Om sjukhus använt Zelenko-protokollet med intravenöst C-vitamin och D-vitamin, skulle covid-19-associerade dödsfall varit praktiskt taget obefintliga


Fritt översatt från en artikel skriven av Lance D Johnson: https://www.naturalnews.com/2022-01-21-zelenko-protocol-intravenous-vitamin-c-and-d-covid19-deaths.html


En multi-center, randomiserad, öppen studie har bedömt effektiviteten av D-vitamin och Zelenko-protokollet (hydroxyklorokin, zink och azithromycin). Sju sjukhus i Turkiet tillämpade behandlingsprotokollet med och utan C-vitamin för att studera dess effektivitet för att förkorta sjukdomstiden och förebygga dödsfall.

Av de 237 inlagda patienterna (i åldrarna 22-99) avled en av dem vid 70 års ålder. Patienten hade allvarliga D-vitaminbrist och underliggande hjärt- och lungsjukdom. De återstående 99,58% av patienterna återhämtade sig med brett spektrum, naturlig immunitet. Under studien fann forskarna att 97% av alla inlagda patienter hade D-vitaminbrist. Patienter som hade allvarlig D-vitaminbrist (55%) var mer benägna att hamna på IVA och läggas in på sjukhus längre. En majoritet (73%) av de inlagda patienterna led också av underliggande samsjuklighet som diabetes, hjärt- och lungsjukdom.

Forskarna fann att intravenöst C-vitamin påskyndade patientens återhämtning från i genomsnitt 45 dagar på sjukhuset till 15 dagar. Studien drar slutsatsen att ett “behandlingsprotokoll av HCQ, AZM och zink med eller utan C-vitamin är säkert och effektivt vid behandling av COVID-19, med hög dos IV-vitamin C som leder till en betydligt snabbare återhämtning.”

Undertryckandet av effektiva behandlingar har förvandlat sjukhus till moderna gaskammare

Efter att Världshälsoorganisationen (WHO) förklarade en “global pandemi” i februari 2020 fixerades alla uppmärksamhet på sjukhuskapaciteten. Även om de flesta sjukhus aldrig bevittnade en efterlängtad ökning av infektioner, fanns det sjukhussystem i New York som såg spirande dödstal. Sjukhus i New York City var bland de första att annonsera sitt misslyckande med att behandla covid-19-patienter.

Dessa innerstadssjukhus är normalt överfulla med influensa, lunginflammation, RSV och olika nosokomiala infekterade patienter, men 2020, under covid-19-uppvaknandet, fick världen upp ögonen för problemen inom det medicinska systemet. Hopplösa ventilationsprotokoll var vårdstandarden från början. Det federala coronavirus ansvaret, under ledning av Dr. Anthony Fauci, tvingade fram den omfattande tillverkningen av dessa maskiner.

Av rädsla för spridningen av en okänd stam av allvarligt akut respiratoriskt syndrom, uppmuntrades sjukhus att diagnostisera covid-19 tidigt och ofta, även när det bara misstänktes. Bedräglig PCR-testning rullades ut en masse, även om den aldrig var utformad för att identifiera och korrekt diagnostisera en enda infektionssjukdom. Mängder av sjukhuspatienter fördes till ett slutet system, även kallat respiratorer, för att hindra dem från att “sprida sig” eller andas in i den omgivande luften. Dessa dödsanordningar förstörde lungor, gav oxidativ skada, orsakade nosokomiala infektioner och cytokinstormar, vilket ledde till fruktansvärda dödstal. Enligt detta system av terror och iatrogena fel exponerades sjukhussystem som moderna gaskammare.

Under Faucis ledning ignorerade sjukhussystemen alla effektiva behandlingsprotokoll som användes framgångsrikt runt om i världen. Effektiva behandlingsprotokoll från oberoende amerikanska kliniker ignorerades och censurerades också. Zelenko protokollet använde hydroxychloroquine (HCQ), zink och azithromycin tidigt för att framgångsrikt behandla tusentals patienter. Men försäkringsbolag och läkemedelsindustrin dominerar läkaryrket och använder tillsynsmyndigheter som FDA för att tvinga sin så kallade vetenskap på medicinsk personal. Fauci var snabb med att stänga av Zelenko-protokollet i USA, men drev på för den utbredda användningen av mycket lönsamma Remdesivir, vilket bara bidrar till njursvikt, iatrogena fel och ökande dödstal.

För att lagligt godkänna ett “vaccin” med FDA: s godkännande för akut användning kan inga effektiva behandlingsprotokoll finnas. MRNA-vaccinexperimentet som har bidragit till ytterligare medicinska fel och tidig död tvingades på USA och resten av världen genom att helt enkelt undanhålla värdefull information om livskraftiga behandlingar och genom att undertrycka användningen av nutraceuticals, antivirala läkemedel, örtmedicin, bronko-dilatatorer, immunmodulerare och antiinflammatoriska läkemedel. Efter att i två år spelat med dessa brott mot mänskligheten ser många läkare ut som Mengele-marionetter nu, driver propaganda och undanhåller behandlingar som fungerar.

Dr. Fauci, CDC och FDA behöver inte undersökas eftersom deras brott är exponerat ute i det fria. Fauci och diktatorerna på CDC använder den svindlande dödssiffran för covid-19 för att skylla på de ovaccinerade, men dessa folkhälsopropagandister använder egentligen bara oskyldiga människor som syndabockar för att dölja regeringens omfattande lista över brott. Under tiden behandlas de “ovaccinerade” fortfarande dåligt på amerikanska sjukhus, och de måste kämpa för sin rätt att använda grundläggande antivirala protokoll medan de felaktigt isoleras, diskrimineras och misshandlas i sjukhusets dödskammare.

Om sjukhus använde hydroxychloroquine (HCQ), zink och azithromycin (Zelenko-protokollet), tillsammans med intravenöst C-vitamin, D-vitamin, näringsrika juicer, ivermectin och växtbaserade antivirala medel, skulle covid-19-associerade dödsfall vara praktiskt taget obefintliga. Dessa behandlingsprotokoll var allmänt kända långt före 2020, men sjukhus är inte ekonomiskt motiverade att behandla infektionssjukdomar ordentligt. Dessa dödsinstitutioner inrättas för att dra nytta av människors lidande. Ännu sorgligare: empatisk vårdpersonal tvingas arbeta i denna tvingande miljö av förtvivlan och malas ner i en splittrande, missbrukande kultur där de inte ens har auktoritet över sitt eget samvete eller kroppsautonomi längre.

Lance D Johnson

2 reaktioner på ”Om sjukhus använt Zelenko-protokollet med intravenöst C-vitamin och D-vitamin, skulle covid-19-associerade dödsfall varit praktiskt taget obefintliga”

  1. Jan-Ove Freidlitz

    Dvitamin brist är mycket avgörande mot väldigt mycket. Det är detta vitamin som alla företag skulle tvinga sina anställda att inta. Vad gör företagen, jo man tvingar på olika sätt de anställda att inta vaccination den ena doseringen efter den andra och tredje. Hur ser det ut idag? Jo Postnord har den högsta frånvaron någonsin, en anställd säger att det är helt ofattbart. Postutdelning får vänta på många ställen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen