Fem tusen liv offrade i onödan?

När man tittar på dödligheten i Covid-19 i olika länder runt om i världen i ovanstående diagram framkommer en kuslig verklighet. I västländer där det medicinindustriella komplexet dikterar inom sjukvården är dödligheten per miljon innevånare ca. 5 gånger högre än i en rad andra länder, där man inte underordnar sig dessa ekonomiska intressen hos ett antal företag och en dominerande elit. Det är bara att läsa det rubricerade diagrammet.

I västvärlden har läkarna blivit i princip förbjudna av sina medicinska myndigheter att behandla Covid-19 sjuka med det 70 år gamla beprövade preparatet hydrokorokin – HCQ. Orsaken bakom detta förbud är att man i väst satsar helt på en strategi att möta pandemin med vacciner som ännu inte finns och som när de finns har en ytterst osäker effekt. Trots att vi har vacciner mot säsongsinfluensan brukar den skörda i storleksordningen lika många dödsfall som Covid-19. Intressenterna bakom skolmedicinens vansinniga förbud försöker på detta sätt lägga locket på för alla behandlingar som på något sätt kan hota de tusentals miljarder man räknar med att håva in på massvaccinationskampanjer framöver.

Girigheten driver skolmedicinen att med öppna ögon offra människors liv och hälsa. Borde inte detta vara åtalbart?

 

Lars Bern

Om ni vill fördjupa er ytterligare i ämnet kan ni läsa boken ”Den Metabola Pandemin”. Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

10 reaktioner på ”Fem tusen liv offrade i onödan?”

 1. Och sedan att aktivt försöka at håna, mistänkliggöra och decimera naturliga och billiga metoder såsom örter och mat som medicin, som är helt vanligt i östen. Nu är det alt svårare att hitta denna kunskap på google, facebook m.m. som flyttar sökresultaten långt bakåt och flyttar den kriminella medicin-industriens propaganda-annoncer, och ghostwriter-artiklar fram. Min favorit-källa till nyt perspektiv (utöver såklart Lars Bern ;-)) som heter greenmedinfo.com blir nu cencurerade av instagram och har snart bara nyhetmail kvar som kommunikation.
  Jag undrar hur det skulle gå att göra en blogg om detta ämne? “Biosecurity” är bara medicinmafians fascism…följer du inte de officiella hälsoråden, är du till fara för andra med din smittsamma, ovaccinerade krop och kan få svårt att resa i framtiden och -som redan hänt i USA- fråntas dina barn av sociala myndigheter! Detta händer också föräldrar som nekar den giftiga kemoterapien och strålning vid cancerdrabbade barn.
  Det är ganska skrämmande.

 2. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  Dom har inte något samvete. Deras mål är också att minska den totala mängden av människor på hela jorden. Det finns mycket onda krafter som försöker styra det mesta.

   1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

    Hej och bra att det finns flera som förstår vad som sker nu lite överallt. Skrämmande.

   1. Dr. Vladimir Zelenko föreslår Quercetin som alternativ till hydroxiklorokinin. Finns i hälsokostaffärerna.

  1. Kerstin Schäfer

   Ja på internationella domstol och de ansvariga tvingas ta sitt ansvar och konsekvens.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen