11 reaktioner på ”Kampen för massvaccinationen”

 1. Varför testar de inte de som fått biverkningar av astrazenecas vaccin, näsblod/blödningar och blåmärken? Ett blodprov?

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Ett stort problem är att alla som blir vaccinerade blir superspridare av covid-19.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Det handlar om liv eller död att hålla sig borta från alla vaccinerade.

 2. Camilla Larsson

  Hydraroxychloroquine dödar malaria som är en parasit. Detta läkemedel ökar på kväveoxiden i kroppen. Ivermectin, som har uppmärksammats som ev hjälp mot Covid19, är ett annat parasit-läkemedel som ökar produktionen av kväveoxid i kroppen, källa https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20085123/

  Och rödbetsjuice dödar ju springmaskar som är en parasit. Dessutom ökar det kväveoxid i kroppen.
  Då borde man kunna ta rödbetsjuice i bra mängder om man blir smittad av Covid 19, eller hur?
  Bara en tanke!

  (När England koloniserade Indien, så drack engelsmännen som bodde i Indien “kinin” för att stoppa malarian. Kinin kommer från barken på trädet Chinosa, och är giftigt i stora mängder. Det smakar bittert och finns i tonic (Scweppes) som man har till gin. Alltså drack engelsmännen ett glas gin&tonic varje dag för att mota malarian. Där uppstod drinken “GT” – Gin Tonic!. Och Hydraroxychloroquine är alltså syntetisk skapad kopia av kinin. Kinin ökar kväveoxiden i blodet – här är bl a en källa på det:
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10480443/

 3. Ingrid Tomkins

  Dr John Campbell är inte läkare. Han har sjuksköterskeutbildning och har doktorerat i det. Framförallt undervisar han och är mycket pedagogisk. Intressant nog har han talat om att han tar statiner. Han tog 2000 i.e tills inte för länge sedan och ökade nyligen till 3000. Blodproverna tog han själv under sändningen . Det ena avläste han med hjälp av mobilen och det andra skickade han till ett labb. Hans youtube kanal följs av tusentals människor över hela världen.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Har nu blivit utsatt för covid-19 smitta i ca 1 vecka. Min son klagade för olika symtom som började för över en vecka sedan. För ca tre fyra dagar sedan känner jag en kraftig trötthet i kroppen några dagar, sedan Inte något mer. För någon dag sedan testar sonen sig positivt. Och jag både ser och hör att han är regält sjuk. Jag har varit lite nyfiken på hur jag skulle klara en attack från Covid-19. Jag intar 5000 enheter dvitamin och stor dos cvitamin, Zink och Magnesium mm. Och även silver vatten två stycken snapsglas per dag, även kokosolja ca två matsked per dag. Har även kortison spray mot astma. Det verkar som att det är bra allt jag intar. Jag tycker att vaccinera är helt enkelt meningslöst och även kan vara mycket skadligt o farligt.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    Det har nu gått 12 dagar sedan sonen var hemma hos oss med symtom på Covid-19. Vi har träffats 5 ggr sen dess. Han har varit hos sin vårdcentral dom har bekräftat covid-19. Sedan en vecka är han sjuk i sitt eget hem. Isolering gäller. Vi föräldrar bägge i riskgrupper mår fortfarande bra, inte minsta symtom. Men som jag sagt tidigare dvitamin 5000/dag+1000 cvitamin, Zink, Magnesium, selen, gurkmeja, ingefära, vitaminer och mineraler, silver vatten, kokosolja och oregano olja mm. Inkubationstid är 2-14 dagar för covid-19. Jag kommer höra av mig senare och tala om hur det går.

    1. Jan-Ove Freidlitz

     Är nu inne på 13 inkubationstid dagen, allt känns bra. Det visar att planera och tänka över vad man äter är så viktigt. Jag har turen att bo ihop med en kvinna som är lite av en forskare när det gäller mat och tillskott. Kära läsare ni borde tänka över hur ni äter och dricker mm. Och framför allt inte vaccination.

     1. Jan-Ove Freidlitz

      Får även upplysa om det är inte bara jag själv som mår bra, även min sambo mår också bra. Vi intar ungefär samma mat och tillskott. Så varför vaccination?

     2. Jan-Ove Freidlitz

      Nu 14 inkubationstid, får väl tycka att vi bägge har klarat av att motverka covid-19 med det vi intar, medel mm. Sonen är nu mycket bättre, kan snart gå ut. En tuff influensa har det varit för honom. Men att inta vaccination som är ett experiment – aldrig. Bättre att bygga upp ett bra immunförsvar.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen