6 reaktioner på ”Kan den höga dödligheten bero på de gamlas mediciner?”

 1. Mia-Simone Svenberg

  Frågor:
  Hur mycket C-vitamin i mg eller g, bör jag, kvinna runt 35år ta? Jeg tar inte C-vitamin alls just nu. Och vad kan jag äta för att få ett bättre kolestrol? Vad bör jag inte äta? Är det bra att äta B-vitaminer (Jag tar något som heter B-komplax 7 B-vitaminer, som innehåller B1,B2, B3, B5, B6 och B12) .

  Är astma och eller pollenallergi en metabolsjukdom (eller vad det heter du/ni pratar om)?

  Till slut, hur mycket Zink bör jag ta?

  Mvh nyfiken Svensk i Norge.

  1. Lars Bern

   Du behöver sannolikt inte bekymra dig för ditt kolesterol, det sköter kroppen själv genom att producera vad den behöver. Det blodfett som är viktigt för hjärtkärlhälsan är det som kallas triglycerider och dem håller du nere genom att ta bort socker och andra lättförbrända kolhydrater som vitt mjöl. När det gäller C-vitamin skulle jag rekommendera att du gradvis går upp till ca. 8 gram per dygn utspritt över dygnet. Men öka dosen gradvis så att du inte blir lös i magen,. När det gäller Zink skall du inta vad skolmedicinen rekommenderar inte mer. B-komplex är säkert bra att ta. Om du får lite sol skall du även ta D3-vitamin.

 2. Moses Mattsson

  Tänk om vi tog lärdom av denna corona. Vi borde absolut titta på matvarubutikernas hyllor och börja fördömma all mat som är otjänlig som föda eller skapar människor som coronan kan angripa om de inte redan är offer för otaliga kroniska sjukdomar och andra svagheter. Har nyligen bytt Pacemaker själv samt skarva på med 10,5cm konstgjord kroppspulsåder som hade expanderat till 8 cm. Alla våra gener är ej lika bra och måste beaktas med matsammansättning vi är skapta för.

 3. Min mormor är 90år och står på dessa mediciner: Amiodipin accord 10mg för blodtryck, imovan (zopiklon) 5mg, Losarstad (losarlan) 50mg, Metoproiol Sandoz 200mg, Simvastatin 20mg kolestorolsänkande. Sertralin 50mg, Mianserin Mylan 10mg för sömn.
  Rekommenderar du att någon av dessa tas bort? Mvh Sara

  1. Lars Bern

   Eftersom jag inte är läkare och inte vet motivet för alla dessa kemiska medicinska preparat kan jag inte rekommendera något. Vad jag däremot kan säga är, att om jag var 90 år skulle jag för att höja min livskvalitet inte ta ett enda av dem.

 4. maj.rehnberg@telia.com

  Att vi har den här situationen beror på att vi har låtit skolmedicinens företrädare ta kommandot att de är de enda som kan bota.
  Botar är det minsta gör.

  Jag tycker ni är för snälla och att det är helt fel att säga att ni inte ska ge medicinska råd.

  Det ska ni visst.! Du Lars och till exempel Sven-Erik Nordin har ju fått informationen från de som är kunniga i medicin.

  Vad menar ni ska hända nu ? Ulf Ravnskov har väl påtalat detta för myndigheterna hur länge som helst ?

  Ska ni ställa det här kravet någonstans ?

  Jag tror det är djävlar som räknat på det här från början, hur de ska göra oss sjuka och dumma i huvudet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen