Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 C-vitamin räddar liv vid Covid-19

C-vitamin räddar liv vid Covid-19

Det medicinindustriella komplexet arbetar i dessa coronatider för högtryck för att skapa en global marknad för kommande Covid-19 vacciner. Man när en våt dröm om trillion inkomster genom att, med den iscensatta skräckpropagandan, lyckas prångla på hela världens befolkning vaccindoser i åratal framåt, precis som med dagens ganska usla influensavacciner. Med vaccinprofeten Bill Gates i spetsen jobbar industrin frenetiskt på att även få tillstånd lagar som gör vaccinationer obligatoriska för att man skall få resa mellan länder. Redan har man lyckats sälja på skräckslagna obildade politiker kontrakt på vaccindoser för miljardbelopp, av ett vaccin som ännu inte finns.

Det stora hotet mot de hägrande astronomiska vaccininkomsterna är att någon hittar mediciner som botar covid-19 infektionerna eller att människor lär sig lägga om sin kost och ta kosttillskott av vitaminer och mineraler som minskar sjukligheten om de smittas. Intresset för att vaccinera sig kan ju ebba ut, om människors rädsla avtar.

Hela batteriet av egna lobbyister och bundsförvanter inom skolmedicinen ihop med Socialstyrelse, Läkemedelsverk och Livsmedelsverk m.fl. korrumperade myndigheter och organisationer över hela västvärlden är mobiliserade. Självklart har man även mobiliserat etablissemangets lojala medier – MSM för att föra ut sin massiva skräckpropaganda. I spetsen för den sanslösa skräckpropagandan går Public Service som plötsligt kör reportage på reportage från intensivvårdsavdelningar med döende coronapatienter, något som man aldrig brukar göra med andra dödliga sjukdomar.

 

C-vitamin hotar Big Pharmas inkomster

Låt oss titta på tillskott av C-vitamin som det medicinindustriella komplexet upplever som ett allvarligt hot mot sina inkomster. Jag skrev häromdagen om den modiga läkaren Annika Dahlqvist som bl.a. rekommenderat ett ökat intag av C-vitamin för att stärka immunförsvaret mot bl.a. covid-19. Industrins handgångna s.k. journalist Anna Bäsén i propagandabladet Expressen gick genast till frontangrepp och anklagade Dahlqvist för kvacksalveri. Detta har sedan lett till krav på att dra in Dahlqvists läkarlegitimation.

Public Service har även dragit sitt strå till stacken för att skydda Big Pharma från hotet från C-vitaminet i ett otroligt naivt och tillrättalagt inslag (det bör ni lyssna till ngn minut). Här har SVT städslat en dam som presenteras som expert och som påstår att all C-vitamin över 0,075 gram per dygn bara ”kissas ut” och inte gör någon nytta för vårt immunförsvar. Hon pratar fullständigt i nattmössan, solklar desinformation från SVT:s sida.

Detta med att människan är ett däggdjur som bara behöver 0.075 g C-vitamin per dygn är ett värde som tagits fram inom den korrumperade skolmedicinen. Jag har i min bok om den metabola pandemin skrivit om två journalister vid Seattle Times som kartlagt vilka som ligger bakom denna typ av gränsvärden. Vad de fann var en rad framstående medicinska s.k. experter med tydliga band till en lång rad läkemedelsföretag.

Sanningen är den att 0,075 g C-vitamin är den nivå människan behöver för att inte dö av skörbjugg. Nivån har absolut inget att göra med vårt behov för att immunsystemet skall fungera optimalt. C-vitamin kan inte heller överdoseras, så man behöver aldrig vara rädd för att ta för mycket. Möjligen kan känsliga personer bli lite lösa i magen.

Problemet med oss människor är att vi inte likt andra jämförbara däggdjur själva kan bilda vår C-vitamin. De senare bildar över 100 gånger mer C-vitamin per dygn än det skolmedicinen satt som lämpligt för en vuxen människa. Djuren fördelar även sitt C-vitamin jämt över dygnet, vilket är det sätt på vilket vi skall ta C-vitamintillskott för att de skall ha någon verkan. Studier från industrin närstående forskare som visar en mindre effekt av C-vitaminet på vårt immunförsvar, görs alltid medvetet med antingen löjligt låga doser eller med en lite större dos en gång per dygn. I det senare fallet kommer större delen av vitamintillskottet att försvinna ur kroppen inom några timmar.

Om man går in på PubMed så hittar man ca. 65.000 artiklar om C-vitamin och där kan man läsa om den långa rad viktiga funktioner som vitaminet har i vår kropp. Men låt oss titta på vitaminets betydelse vid Covid-19 smitta.

Vad forskarna har funnit att de som blir dödssjuka i Covid-19 bildar en massa små blodproppar som sätter igen lungorna. Anledningen till detta är att virusinflammationen orsakar skador på endotelet som täcker blodkärlens väggar i lungorna, vilket ger upphov till blodläckage som leder till bildandet av de små blodpropparna. Man skulle kunna säga att blodkärlen i lungorna drabbas av skörbjugg. Detta orsakar i sin tur inflammationer i hela kroppen och leder till det tillstånd som kallas akut respiratorisk distress syndrom (ARDS) som är den utlösande faktorn bakom flertalet av dödsfallen.

Det är här som C-vitaminets oerhört centrala roll i immunförsvaret mot denna typ av inflammationer kommer in. C-vitaminet har en nyckelroll vid bildandet av endotelcellerna som täcket blodkärlens insida. Vid god tillförsel av C-vitamin (flera gram per dygn) stärks och tätas därför den barriär som endotelet utgör och får blodkärlen att behålla sin integritet under en inflammation. Skolmedicinens riktvärde på 0,075 gram per dygn är ljusår ifrån vad som behövs för att skapa en fungerande barriär mot inflammationer som Covid-19.

Allt talar således för att det är starkt motiverat att ta rejäla tillskott av C-vitamin fördelat jämnt över dygnet för att stärka immunförsvaret mot såväl förkylning, vanlig influensa som Covid-19. Det är en praktskandal att inte de myndigheter som är satta att bevaka allmänintresset på hälsoområdet ger starka rekommendationer om kosttillskott av bl.a. C-vitamin. Detta bevisar med all önskvärd tydlighet att dessa myndigheter är en integrerad del av det medicinindustriella komplexet och dess enorma ekonomiska intressen. Att det kan fortgå på detta sätt beror på att ansvariga politiker är så obildade och okunniga att de inte klarar av att sätta sig in i detta. Eller rör det sig även där om korruption?

Den dystra slutsatsen är att vi måste själva bevaka våra intressen på hälsoområdet. Därför har vi bildat Riksföreningen för Metabol Hälsa.

 

Lars Bern

 

Om ni vill stödja mig kan ni köpa min bok ”Den Metabola Pandemin” här: http://www.litenupplaga.se/1940

Om ni vill stödja föreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

 

6 reaktioner på ”C-vitamin räddar liv vid Covid-19”

 1. Linus Pauling som du kanske skrivit om hade ju sin forskning (som hans eget institut inte står bakom helt idag och försiktigt rekommenderar 0.5 g vit C tillskott bara till friska ) på marsvin som inte heller gör sitt Cvit själva
  och menade att höga doser C vit samt lysin (även prolin?) kombinerat hindrade eller t.o.m löste upp (?) bildningen av plack av lipider tror jag i kärl. Folk som har angina säger de får lindring snabbare? bättre? med detta.
  Själv skulle jag kanske klappa ihop helt utan mina 3- 5g magnesium eller calcium ascorbat pulver från iherb.com eller andra återförsäljare (jag är inte säljare…) utspridda över dagen.

  Men nu HAR de ju testat intravenöst Cvit mot corona och funnit effekt om det var i Kina rapporterat häromdagen…….

  I alla fall är det korrumperad verksamhet bakom när läkemedel (som visat sig bra och biverknings låga därför att de t.ex är lokalverkande) motarbetas genom att man fabricerar studier som skriver si och så om medlets effekt och sprider propaganda om dess onödighet. Så skedde när t.o.m WHO ca 2006 skrev att de “därför”ansåg att Sodium cromoglikate SCG borde tas bort från rekommenderade mediciner mot astma. Det fanns säkert konkurrerande bolags intressen bakom för beslutet var ju urbota dumt då detta är den enda mastcellsstabiliseraren i sitt slag på marknaden och atopisk astma dvs alla de som är multiallergiska med eventuell dessitom autoimmun bakgrund hade plötsligt inget medel som direkt hindrade histamin att frisättas i lungorna lokalt längre utan tvingades ta kortison som reparerar i efterhand istället som påstods skulle vara mycket bättre. Sanningen idag är att inget medel är riktigt bra för multiallergiker ENSAMT effektmässigt. Men jag har klarat mig med min måttliga allergiska överkänslighets astma förut med bara några doser av Lomudal Inhalation (SCG) och var när det drogs in 2019 tvingad ta flera andra istället utan verkligt bra lindring. Att så många blir drabbade av läkemedelsutlöst kortisolsvikt idag beror till en del på detta påprackande i onödan av kortison preparat för inhalation även om de ska ha blivit mer lokalverkande så tvingas många ta de äldre starkare sämre kortisonerna.
  EU gick på det och här togs Lomudal bort från “klok lista” o förmån så försäljningen tröt. Bolaget drog in den säkert därför. Men den säljs ju i länder med resurser eller klokare sjukvårdspolitik.
  (Det skrevs protester och motartiklar utan framgång 2006 då läkare precis som du säger ofta inte orkar på grund av sin arbetsbörda att också vara farmakologer utan det ska ju de experter tillsatta att bevaka läkemedels området göra men de är lika lättlurade eller något annat?)

  Jag tror att historien med ranitidin att där fanns cancerframkallande förorening så den drogs in är en liknande kamp mellan jättarna bakom PPI och H2 blockarna de två stora som stoppar magsyraproduktion. Man vet inte vad som är sant i de vetenskapliga(?)publikationer om dessa som tagits fram senare åren. PPI anklagades av norska forskare och kanske flera andra? Sant? för att kunna starta magcancer genom sin verkningsmekanism medan man i samma artikel berömde H2 blockarna. Detta har ju nu fått vidare spridning-sant? H2 blockarna just ranitidin anklagades sedan för att snabbt förlora sin effekt på syraproduktionen (sant?) men verkade ändå delvis fortfarande genom någon okänd mystisk välgörande mekanism i matstrupen(sant?). Nyligen såg jag en undangömd artikel från under NIH paraply att larmet om den cancerframkallande föroreningen i just ranitidin måste varit felaktigt och ett laboratorie mätfel! (Sant?)
  Man drog snabbt in ranitidin men den kommer inte tillbaka lika snabbt….Det finns ändå en mkt liten kanske obetydlig mängd av detta ämne- men finns det ämnet i lika liten grad hos många andra läkemedel som det är tyst om? Möjligen drogs ranitidin in orättvist?

  Vi som har mellangärdesbråck med lungaspirering av magsyra (Hiatal Hernia) och inte vill ta PPI enbart hela tiden undrar! Det är inte lätt att lösa sådana refluxproblem med att ta mer syrabildande medel som betain och annat jox som kanske hjälper andra utan H.H. (men som likt många andra nyttigheter är betain som folater, methionin, metylB12 som är metylerande i kolon inte sp bra i stlrre mängd (men hur stor mängd är då lagom?)och har visats bilda polyper oftast benigna men ibland inte).

  “Lustigt nog” visar det sig att vill man inte ta stora doser PPI eller famotidin (har den också denna förorening tro?) så uppstår av magsyraattackerna i lungorna en sådan slembildning “astma” som bara ovannämnda SCG kan rå på visar det sig nu! Kanske fler än de som möjligen nu kan tillåtas få SCG på Licens skulle mått bättre i lungorna idag om inte denna läkemedelsbolags framkallade lurendrejeri fick pågå.

  Man påstod på TLV 2006 efter WHO och de likaledes korrumperade “hälsovårds” maffian i EU utspel om SCG dåliga effekt (EU experterna som släppte ut Monsantos Roundup ogräsmedelet som väl har köpts upp av ett tyskt stort läkemedelsbolag; varför?)
  (TLV eller de som skriver “kloka listan” om rekommenderade läkemedel),
  att Lomudal inhalation var för dyrt och trots protester från alla stämbandsexperter drogs förmån in och vi fick betala allt själva. (Då folk som arbetade med sin röst och var allergiker ju inte ville börja ta kortison istället!). En förödande diskriminering då många ju som KUNDE gick över till kortisonerna och försäljningen dalade sakta tills bolaget drog in det 2019 delvis för att de inte fick tag på inhalatorn längre säkert av samma orsaker.

  Jag ville bara med allt detta understryka att jag iaf är övertygad om att det ÄR korrumperade marknadskrafter som styr valet av läkemedel för oss många ggr. INTE LÄNGRE VÅRA BEHOV eller VÅR LÅNGSIKTIGA HÄLSA. Och har vi inte hjälp av en insiktsfull läkare som känner oss är man illa ute.

  Lars Bern, många gånger reagerar jag emot det du skriver och vill inte tro på allting men minnet är kort hos många med mig och ser man tillbaka på vad som hänt en och minns vad man läst till slut så ser man att du tyvärr har rätt!

  Det är så sorgligt att man inte kan lita på vetenskapliga publikationer eller NÅGONTING som skrivs på nätet längre. Vilken konstig värld! Har det i själva verket alltid varit såhär?

 2. Tak för din ensliga förnuftens röst i denna tid! Blev själv cencurerad på Facebook för några månader sedan, då jag råkade nämna C-vitamin i förbindelse med virus i en tråd. Jag blev ganska chockad över 1. Folks reaktion; några frågade mig om jeg också tror jorden är platt och andra tokigheter.
  2. Jag kunde altså inte skriva vidare eller svare pga cencur.

  Tänkte nämna bok/interview med Marie Olszewski:
  https://www.youtube.com/watch?v=vn0Bk93R_Tk

  Bok: Undercover Epicenter Nurse

  Utdrag
  Undercover Epicenter Nurse blows the lid off the COVID-19 pandemic.

  What would you do if you discovered that the media and the government were lying to us all? And that millions of people were dying because of it?

  Combat veteran and nurse Erin Olszewski’s most deeply-held values were put to the test when she arrived as a travel nurse at Elmhurst Hospital in the epicenter of the COVID-19 pandemic. After serving years in Iraq, she was back on the frontlines—and this time, she found, the situation was even worse.

  Rooms were filthy, nurses were lax with sanitation measures, and hospital-acquired cases of COVID-19 were spreading like wildfire.

  Worse, people who had tested negative multiple times for COVID-19 were being labeled as COVID-confirmed and put on COVID-only floors. Put on ventilators and drugged up with sedatives, these patients quickly deteriorated—even though they did not have coronavirus when they checked in.

  Doctors-in-training were refusing to perform CPR—and banning nurses from doing it—on dying patients whose families had not consented to “Do Not Resuscitate” orders.

  The malpractice and corruption were out of control, and all because the hospital was getting a payday for every diagnosed patient.

  Erin wasn’t about to stand by and let her patients keep dying on her watch, but she knew that if she told the truth, people wouldn’t believe her. It was just too shocking. Willing to go to battle for her patients, Erin made the decision to go deep undercover, recording conversations with other nurses, videos of malpractice, and more. She began to share what she found on social media. Unsurprisingly, she was fired for it.

  Now, Erin is standing up to tell the whole horrifying story of what happened inside Elmhurst Hospital to demand justice for those who fell victim to the hospital’s greed. Not only must the staff be held accountable for their unethical actions; but also, this kind of corruption must be destroyed so that future Americans are not put at risks. The deaths have to end, and Erin won’t rest until the bad actors are exposed.

  Undercover Epicenter Nurse: How Fraud, Negligence, and Greed Led to Unnecessary Deaths at Elmhurst Hospital is a shocking and infuriating inside exposé of the American healthcare system gone wrong. At the same time, it’s the story of a woman who traveled from the small-town streets of Wisconsin, to the battlefields of Iraq, to the mean streets of Queens, on a quest to help fight for her country. With this book, the real battle has begun.

 3. Tack för bra upplysningar.
  Ett litet tips från mej. Vi äter havtorn, finns frysta, några stycken flera gånger om dagen. Innehåller massor med naturligt C-vitamin. Mixa i smothie, torka och strö på mat, eller tugga dom som godis.
  ElisabetR

 4. Håkan Rosenthal

  Bra Lars, det är så pinsamt och genant att de inte genomskådar sig själva, tror du dessa människor ens känner till lungornas funktion, eller kan redogöra överhuvudtaget för sådana saker som C vitaminets betydelse för kroppen, mitos, apoptos, “det går bra nu, pengar rullar in, det går bra nu!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen