Falsklarm om Coronan!

Vi har just läst boken med den rubricerade titeln, skriven av de tyska professorerna Suchrit Bhakdi (mikrobiologi och infektionsepidemiologi) och Karina Reiss (biokemi, infektioner, cellbiologi och medicin). Den har översatts till svenska av Karneval förlag och är synnerligen lättläst på några timmar.

Denna bok är idag en absolut MUST READ! Den är en färskvara som skall läsas nu.

Lars har tidigare skrivit om en krönika som redogör för en vetenskaplig artikel med titeln Countering the Second Wave with Facts, not Misconceptions med Nobelpristagaren och Harvardprofessorn Michael Levitt som en av fyra författare. Den artikeln är en mycket kritisk granskning av hanteringen av Coronapandemin av det politiska och medicinska etablissemanget runt om i världen. Bokens författare ger samma bild som Levitt men givetvis betydligt utförligare och detaljrikare.

Lars har även nyligen skrivit en krönika som visar hur det skolmedicinska etablissemanget med Coronapandemins olika åtgärder jagar en skugga istället för att ta itu med verkliga hälsoproblem. Mina slutsatser där finner även starkt stöd i den aktuella boken.

Vi hinner inte här ge en mer detaljerad beskrivning av boken utan ser det som angeläget att ni alla köper den och läser den. Därefter måste ni sprida de insikter boken ger till alla ni känner. Detta handlar om att rädda vårt fria västliga samhälle undan försöket att tvinga på oss en ny elitistisk världsordning byggt på denna iscensatta pandemi. Det handlar om vår värdighet och våra liv som människor i denna värld av manipulationer och bedrägerier från västvärldens makthavare.

Bokens författare avslutar sin text med:

Med denna lilla bok vill vi vittna om hur vårt arv från upplysningstiden håller på att förskingras.

Må den väcka Homo Sapiens och sporra henne att göra skäl för sitt namn. Den vansinniga självdestruktionen måste få ett slut.

Homo Sapiens betyder Den Visa Människan (min anm.).

Ralf Sundberg Lars Bern

Om ni vill fördjupa er ytterligare i det grundläggande hälsoproblemet kan ni läsa boken ”Den Metabola Pandemin”. Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

10 reaktioner på ”Falsklarm om Coronan!”

 1. Hej Jag lyssnade på Del Biggtree (The highwire.com )i går Han intervjuade paret Boken kommer på Engelska nästa månad mvhBirger

  1. Alting skall köpas, köpas och köpas, finns det ingen OBEROENDE organisation som kan hjälpa oss? Jag var medlem i(och betalade stora summor till tandvårdsskadeförbundet, amalgamskadefonden, 2000 talets vetenskap osv, osv osv, ingenting händer, se oss som besegrade!

  2. maj.rehnberg@telia.com

   Mycket intressant video. Jag har sett det men tappat bort det. Enligt min frekvensapparat “Monikor” har jag ingen belastning av de fyra frekvenser som jag fått av Boris Aranovish, Människans Resurser AB där jag köpt Monikor.

   Jag hade ingen belastning och jag har inte tagit någon spruta sedan 1979 då jag skar mig och fick en stelkramsspruta. Jag är född 1952.

   Min man hade lite mer belastning än jag men det var ändå nej enligt Monikor och han har vaccinerat sig för utomlandsresor men inte sedan vi träffades för 20 år sedan.

   Boris hade stor belastning , jag vet inte hur han låtit sig vaccinerats, verkar otroligt men jag ska fråga.

   Epstain-Barr viruset och bältrosviruset säger Anthony William kom in i människorna i början av 1900-talet.

   Sen har jag sett mycket kort en video som berättade om spanska sjukan och andra epidemier och sammankopplade det med elektromagnetisk strålning .

   I början av pandemin såg jag en amerikansk sjuksköterska säga att virus är dött och kan inte smitta.

   Vi får forska vidare om det här.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen