3 reaktioner på ”Rädslan göder det medicinindustriella komplexet”

  1. Tack Lars Bern och Swebbtv! Jag är tacksam att jag hittat er här! Politiker, mainstream media ljuger om allt! Detta är diktatur och globaliseringen av världen är på god väg. Mord på äldre, lögner om allting som händer i världen! Aldrig vaccin! Alla som vågar säga sanningen är högerextremister och censureras på sociala medier!
    Tack igen Lars Bern?, jag läser din bok och tar de vitaminer du rekommenderar och försöker föra budskapet vidare till mina nära!
    Ljus och kärlek till er och alla som läser detta!❣

    1. Ingela Stalberg

      Det var en demonstration mot “lockdown” reglerna i Tyskland. C:a 1 milj deltagare. TV sade att det var 20000 deltagare med mest högerextremister och vänsterextrema. øgonvittnen berättar att i täten PLACERADE media några med nazistflaggor och filmade detta noga. Så fick vi se detta skådespel i TV. Sedan försvann snabbt dessa “Nazister”.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen