Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lars Bern om världsläget på det extra årsmötet 2023

Lars Bern om världsläget på det extra årsmötet 2023

Lars Bern om världssituationen

Klicka på bilden för att komma till videon

Lars Bern var dagens gästföreläsare på årsmötet 6 juni och gjorde denna överblick om världsläget på det globala hälso- och sjukvårdsområdet. Han betonade särskilt den viktigaste mänskliga rättigheten »att bestämma själv om vår hjärna och vår kropp«. Denna fundamentala mänskliga rättighet finns inte inskriven i FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter. Lars Bern menade att föreningen bör vara en röst för att ändra detta med tanke på planerna att ge WHO enväldig rätt att inskränka denna grundläggande mänskliga rättighet.

6 reaktioner på ”Lars Bern om världsläget på det extra årsmötet 2023”

  1. Ett väldigt fint anförande av Lars Bern! Han är suverän på att tala och sammanfatta allt som har hänt och händer. Jag är så glad att få vara en del av den här föreningen sedan några år tillbaka.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen