8 reaktioner på ”Jag blev igår uthängd på Expressens ledarsida”

 1. Hej Lars.
  Jag har följt dig i sex år och litar fullt på dina kunskaper. Ringde Vårdguiden idag men hamnade på 102:a plats!

  Min fråga: min fru ska ta vaccinet nästa fredag. Vågar jag umgås med henne efter det? Hon bär väl med sig en del av smittan efter vaccineringen, vad jag förstår? Jag tänker inte ta några sprutor. Jag litar på mitt eget försvar. Har alltid gjort. Jag har haft både HongKong och Asiaten.
  Vi är båda 72 år men har inte isolerat oss. För siktiga men inte för siktiga!
  Vilket är din rekommendation?
  Hörde när KattNisse ringde Vårdguiden. Killen som svarade ingav noll trygghet!!

  Tacksam för svar.

  Nils Åstrand, Bankeryd.

 2. Lars Bern är bäst men fler måste kämpa. Yngre måste vara beredda att ta över stafett-pinnen.

 3. Ytterligt tveksamt om tidningen har en journalist som är kapabel att göra GÖRE DEN BEDÖMNINGEN utan hjälp! Det verkar mest som tidningen har släppt in utifrån kommande åsikter som sin egen, Mao ynklig journalistik!

 4. Jag läser ändå inte PK-blaskor. Försökte titta på ett nyhetsprogram från propaganda-tv också men orkade inte se hela. Vilken hjärntvätt folk frivilligt utsätter sig för! Det är intressant det du säger att de inte lyckats isolera corona-viruset. Då kan man faktiskt undra om det finns öht? Eller kan det som vissa konspirationsteoretiker hävdar vara strålning från 5g som är orsaken till pandemin? Tycker det är mycket anmärkningsvärt att man inte har kunnat hitta viruset så många duktiga forskare som det finns och ändå så vill man skapa hysteri och införa massvaccination och vaccinationspass till varje pris. De försökte skapa hysteri vid svininfluensan också. Påståenden om att samhället skulle braka ihop pga att så många skulle vara sjukskrivna. Det var ju rena löjan då och det är likadant nu uppförstorat 1000 ggr. Känns som det var ett test för att se hur lätt det gick att vilseleda folk och få dem att följa strömmen.

 5. Jan-Ove Freidlitz

  Det är som Conny Andersson brukar säga kommer man nära sanningen då är motståndet värst. Det är bara att gratulera dig Lars Bern, det du säger är sanningen. Expressen avslöjar sig sådana lögnare dom är. 😁

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen