Lars Bern om världsläget på det extra årsmötet 2023

Lars Bern om världssituationen

Klicka på bilden för att komma till videon

Lars Bern var dagens gästföreläsare på årsmötet 6 juni och gjorde denna överblick om världsläget på det globala hälso- och sjukvårdsområdet. Han betonade särskilt den viktigaste mänskliga rättigheten »att bestämma själv om vår hjärna och vår kropp«. Denna fundamentala mänskliga rättighet finns inte inskriven i FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter. Lars Bern menade att föreningen bör vara en röst för att ändra detta med tanke på planerna att ge WHO enväldig rätt att inskränka denna grundläggande mänskliga rättighet.

2 reaktioner på ”Lars Bern om världsläget på det extra årsmötet 2023”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: