Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att jaga en skugga

Att jaga en skugga

Skolmedicinen och makteliten är idag fullt sysselsatta med att jaga och låtsas bekämpa en skugga – SARS-CoV-2 viruset. Strategin är att skapa maximal rädsla hos befolkningen för att lättare driva igenom sin agenda The Great Reset och sälja miljardtals vaccindoser. Coronapandemin är nämligen en skuggbild av något mycket allvarligare och mer omfattande – närmare bestämt den metabola pandemin som jag skrivit om upprepade gånger här på min blogg. Jag gav även ut boken Den Metabola Pandemin för två år sedan där jag i detalj beskriver den sjukligheten och vad man bör göra åt den.

Forskarsamhället börjar nu få en allt klarare bild av vad coronapandemin verkligen handlar om. Det visar sig att de människor som blir allvarligt sjuka och ofta dör i Covid-19, till uppåt 90 procent uppvisar en eller fler metabola diagnoser samt ofta brist på viktiga vitaminer och mineraler. För övriga människor med bara enstaka undantag är Covid-19 mest som en vanlig förkylning eller influensa. Studier visar även att risken med den metabola sjukligheten vida överträffar de drastiska åtgärder som vidtas för att minska smittan. Åtgärder för en snabb kostomläggning bort från socker, andra kolhydrater och vegetabiliska oljor skulle på tre veckor ge en långt större effekt än nedstängningar, karantäner och ansiktsmasker.

Det tillstånd vid Covid-19 som ofta anses leda till döden är vad man kallar ARDS, vilket står för Acute respiratory distress syndrome. Studier visar nu att det snarare är ett tillstånd som skulle kunna kallas Acute vascular distress syndrome, alltså att det inte bara är andningsorganen som angrips utan alla blodkärl i kroppen inklusive de i lungorna. Detta beror på att viruset angriper endotelet i blodkärlen och inflammerar det så att det uppstår en massa små blödningar i en rad organ som ger upphov till blodproppar. Man skulle kunna likna det vid en massiv skörbjugg. Det är dessa små blodproppar som skadar organen i kroppen inklusive hjärnan och som förklarar den långtidsjuklighet som ofta visar sig följa på en Covid-19.

Vilket är då boten mot skörbjugg, jo C-vitamin? Det förklarar C-vitaminets centrala roll för att skydda mot Covid-19 som påtalats av en rad forskare inom alternativmedicinen. C-vitamin spelar en central roll för att bilda ett starkt och motståndskraftigt endotel i blodkärlen. Färska studier visar mycket riktigt att de som blir allvarligt sjuka i Covid-19 uppvisar mycket låga till obefintliga halter av vitaminet. När alternativläkaren Annika Dahlqvist påtalade C-vitaminets centrala roll i en Expressenintervju i vintras, blev hon av skolmedicinaren professorn Björn Olsen anklagad för kvacksalveri. Så totalt okunnig är vår skolmedicin.

För att fästa politikernas och allmänhetens uppmärksamhet på den metabola pandemin som tar 40 miljoner liv i förtid varje år, bildade vi för tre år sedan Riksföreningen för Metabol Hälsa. Föreningen har för ett år sedan tillskrivit regeringen och alla riksdagspartierna med uppmaningen att börja ta itu med den omfattande metabola ohälsan. Vi fick inte ett livstecken från den svenska politiska adeln. Om man lyssnat till vår uppmaning och satsat en bråkdel av vad som nu satsas på corona-åtgärder, så hade en stor del av de 6000 liv som nu gått till spillo kunnat räddas. Istället vräker man ut pengar på meningslösa åtgärder för att bekämpa en skugga av den metabola pandemin – sorgligt!

Propagandan har basunerat ut att hög ålder är den främsta riskfaktorn vid Covid-19, men det är fel. Det är de kroniska metabola sjukdomarna som är den främsta riskfaktorn, långt viktigare än ålder. Att man på detta sätt blandar bort korten beror på att ju äldre människor blir, ju fler metabola diagnoser samlar de på sig. Och bor dessa dessutom på undermåliga äldreboenden som i Sverige, har de ofta svår brist på de viktigaste vitaminerna (C och D) och mineralerna.

Precis som vid säsongsinfluensan är det alltid ett litet antal personer som blir väldigt sjuka utan synbar orsak. Vi ser hur etablissemangets medier medvetet lyfter fram dessa få fall för att bidra till en maximal men obefogad rädsla hos allmänheten. Sanningen är den att utan de vanliga metabola sjukdomarna vore inte Covid-19 ens i närheten av en pandemi.

De hittillsvarande dödsfallen i Covid-19 är omkring 700.000 globalt, vilket gör sjukdomen bara till den 20:de dödligaste. Den sammantagna dödligheten i de metabola sjukdomarna är 60 gånger högre. Dödligheten i dessa åkommor kommer nu att öka eftersom coronahysterin trängt undan diagnostisering och behandling av dem. I Sverige räknar man att många behandlingar kommer att senareläggas med upp till ett år.

Min uppmaning till skolmedicinen och till den politiska adeln är att sluta skrämma med och jaga en skugga. Ta istället itu med det verkliga problemet som är alla de kroniska ämnesomsättningssjukdomarna. Gör ni det, löser ni samtidigt problemet med Covid-19 sjukligheten, vilket absolut inte det vaccin som Big Pharma nu säljer på er kommer att göra. Erfarenheten visar att influensavacciner är mycket ineffektiva och ytterst diskutabla eftersom de måste upprepas årligen p.g.a. virus benägenhet att mutera. Åtgärder för en bättre metabol hälsa löser problemet för gott, men tyvärr finns det ett medicin- och livsmedelsindustriellt komplex som inte vill se någon sådan lösning.

Lars Bern

Om ni vill fördjupa er ytterligare i ämnet kan ni läsa boken ”Den Metabola Pandemin”. Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

6 reaktioner på ”Att jaga en skugga”

 1. Om du inte redan har sett filmen ’’Plandemic’’, se den här 25 min korta utdraget med SVENSK undertext. http://gantrack5.com/t/l/5086387/1_MjUyMjI3NzQwMTM=/

  Filmen blev bannlyst på alla stora plattformar och togs ner i samma sekund den lades upp. Men den finns att se i sin helhet på alternativa plattformar utan censur. Bl.a. här https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/05/20/plandemic-documentary.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200520Z2&et_cid=DM540600&et_rid=875527749
  Filmen ”Judy Mikovits discusses SARS-CoV-2” finns längst ner på sidan.

 2. Jag är tacksam för alla som höjer sin röst i den här frågan. Jag skriver ifrån Schweiz, där Sverige lyfts fram som föredöme i sin behandling av “pandemin”. De bästa behandlingarna med Vit C, Chloroquinin och blodförtunnande medel har varit kända sedan tidigt i år. Det fråga vi måste ställa oss är: Varför slår inte sådan information igenom? Här i Schweiz fanns ett faktablad, där Bundesamt für Gesundheit skriver: Ett PCR test kan inte användas som ett belägg för en person är smittad med ett visst virus mm. Men efter det att detta dokument blivit känt och citerat i sociala media, har dokumentet nu ändrats så att där står: att en virusinfektion kan beläggas med PCR test. Vissa läkare i Tyskland går så långt att de kallar det bedrägeri. Måste vi inte vid det här laget se, att det inte handlar om detta virus? Det är något annat i görningen. Se hur polisen i Australien går till väga mot personer som vill opponera sig. Det är otäckt.

 3. Lars Bern, du är klok som en räka!
  Tack för saklig information och vårdat språk.
  Fler och fler inser hur lurade vi håller på att bli. Vi bor ganska isolerat i bergen i British Columbia, Canada, och vår motsvarighet till Tegnell är Bonnie Henry, hyllad av massorna för sitt strikta protokoll med distans, ansiktsmasker, handsprit och förbud av även små grupp möten. Folk är blinda. Det är fantastiskt upplyftande att läsa dina inlägg som hela tiden stärker rörelsen emot etablissemanget och dess fula agenda. Tummen upp för dig och kollegor i samma båt.

 4. -Om bara politikerna och almänheten skulle tänka själva och undersöka olika synspunkter! Varför följer hela världen WHO = Bill Gates, Fauci, Tech(Facebook, Instagram, youtube, Linked-in och Tvitter cencurerar nu aktivt alt som motsäger mainstream-berättelsen!) & Medicinalindustrin/Ekstremvänstern? Det är ofattbart. Men de vaknar nog upp när aktie-bublan smäller och alla deras kära kronor blåser bort med vinden…
  Folk måste vakna upp innan vi står med krav om vaccinpass för att få gå på jobb, resa utomlands eller värre. Denna vaccin är inte säker; rna -tekniken är uprövad och har aldrig förut godkänts. Men nu framrusar man denna eksperimenterande injicering indeholdande plastoverdragna nanopartiklar!?!
  Bara att hoppas man får lov att tacka nej! 😮

  1. Varför följer hela världen WHO = Bill Gates…? De får säkert betalt med pengar eller karriär/position. Följer de inte blir de arbetslösa som t.ex. läkarna som säger emot.

 5. Lars, jag vet att du inte är medicine doktor men hoppas att du ändå kan och vill kommentera denna video. Kanske du känner några som verkligen kan bedöma dess sakinnehåll eller att någon på denna sida kan göra det. Jag har tagit del av denna information från flera håll. Obducenter har också tillkännagett att de inte funnit covid19-virus i organ.
  https://www.facebook.com/100010501216690/videos/1126113114415385/

  Tack!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen