Coronapandemins skadeverkningar beror på politiskt ointresse för människors hälsa

 

Om ni vill stödja bloggen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

13 reaktioner på ”Coronapandemins skadeverkningar beror på politiskt ointresse för människors hälsa”

 1. Tack för att föreningen finns. Tyvärr bekräftas alla onda farhågor. Det är därutöver mycket skrämmande hur många bildade människor inte tar till sig fakta om vad som händer. Allmän tro att alla behandlingar som skulle kunna hjälpa människan ryms inom skolmedicinen och att s.k. “alternativmedicin ” är bluff och skräp. Befolkningen har en stark tro på statens godhet. Ingen intresserar sig för erfarenheter som miljontals-tals människor under århundraden erfarit av naturmedicin. T.ex. bedrivs det just nu en hård och aggressiv kampanj emot homeopati. En läkekonst som sedan 200 år botat sjuka med stor framgång och utan skadliga biverkningar. Såg i Wikipedia att lobbyisterna lagt till att den är placebo och pseudovetenskap.

 2. Vapnet: Var och lyssnade på ett föredrag av Åsa Runander före detta regionchef för södra Sverige i Centerpartiet. Föredraget handlade om Chemtrail, där hon sa att hon varit i USA och besökt en grupp där som är emot Chemtrail. De hade tagit prover på Chemtrail med et luftfilter de placerat i ett flygplan som hade flugit på samma höjd 10 000 – 13 000 meter som Chemtrail i stratosfären.
  Hon hade fått en kopia på denna analys, som innehöll i nano storlek:

  Aluminium 80 %

  Barium 5 %

  Strontium 5 %

  Litium 5 %

  Litiumfett 5 %

  Hon berättade även alla de skadeverkningar som dessa tungmetaller normalt gör på människan när man andas in dom eller får dom i sig genom mat.( Jag kan dom inte utantill utan ni får dom senare). Jag som själv sysslar med jordförbättring, kan berätta att aluminium skadar växter genom att deras rötter börjar att ruttna och det som är kvar börjar att växa uppåt. Vilket betyder att plantan inom kort inte har något vatten och torkar ut. Det betyder att före 2025 då patentet säger att Chemtrail är klart, har vi stora delar av död skog och jordbruksmark i Sverige och andra delar av världen, då detta sker globalt.

  För mer info om Chemtrail googla: Kit Larsen Hughes geoengineering

  I denna info får ni vetskap om att Sverige är det land i Europa som är hårdast drabbad av nedfall med regn av Chemtrail 2000 -8000 gånger mer än de mineraler som finns normalt i jorden. Övriga delar av Europa har på de högsta ställen 350 500 gånger mer än den normala mängden mineraler i jorden och där led folk betydligt av detta nedfall som de fått in i kroppen.

  Här framgår också att USA militär som är delaktiga i de Haarp anläggningar som styr Chemtrail kan använda dessa som vapen mot andra länder. De har gjort en test utanför Kinas kust med en orkan på 150 sek/m. Här måste ni inse att vara ute i detta väder då far människor och bilar som löv. Kina och Indien är de länder som har högst befolkning i världen, här är risken stor att Illimunati som styr USA militär använder detta vapen mot dessa länder för att utplåna största delen av mänskligheten som de lovat att reducera till 5%, alltså döda de andra 95%, som ni skall få bevis på i de 126 referenser ifrån boken ” Sakta vaknar de upp ” av Ingmar Wärnström.

 3. Ursäkta Lars, att du fått vänta på bevisen, jag har haft likvaka hos svärfar Claes, Otto, Sigurd, Danielsson den närmaste tiden, han dog i förrgår. Nu sörjer hans dotter som jag måste stödja nu, därför behöver jag lite mer tid, till att ge dig dessa bevis. Jag har fram till idag, onsdag 15 april inte hört något ifrån Lena Hallengren och Ardalen Shekarabi.

 4. Hej Lars först av allt, jag har beställt din bok!
  En liten fundering ang min mors statiner som hon håller fast vid, äldre har ofta stor tilltro till läkarkåren uppfattar iaf jag.
  Atorvastatin 20 mg ordineras sedan i november 2019 pga ett kolesterolvärde på 3,3.
  Om hon slutar “rakt av” med dessa vad kan man förvänta sig av detta, finns det några direkta effekter som kräver nedtrappning?

  Hälsn
  Per J

  1. Lars Bern

   Mitt LDL-kolesterol är 9,2 och jag skulle inte drömma om att ta statiner. Kvinnor behöver aldrig statiner och någon nertrappning kan jag inte tänka behövs. Jag kan dock inte ge några råd enskilt eftersom jag inte är läkare, jag kan bara säga hur jag skulle göra.

 5. Gunilla Weckström

  Så kloka ord av Lars Bern! Alla svenskar borde lyssna till honom och “vakna”!
  Ett sammanhang som Lars Bern inte berör är ut byggnaden av 5G och hur den ev har koppling till dem som dött i Corona.

 6. Annelie Kärrå

  Hörde Professor Agnes Wold på den rikstäckande delen I P4 “Kvällspasstet” klar och tydligt, tom upprepade att det går INTE att stärka sitt immunförsvar, inte ens med D-vitamin. Som svar på en sköterska som undrade om hon kunde stärka sitt immunförsvar med just D-vitamin.
  Jag är mycket intresserad av att höra Lars’ kommentar på detta uttalande av Agnes Wold.
  Med vänliga hälsningar,
  Annelie Kärrå

  1. Lars Bern

   Agnes Wold pratar alltid i nattmössan, det finns en uppsjö vetenskapliga studier som visar på mycket stora immunologiska positiva effekter av både C- och D3-vitamin. Hon är så bekväm med sin fina titel som politikerna gett henne så hon besvärar sig bevisligen inte att läsa den vetenskapliga litteraturen.
   Rekordet var när propagandakanalen SVT hade henne i beundrarprogrammet Min sanning och hon påstod att det var en myt att diabetessjukligheten ökar – stick i stäv mot WHOs mycket tydliga statistik. Det finns anledning misstänka att hon på ngt sätt är mutad av Big Pharma. Agnes Wold är livsfarlig för folkhälsan.

   1. Annelie Kärrå

    Ja det var det som förfärade mig. Att hon kan/får sitta i rikstäckande populär media och uttrycka sina personliga (som det verkar) åsikter som helt och hållet verkar sakna stöd!
    Jag hoppas din organisation får folkligt fäste. Jag sprider så mycket jag kan.
    Och tack för din bok Sen globala pandemin, som gav mig styrka att sluta med mina statiner för ca ett år sedan!

 7. Hej Lars Bern, tack för att du engagerar dig i denna oroliga tid, med corona. Jag fann den sanna bilden på varför coronavirus härjar i världen idag,när jag läst boken ” Sakta vaknar de upp ” av Ingvar Wernström. Den är tyvärr slutsåld idag. Men jag tänkte om jag låter en kompis fotografera de 126 referenser som författaren visar, är de som han haft som underlag till boken och lägger dessa på en ikon, som jag då kan skicka vidare till andra, som då kan få den sanna bilden av varför corona virus kv 19 härjar idag. Skall försöka att förhöra mig om när min kompis har tid att ge mig denna hjälpen.
  Jag kan ge dig ett litet försmak på vad du skall få för klara bevis, skall bara försöka hitta din epost, här är några förord från boken.

  ” Att vår värld värld sedan många hundra år styrs av en liten grupp människor med en helt annan målsättning än vi tror, som vill ha krig istället för fred och sjukdom istället för hälsa, vars naturliga läggning är destruktiv istället för kreativ, är en teori som helt naturligt inte är lätt att ta till sig vid ett första möte. Skulle någon verkligen tjäna på en sådan tingens ordning? Ja faktiskt, när du närmare får info om denna grupp, så inser du att de inte är ensamma, utan har en högre ond makt bakom sig, Satan. Han har lovat dom makt och pengar om de går hans vägar. Man vill inte gärna tro att Satan finns. Men dessa 126 olika referenser får dig att inse, så måste vara fallet, fast det hela ligger ännu djupare.

  ” Det är vadet som finns i bibeln mellan Satan och Gud, där satanbeskyller Gud för att ha skapat sin avbild som inte vill göra hans vilja utan istället Satans vilja, som är lögn och det motsatta till kärlek. Då fick Satan x år på sig att bevisa detta för Gud. Vi lever idag ännu i den tid som vadet är i, fast i något som idag enligt Bibeln kallas ” ändens tid “. Det betyder att det är den sista tiden innan vadet är slut. Vare sig du vill förstå detta eller tycker att detta är sagor, så är det de som händer precis framför våra ögon idag. Så ge det lite tid så att du lättare ser kopplingen, så skall även jag försöka att ge dig svar på dina frågor. Men jag tycker efter att ha läst några av dessa 126 olika bevis ifrån författaren, så inser man att Satan finns och finns han då finns även hans motståndare Gud.

  Gud har lovat att han inte skall låta Satan förstöra hela jorden, med allt som finns på den. Skulle inte Gud ingripit innan den sista tiden runnit ut, då skulle Satan förstört hela jorden med allt på den, kan man läsa i Uppenbarelseboken.
  Det är bra att ha denna kunskapen för då förstår man lättare varför Satan handlar som han gör. för jag har funnit vapnet som Satan kommer att använda mot den största delen av mänskligheten.

  Det hela beror på att denna grupp av onda människor som är satans högra hand här på jorden heter Illimunati och de har i boken lovat att utplåna 95% av mänskligheten. Det är för att Satan skall kunna vinna detta vadet.

  Det hela låter befängt, men det värsta är att det är en sanning som kan vara svår att ta till sig. Därför skall du ha denna befängda ide i minnet, när du läser så många av dessa 126 olika bevis som finns, de styrker bilden efter hand som du läser dom, och jag kan lova dig innan du läst alla dessa 126, så har du bilden klar framför dig, och läser bara dessa för att kunna förstå på vilket sått som Satan skall göra skit för mänskligheten och varna människorna så att de sätter stopp för dessa onda människor. För bevisen är för många mot dom, som de intill idag har lindat in i lögner som mänskligheten svalt fram tills idag. Men när du får se bevisen, så klarnar bilden. Och stoppar vi inte dessa psykopater, så är det ute med oss, för vi tillhör inte de 5% som de skall låta överleva.

  Har du frågor så varså god att ställ dom, men jag föreslår att det är bättre först att du kommer med dina frågor när du fått läst något av dessa 126 referenser.

  Mvh. Klaus Hansen: kan i förbigående säga att jag igår skickade ett meil till socialdepartementetregistrator@regeringskansliet.se om lösningen på Coronavirus men sa att de måste förstå att de blivit grundlurade av läkemedelsindustrins lobbister när de antog vår nya läkemedelslag, och eftersom den är på falska premisser, så måste de skrota den.

  Återstår att se vilket svar jag får. När jag fått svaret kommer jag att skicka det till dig. För en okänd figur som mig har folk lite svårt att lyssna på. Då är det upp till dig att berätta sanningen för folket, för jag kommer att ge dig svaren, på vilka örter och vilken mat samt mineral som kan stoppa corona virus. Denna info hoppas jag att du vill förmedla till folket, eller om jag nu får en negativ reaktion ifrån Lena Hallengren och Ardalen Shekarabi, är det bättre att du ger dom samma material. Har även pratat med David på 2000-talets Vetenskap, han skall ge mig de referenser som behövs för att styrka att dessa bevis inte är tagna ur luften, utan är vetenskapligt grundade.

  Du skall även få dessa bevis.

  Mvh. Klaus Hansen

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen