Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ygeman pratar i nattmössan!

Ygeman pratar i nattmössan!

Jag råkade se en intervju med Anders Ygeman i propagandakanalen SVT, där ha la ut texten om de så kallade vaccinationsintygen som politikeradeln planerar att införa ihop med vaccinindustrin.

Ygemans okunnighet är fullständigt hårresande. Det är oerhört skrämmande att personer som han har ansvar för hur landet styrs i dagens mycket allvarliga situation. Hela hans resonemang byggde på att de som är ovaccinerade utgör en större spridningsrisk. Det är ett ytterst tveksamt påstående, eftersom experterna räknar med att de vaccinerade som bara får antikroppar mot en liten del av SARS-CoV-2 viruset, kommer att kunna vara asymtomatiska smittspridare och att det skyddet kanske bara håller i ett år. Den som inte är vaccinerad och smittas får sannolikt symptom som gör vederbörande uppmärksam på att hon/han kan sprida smittan. Att utfärda vaccinationsintyg blir därför bara en symbolisk utpressningsåtgärd mot de som tvekar utan något epidemiologiskt värde.

Ygeman kommer även med det helt felaktiga påståendet att över 13.000 personer i Sverige dött av Covid-19. Verkligheten är den att över 13.000 av de som dött (uppåt 90% gamla och svaga) har haft ett positivt Covid-19 test. Den verkliga dödsorsaken har i flertalet fall varit underliggande metabola sjukdomar. De som dött av Covid-19 under epidemin hittills rör sig snarast om under 2.000.

Ygeman tycker det är lika självklart att utfärda vaccinpass för SARS-CoV-2 vaccination som för Gula Febern. Skillnaden är den att av de som vårdas för Gula Febern dör ca. 30%, medan för allvarlig Covid-19 är det under en procent som dör av sjukdomen.

På en fråga hur man skall göra med de som inte vågar ta vaccinet på grund av allergiska besvär, menade Ygeman att man då fick göra undantag men att de ju bara kunde röra sig om någon enstaka per hundra- till tvåhundratusen. Ygeman är tydligen helt okunnig om att ca. en på tre i befolkningen har just allergiska problem.

Som ni ser är detta statsråd fullständigt okunnig på det område han uttalar sig om. Han utgör således en stor fara för landets befolkning.

Det är nog tyvärr så med Ygeman som med flertalet andra inom den politiska adelsklassen att de i den här frågan går helt i det medicinindustriella komplexets ledband. Detta påhitt med vaccinpass är ju bara ett sätt att utpressa medborgarna att ta ett vaccin med rader av farliga biverkningar. Just nu avbryter land efter land vaccinationerna med vissa vaccin på grund av biverkningar. Norska folkhälsomyndigheten t.ex. uppmanar de vaccinerade att omedelbart ta kontakt med en läkare om de får blå fläckar eller blödningar i huden.

Lyssna inte till vad djupt okunniga politiker eller personer som står i beroendeförhållande till det medicinindustriella komplexet säger. Försök skapa er en egen uppfattning om fördelar och risker med vaccinet, genom att hämta information från oberoende källor på nätet. Orientera er speciellt om vad ni kan göra själva för att boosta ert naturliga immunförsvar mot den här typen av virusinfektion. Det medicinska etablissemanget förnekar att det är något ni själva kan göra. Det är en flagrant lögn, det är bara att gå ut och söka på PubMed efter vetenskapliga studier som beskriver erfarenheter av insatser av vitaminer och mineraler mot Covid-19.

Väg alla faktorer för och emot varandra innan ni fattar ert beslut att tacka ja eller nej till vaccination.

Låt er inte utpressas till ett beslut mot er egen vilja!

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

12 reaktioner på ”Ygeman pratar i nattmössan!”

 1. Jag brukar lyssna på en man som heter Ulf Bejerstrand som är engagerad i kulturlivet. Han ringer upp människor på våra myndigheter för att få svar på vissa frågor. Senast var om vaccinations pass, där han talade med en kvinnlig sekreterare till Yngeman. Lyssna gärna på vad hon säger. Ytterst intressant tycker jag.

 2. Matsåke Åman

  Lysande Bern!
  Det verkar som att alla politiker föds som allkunniga så
  fort de hamnar i smeten.

 3. SVT är politikernas och de multinationella bolagens verktyg.

  Ygeman vet mycket väl att han ljuger. Det är bara teater.

  Människor hör bara att det blir begränsningar för de ovaccinerade och så störtar de iväg till vaccinationen.

  Politikerna jobbar för Djupa Staten och det viktiga är Agenda 2030.
  Med den lovar man guld och gröna skogar fast det är en hake de inte säger något om. Det är bara 2,5 miljarder av jordens befolkning som ska få uppleva det.

  Man kan ju undra över hur vi kunde låta Palme ta bort alla verktyg för att ställa politiker till svars ?

  Jag har en fråga till dig Lars, vilket förhållande har du till föreningen Kreaprenör ?
  Jag är mycket besviken på dem och tycker de luddar med oväsentligheter när detta bedrägeri pågår. Jag tycker jag slängde 900 kr i sjön med att delta i en konferens. Jag trodde de var nystartade men de har visst hållit på i 20 år.

  1. Britt-Marie Ljungkvist-Thesslund

   Undvik vaccinerade har jag också tänkt på!
   Läst att de sprider smitta 6 veckor efter injektion .

 4. Tack LB, som alltid bra skrivet!
  Näe, Ygeman är inte min favoritgubbe heller.
  När de gäller de gamla döda, så hade många av dem kunnat leva idag om de fått syrgas i stället för palliativ vård med morfin, vilket hämmar andningen.
  Socialstyrelsen gick ut med ett direktiv (april/maj 2020) om att de gamla på äldreboenden som insjuknat i Cov19 INTE skulle vårdas på sjukhus, de skulle istället “vårdas” på sitt boende. Då man inte har tillgång till syrgas-koncentratorer på dessa ställen, så fick de palliativ vård istället. Misstänker att detta fortfarande pågår på vissa ställen. Detta är en skandal som tystats ner.

 5. Intressant iakttagelse angående Ygemans utspel. Denna information får man nu på Region Skånes hemsida: “Du kan inte längre boka ett antikroppstest på någon av Region Skånes vårdcentraler. Det beror på att Folkhälsomyndigheten nu inte rekommenderar antikroppstester till allmänheten.” Varför ska man inte kunna kontrollera om man har antikroppar? Det vore väl det bästa skyddet, eller vill man tvinga alla att vaccinera sig? Ser inte bättre ut. Det talas mycket om, i andra sammanhang, kvinnans rätt till sin egen kropp. När upphörde detta att gälla? För övrigt borde det gälla alla:)

  1. Jag ger inte ett skvatt för skolmedicinens tester. Antikroppar har man väl hela tiden ?

   Fråga er i stället varför skolmedicinen inte använder frekvenser.

   Vi amalgamskadade mådde skit men doktorns alla prover visade att det inte var något fel, allt var bara bra.

 6. Hej, varför publicerar du inte dina texter även på FB? Fler kan läsa och enklare att sprida 😊

 7. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  Braa Bern!! Sen är det så att dom som har haft covid-19 och sen vaccinerar sig, får ett kraftigt svar från sitt liv immunförsvar. Dom kan bli mycket sjuka av sprutan. Sen pågår det mycket mobbning mot bland annat sjukvårdspersonal som inte vill ta vaccinet. Bland annat får dom inte fram tida löneökningar. Vi har faktiskt en diskrimineringslag. Som Ygeman kommer troligen att gå runt. Jag har varit huvudskyddsombud och skyddsombud på flera olika arbetsplatser.Det jag ser nu är mycket skrämmande. Det ska naturligtvis stoppas omedelbart. Alla vaccinationer mot covid-19.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen