektin, Pulmicort eller Budesonid, Väteperoxid och Klordioxid.

Trots dessa vittnesmål fick vi nyligen höra från professorn Niklas Arnberg i propagandamedierna att hade vi haft effektiva, smittbromsande läkemedel mot coronaviruset hade vi inte haft de här problemen som vi har nu. Skolorna skulle kunna fungera som vanligt, vi hade kunnat ha fulla läktare på allsvenskan och i hockeyslutspelet, sjukvården hade förmodligen inte varit så tungt drabbad, kulturen hade kunnat fungera som vanligt. Inte en stavelse om alla de gamla beprövade antivirala medicinerna.

Arnberg som är professor i mikrobiologi vid Umeå universitet efterlyser forskning för att få fram fler smittbromsande, antivirala läkemedel för att kunna tackla framtida pandemier snabbare än coronapandemin. Han slår fast att det behövs många fler virusforskare som kan bedriva bredare forskning kring virus för att ta fram fler antivirala läkemedel.

På frågan om när den nuvarande pandemin kan vara över svarar han att vi kommer nog få leva med det här viruset många, många år framöver. När vi kan börja leva som vanligt är jättesvårt att säga. Kanske i värsta fall tills vi har utvecklat nya antivirala medel mot det här och det kan dröja ett, två eller tre år.

Fråga er varför Arnberg och alla de övriga grandiosa professorerna inom det medicinska etablissemanget inte med en stavelse berör de billiga antivirala behandlingar som redan finns och som med stor framgång används mot Covid-19 på många håll? Fråga er varför professorerna inte berör den profylaktiska betydelsen av vitaminer som C och D med en stavelse?

Det är till och med så illa att det medicinska etablissemanget direkt motarbetar existerande profylax och fungerande behandlingar. Det har gått så långt att det publicerats rena fuskstudier skrivna av bedragare för att försöka misskreditera både effekten av D-vitamin och behandlingen med hyroxiklorokin. Dessa bedrägerier har bl.a. legat till grund när Läkemedelsverket för ett år sedan stoppade användningen av hydroxiklorokin mot Covid-19 i Sverige.

Hela det medicinindustriella komplexet med Big Pharma, de medicinska myndigheterna och alla de fina professorerna jobbar för högtryck, för att till varje pris förhindra människor och samhällen att hitta någon annan utväg ur pandemin än den massiva riskabla vaccinationskampanjen som sjösatts. Oligarkins propagandamedier och internetplattformar censurerar hänsynslöst alla som försöker informera sina medmänniskor om profylax och bot utan vacciner. Och här handlar det inte om falska uppgifter utan om vetenskapligt dokumenterad information som man hindrar att den sprids. Det handlar över tid om inkomster på flera tusen miljarder kr som ligger i vågskålen.

Billiga antivirala medel där patenten löpt ut och tillskott av vitaminer och mineraler ger inga inkomster till Big Pharma. Kan man däremot som Arnberg efterlyser utveckla nya antivirala preparat som kan patenteras och säljas till snuskigt höga priser, skulle man kunna tänka sig att komplettera vaccinerna med behandling. Det verkningslösa men patenterade antivirala medlet Remdesivir kostar uppåt 30.000 kr per behandling, Ivermektin-behandling kostar några tior.

Svaret på mina frågor är som vanligt att prioritet nummer ett är att säkra profiten för det medicinindustriella komplexet och då är man beredd att iskallt offra tusentals liv och riskera miljontals svåra biverkningar. De ansvarslösa politiker som styr den här politiken är givetvis helt korrumperade eller skandalöst okunniga och naiva.

Till läkarkåren ute på våra sjukhus vill jag säga att det faktiskt är er skyldighet att använda de antivirala behandlingar som finns. Sälj er inte till Big Pharma utan ställ upp för era patienter även om det kan störa er karriär!

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

13 reaktioner på ”Censuren av boten mot Covid-19”

 1. Jan-Ove Freidlitz

  Dom vet att dvitamin mm hjälper. Men nu är det så att en ny världsordning ska genomföras, tydligen till varje pris. Det bästa vore om vi går samman och reser oss mot myndigheter och politiker. Vi kan inte fortsätta att jamsa med. Mycket viktigt är att inte gå med på att ta någon vaccination. Civil olydnad på alla fronter är mycket bra.

 2. Hydroxikloroqin och ivermektin rekommenderas inte dvs man avråder från WHO och universitetssjukhus i usa att ge dessa och jag antar man menar till de sjukhusintagna patienterna. Det har följaktligen dålig effekt vid svårare covid19 och dessutom ej så sällsynta risker med svåra biverkningar.
  Inget jag skulle vilja ta förebyggande. Min man jobbade med läkem forskning och på 70-80 talet talades om hydroxikloroquin men som tyvärr gav otäcka hjärtbiverkningar. Ivermectin finns det inte nog med godtagbara studier på.
  Vad andra folkslag i helt andra livsmiljöer och samhällstyper kan köpa över disk och knapra på hur de vill kan ju vara på gott likväl som ont.
  Jag bär också på ilska över svensk skolmedicins oförmåga och fattigdom samt påverkan från idiotiska korrumperade påståenden från WHO och EU hälsoministerier som tvingat bort bra astmaallergimedel som SCG(Lomudal lokalverkande inhalationsmedel drogs in 2019 till följd av dålig rekomm försäljning från TLV Kloka(?)Lista och indragen förmån 2006 rek av WHO.)
  till förmån för kortison/systemiskt montelukast maffian som ihop med de antikolinerga bronkodilaterare och antihistaminerna framkallar värre astma via magsyrareflux och glaukom på oss äldre allergiska astmatiker. BRA biverkningslåga slemlösande lokalverkande inhalations medel mot astma spec allergisk astma som SCG= sodiumcromiglikat SAKNAS alltså numera trots att den fungerat bra på medelsvår astma i 40 år innan pga WHOs korrumperade utspel.

  Så jag håller med om Lars Berns oligarki teorier delvis och av egen erfarenhet med den stackars sjukvården med all sin kämpande personal (kvarhållna i okunnighet) i kläm.

  Men jag misstänker att vi till slut ändå måste krypa till kors och ta ett vaccin då jag ändå inte tror att coronaviruset och covid19 kan i åldrar över 50 vara att leka med och att medel som säljs utan recept skulle hjälpa mot den sjukdomen HOS DE ÄLDRE. Dottern seglade igenom covid19 (om testerna var riktiga?) knappt märkbart dock med några veckors hjärndimma efteråt men hon är i 30 årsåldern och “väljoggad”.
  En annan med CFS och astma och CPAPsyrebrist skulle inte klara mig länge oavsett kloroquiner D vitaminer och ivermektiner eller C vitaminet.

  Det beror på vem vi är och om vi kan isolera oss i flera år framlver som dessa virusmutationer kommer härja kring.
  Dessutom förmår ju ingen i sverige sätra på sig en ffp3rd mask med visir eller ens en eller dubbel simpel kirurgmunskydd?

  ÄR svenskarna det mest korkade folket i världen undrar jag många gånger. Inklusive jag själv.

  Däremot kanske detta visserligen nya antivirusmedel (och därmed okända nya risker) kan bli till hjälp för svårare sjuka:molnupiravir. Men många sådana antivirusmedel har redan förkastats som corona -overksamma av WHO (som man kanske ändå kan tro på i vissa fall med tveksamhet trots deras långsiktiga tidigare felsteg)

  https://sverigesradio.se/artikel/nytt-lakemedel-mot-covid-19-testas-i-sverige

  Eller kanske detta medel kan visas hjälpa mot coronavirus (finns dock bara på recept mot autoimmuna sjukdomar som ME/CFS.) Flera studier pågår iaf.

  https://www.medshoprx.com/blog/low-dose-naltrexone-and-the-theorized-treatment-of-the-novel-coronavirus?fbclid=IwAR32NaAhfBZpkCWpjfk6nWym7d5vsMmNa4abjMPrAxU55ryXGE19vnqI9rI

  Förresten har även SCG framförts (för döva öron eller så har det testats och befunnits overksamt i skarpt läge)som ett möjligt hjälpmedel förebyggande för lungorna lokalt då den lär ska även ha antivirala mot Sars typen egenskaper.
  Men som så mycket annat troligen OVERKSAMT VID ÄLDRE ÅLDRAR Samt NÄR MAN REDAN HAMNAT PÅ IVA( om man ens skickas dit…)

  Men om vi kan fortsätta totalisolera oss så har nog c o vitaminer bra effekt.

  1. Lars Bern

   Hydroxiklorokin har använts i miljardtals doser sedan 70 år tillbaka. Ytterst sällsynta biverkningar om man inte överdoserar. Detta med farliga biverkningar är en myt som Big Pharma släppt ut nu för att hindra användningen.

    1. Sagari Zingmark

     Går det att få tag på Ivermektin i Sverige? Sedan vill jag tacka för ditt/ert arbete med att synliggöra andra perspektiv och kunskaper. Bristen på komplexa samtal är skrämmande!

     1. Ja som veterinär medicin mot parasiter har ganska så omfattande biverkningar. Ett riktigt rävgift som man brukar säga. Är farm taget av The Big Pharma.

  1. Om man behöver malaria profylax kan man få det utskrivet, skulle jag tro. Men var försiktigt det är inget naturläkemedel utan ett potent läkemedel framtaget av The Big Pharma och har många biverkningar, till exempel hjärtrytm störningar. Lars B skriver att läkarna får skriva ut det nu. Snarare är det så att det kanske dras. då det miss -brukas som covid19 medicin, till skada för dem med autoimmuna sjukdomar som det också används till.

 3. Carl Erik Eriksson

  Kolla vad hälsomyndigheterna på Irland gick ut med i dagarna: det är viktigt att alla äter extra vitamin d.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Hej 👋. Våra jordar och våra livsmedel är så fattiga på vitaminer och mineraler så det är självklart att vi människor också är fattiga på det. Men vi ska inte ersätta det med mediciner och vacciner.

  2. Anders Nilsson

   Nu säger FHM att de tror att smittan minskar i slutet av april. Har Tegnell varit hos spåtanten? Eller har de fattat att nu ökar svenskens D-vitaminnivå då solen står tillräckligt högt?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen