Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Föreläsning i Malmö

Föreläsning i Malmö

Hej Malmö.

Den 20 september föreläser jag Ewa Meurk på High Court, Malmöhusvägen 1.

Det är inte så ofta jag håller öppna föreläsningar men nu kommer jag för första gången till Skåne och mäter blodsocker och berättar vilka fem hälsomarkörer som hela världens läkare och forskare är överens om att man ska hålla koll på.

Jag kommer även berätta hur ni mäter dessa markörer och hur ni kan bli starkare, friskare och piggare genom att utnyttja er egen unika biokemi.

Anmälan sker till reception@highcourt.se senast fredag den 6 sept. Pris: 295 kr. Då ingår frukost och blodsockermätning. Kom fastande. Vi ses i Malmö!

Ewa Meurk

1 reaktion på ”Föreläsning i Malmö”

  1. Hej.
    Det finns inte vilken tid.jag fick mailen igår.
    Anmälnings tiden har gått ut.
    Hälsningar Helena Hinnsell
    Tel.0706687705

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen