Covid-vaccinet har orsakat en pandemi

Den här krönikan är en fri översättning av en krönika skriven av Paul Craig Roberts.

https://www.paulcraigroberts.org/2021/11/20/the-covid-vaccine-has-caused-a-pandemic/embed/#

Det korrupta amerikanska medicinska etablissemanget som leddes av massmördaren Tony Fauci tvingades för en tid sedan att erkänna att Covid-vaccinet snabbt förlorar effektivitet mot viruset. Men de hävdade att ”vaccinet” skyddade mot fall som var tillräckligt allvarligt för att skicka dig till sjukhuset eller till din död.

Nu har Fauci tvingats backa från detta falska påstående. Vasko Kohlmayer rapporterar:

Förra veckan gjorde Dr. Anthony Fauci kanske den mest förödande bekännelsen i Covid-vaccin sagan. Så långtgående är konsekvenserna av hans uttalande att intervjun där han gjorde det mycket väl kan visa sig vara en vändpunkt i kampen mot det stora vaccinbedrägeri som begås mot världens folk.

I en podcastsession den 12 november med New York Times tvingades Fauci erkänna att vaccinerna inte på ett tillförlitligt sätt skyddar sina mottagare från allvarlig Covid eller död.
Fauci uppmanades att förklara uppgifterna från Israel – ett land med en av de högsta vaccinationsfrekvenserna i världen – och sade följande:

– De ser en avtagande immunitet inte bara mot smitta utan mot sjukhusvistelse och till viss del dödsfall, som nu börjar involvera alla åldersgrupper. Det är inte bara de äldre.”

Med andra ord avtar vaccinernas skyddande effekt inte bara när det gäller hotet om infektion, utan också när det gäller svår Covid och död. På tal om vaccinernas effektivitet i länder med hög vaccinationsgrad medgav Fauci:

” Det avtar till den grad att du ser fler och fler människor få genombrottsinfektioner, och fler och fler av de människor som får genombrottsinfektioner hamnar på sjukhuset.” 

https://www.lewrockwell.com/2021/11/vasko-kohlmayer/fauci-finally-admits-vaccines-don’t-protect-against-serious-covid-or-death/

Med andra ord är alla påståenden som gjorts om Covid-vaccinet falska. Ett stort antal människor har lurats av ett korrupt medicinskt etablissemang och korrupta medier till självmordshandlingar och allvarliga hälsoskador. Ändå fortsätter tvångskampanjen för att vaccinera. De ansvariga för kampanjen är mördare. Dessa mördare inkluderar alla politiska ledare i västvärlden.

Varför fortsätter alla avskum och media att ljuga så flagrant? Dessa totalt korrupta människor fortsätter att hypa ”de ovaccinerades pandemi”. Det finns ingen sådan pandemi. Information från alla länder visar att smitta och död ökar med vaccination. 

https://www.globalresearch.ca/trends-in-mortality-and-morbidity-in-the-most-vaccinated-countries-twenty-one-proven-facts/5761773

I Storbritannien vaccinerades 74 procent av de påstådda covid-dödsfallen mellan augusti och september. 

BREAKING – Fully vaccinated account for a huge 74% of Covid-19 deaths in the UK summer wave according to latest Public Health England report

De data som samlats in av Public Health Scotland visar att vaccinationskampanjen uppnådde en 3 071% ökning av skotska dödsfall från ett år sedan och fler Covid-fall bland de vaccinerade än bland de ovaccinerade. 

BREAKING! Covid-19 Deaths 3,000% Higher Than This Time Last Year and 80% of the Dead Had the Vaccine

”De ovaccinerade står bara för 19,7% av alla Covid-19-dödsfall sedan den 14 augusti 2021, medan den vaccinerade befolkningen står för 80,3% av alla dödsfall sedan samma datum, där de fullt vaccinerade står för 76% av dödsfallen.” 

BREAKING! Covid-19 Deaths 3,000% Higher Than This Time Last Year and 80% of the Dead Had the Vaccine

Uppgifterna från Israel visar att pandemin finns bland de vaccinerade.

Anledningen till att de vaccinerade är i riskzonen är tvåfaldig. ”Vaccinet” har allvarliga biverkningar som förväxlas med Covid, och ”vaccinet” skadar och förstör i slutändan det medfödda mänskliga immunsystemet, vilket gör de vaccinerade mer mottagliga för varje virus och sjukdom (alltså inte bara Covid).

Framstående forskare och medicinska forskare som är oberoende av Big Pharma-bidrag har fastställt dessa fakta, men hormedierna vägrar att rapportera dem. Allt människor får från CNN, MSNBC, NPR, BBC, New York Times, (SVT, SR, DN, SvD m.f.), CDC, NIH, AMA, politiker och sociala medier är indoktrinering som orsakar att människor skadas och tar livet av sig genom att acceptera ”vaccinet”.

Fakta är tydliga. Covidvaccinationkampanjen är den största massmordsrörelsen i historien.

Det offentliga svaret på Robert F. Kennedy, Jr:s just publicerade bok, The Real Anthony Fauci, visar att människor ser igenom den orkestrerade berättelsen som odlas av hormedierna. Boken har haft en media blackout som om den inte finns, men är ändå nummer ett på Amazons bästsäljarlista och nummer ett på Kindles bästsäljarlista.

Förutom Amazon och Kindle finns boken tillgänglig i lokala bokhandlare och på (Bokus), Barnes & Noble, IndieBound, Bookshop.org, Target, Walmart, Books-A-Million. Köp och läs boken. Du kommer att se att folkhälsan är i händerna på gangsters.

Vad ”Covid-pandemin” har lärt oss är att vi bara kan ha NOLL FÖRTROENDE för det medicinska etablissemanget, politiker och media. Dessa korrupta människor har agendor som skiljer sig helt från folkhälsan.

Fritt från Paul Craig Roberts

23 reaktioner på ”Covid-vaccinet har orsakat en pandemi”

 1. Fakta som alla med nödig kännedom kan kolla upp enkelt:
  1 Överdödligheten är låg eller negativ vilket inte ger stöd åt att kalla detta en Pandemi.
  2 Denna smittan kommer att drabba alla, dvs det finns ingen chans att utrota den så att den försvinner, detta är alla ense om.
  3 Sommaren 2020 hade ca 30% av Sveriges befolkning blivit smittade, förra julen var vi uppe i över 50%, sommaren 2021 hade ca 70% av Svenskarna fått smittan och nu närmar vi oss 90% av befolkningen…. och NU skall vi ha vaccinpass? När vaccinet inte verkar ha längre verkan än 6 månader? Och forskning visar att de som haft smittan har mångdubbet skydd mot nästa infektion.
  4 I Indien (som inte alls har vaccinerat sig så som USA och Israel etc) där är dödligheten mycket låg (ca10% av västvärlden) trots bristande hygien, dålig sjukvård, få vaccinerade. Varför talas det inte om de framgångsrika behandlingsmetoderna? För att nödgodkänna vaccin skall det inte finnas alternativa behandlingsmetoder, vilket det finns, och det praktiseras i bland annat Indien.
  Den nyfikne finner statistiken över vaccinationsgrad samt dödstal på Our World in Data.
  Och det man behandlar med är D vitamin Zink C vitamin samt Ivermektin.

  Med denna bakgrund är det mycket märkligt att Österrike skall tvångsvaccinera människor mot sin vilja. Och snart kommer samma strategi till Sverige.
  Skall detta tillåtas ske?
  Till vilken nytta?
  Med vilka risker? Ty risker finns, även om det kanske bara är några % (procent) som HITTILLS fått allvarliga biverkningar.

 2. Jan-Ove Freidlitz

  Det bevisar än en gång att vaccinera är helt meningslöst och dessutom mycket skadligt.

 3. christina andersson

  Magstarkt att kalla Fauci för massmördare! Hitler och Stalin,ok men knappast Fauci. Snyggt att ge rätt proportioner till sina åsikter. Blir mer trovärdigt på det sättet

  1. Det blir inte bra när man i denna seriösa förening tillåter ett språkbruk på sååå låg nivå!

    1. Det är bättre att “våra” skrivningar är faktabaserade än känslobaserade. Härmed släpper vi detta.
     Tack i övrigt för bra ställningstagande/information!

 4. viktoria jädert

  God Kväll! Fler och fler kommer att vakna och förstå sammanhangen nu, eftersom våra politiker och myndigheter visar sin desperation genom att införa v-pass och ett totalitärt styre. De verkar heller inte det minsta lyhörda för det som kommit fram i ovanstående rapport eller andra påtryckningar som de fått ta del av under en tid nu, för då hade de agerat utifrån ett MÄNSKLIGT perspektiv och skonat de återstående icke-v barnen och även de som känner sig tvingade att ta v. Vad ni än gör, håll ljuset och glädjen på topp varje dag. De har inte så många åtgärder kvar att ta till – så håll ut. Det kommer att bli bra! Tack!

 5. Intressant artikel som skulle bli ännu bättre i sin direkta översättning utan benämningen “hormedier”.

  1. En del sådana uttryck undrade jag också över, de förtar seriositeten. Har artikelförfattaren verkligen uttryckt sig på det viset eller beror det på dålig översättning?
   Utas JI

    1. Hej!!!
     Jag instämmer i att språkbruket förtar en del av seriositeten. Det går ju att städa lite i texten efter att den exakta översättningen gjorts. För mig har H-ordet en mycket negativ klang och ger dito associationer. Nyans, balans och ett städat språkbruk gynnar hela detta eminenta forum.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen