3 reaktioner på ”Till minne av Ralf Sundberg”

  1. Jag har en bok som Ralf har skrivit (tillsammans med M. Johansson), “Dämpa Inflammation”, jag läste den förra sommaren. Den var väldigt bra och lättförståelig, en bok som jag verkligen behövde läsa. Sedan är jag med i denna förening som Ralf var ordförande i.
    Han har gjort mycket mer för mänskligheten än vad jag till en början själv var medveten om.
    Stort tack för allt, Ralf! Vi kände inte varandra, men ändock. Vila i Frid!

  2. Bertil Johnson 0609702704

    Med bestörtning och stor saknad kommer budskapet om att Ralf Sundberg har avlidit. Ralfs artiklar var innehållsrika och gav fördjupad kunskap till läsaren i aktuella hälsofrågor. Ralf gav en utstrålning av balans och kunnighet och omsorg till sin omgivning. Han lämnar ett tomrum som nu fylls med sorg.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen