4 reaktioner på ”Analysen av coronapandemin”

  1. Hej Lars Bern. Är en stor konsument av SWEBBTV å har lyssnat till många av dina föredrag.. har också lyssnat till professorn Ingemar Ernberg från Carolinska å då förstår du att jag pratar om den metabola pandemin.. med anledningen där av blev jag nyfiken på varför folk betalar in stora summor till den svenska barncancerfonden då Carolinskas barnsjukhus för Cancersjuka fortfarande ger dessa barn en föda rik på snabba kolhydrater och socker .. ett direkt kontraproduktivt förfarande. Detta vet jag då jag i förra veckan ringde själv för att förvissa mig att så var fallet. Hur skall man göra???
    Bojkotta dessa organisationer tills dess att det sker en förändring på våra sjukhus vore en lösning.. för får dom inga pengar så blir ju det ett incitament till å tvinga till förändring… jag säger bara.. stackars dessa barn som får sitta emellan då de stora elefanterna dansar!!!!

  2. ”When corporations rule the world”, kommer du ihåg att du prata om den boken på swebb-tv? Globaliseternas agenda. Hur kan du vara så säker på att detta inte är en del av deras agenda 21?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen