Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 12.)

Skade-mekanism #12 Tro, vetande och vetenskap: Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 12.) (stureblomberg.blogspot.com)

Antikroppsberoende förstärkning (ADE) vid ny exponering för cirkulerande coronavirus riskerar att orsaka omfattan-de sjukdom  

När det gäller SARS-CoV-1 så har man klarlagt att de försöksdjur, makak-apor, som vaccinerades 2002 med mRNA för SARS-CoV-1 blev avsevärt mycket försämrade när de exponerades för SARS-CoV-1. Alla försöksdjur hade autoimmuna skador på lungorna efter ny exponering. 

Exponering för SARS-CoV var då förbundet med tydligt framträdande in-flammatoriska infiltrat i lungorna (=lunginflammation) vilka känneteck-nades av en företrädesvis eosinofil (allergisk) komponent. Meneosinofila celler aktiveras inte bara vid allergi utan också för att förinta större patogen-er, som är för stora för att kunna fagocyteras (=ätas upp och förintas) av makrofager och neutrofila granulocyter, t. ex. parasiter.

Vaccinerade makaker

Vid kontroll 7 och 35 dagar efter infektion avslöjade lungvävnaden en akut diffus alveolär (ADA) skada av olika svårighetsgrad, alltså en skada på själva luftblåsorna i lungorna där utbytet av syrgas och koldioxid till och från blodet sker. Den allvarliga infektionen fick ett långdraget förlopp, vilket främjade en allvarlig lungskada. Sårläkningen blockerades av de anti-S-IgG-antikroppar, som skapats av vaccinationen men som var för inadekvata för att bekämpa infektionen. Istället utvecklades det som kallas ADE, Anti-body Dependent Enhancement, alltså en förstärkning av infektionen. De inadekvata antikropparna drog in virus i makrofag typ 2, där virus genom-gick snabb förökning och förstörde makrofag typ 2 (som har till uppgift att rensa upp) vilket ökade aktiviteten hos makrofag typ 1 (som är aggressiv och orsakar en cytokinstorm), med förstörelse av lungvävnad som ett resultat.  

Ovaccinerade makaker

Lungvävnad avslöjade här endast mindre till måttlig inflammation. Alve-olära monocyter/makrofager antog en sårläkande funktion redan så tidigt som två dagar efter infektion hos makaker, som inte vaccinerats.

Eftersom SARS-CoV- och SARS-CoV-2-virus överlappar genetiskt till ungefär 78-85% så förväntas det av många forskare att reaktionen skulle vara densamma också för SARS-CoV-2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/

För de individer som fått en mRNA-injektion för SARS-CoV-2 finns det således en växande oro för den sjukdom som kommer att utvecklas när dessa individer utsätts för vanliga coronavirus eller SARS-CoV-2-viruset.

REF: Li Liu, et al. “Anti-spike IgG causes severe acute lung injury by skewing macrophage responses during acute SARS-CoV infection. JCI Insight. 2019;4(4):e123158. 

https://doi.org/10.1172/jci.insight.123158

REF: Jason A. Tetro. “Is COVID-19 receiving ADE from coronaviruses?” Microbes and Infection Vol 22, Issue 2, March 2020, Pages 72-73. 

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1286457920300344?via%3Dihub

Sture Blomberg, MD och docent

22 reaktioner på ”Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 12.)”

 1. Samvel Hodabashian

  hej. jag ense med allt som ni skriver och håller på med. jag har några frågor som hittade inte eller hunnit inte läsa.
  1.Hur mycket tid kan man blir smittat med Covid 19 ,(bl.a. alfa,beta ,delta osv typ) med symptom eller utan symptom?
  2.Jag är ingen aning från och med under pandemi tiden tills nu när och hur har smittats jag eller inte?
  3 Är det möjligt som jag inte smittats?
  4.Ska smittats obligatorisk alla människor i världen eller ?
  Jag läste er artikel som det kan hända att några kan inte sjukna? Stämmer det? Eller kan sjukna utan symtom?
  Jag har opererad handen 2 gånger den 2021-08-04 och 2021-11-27 och 2 gånger lämnade PCR- negativ test.
  Jag vet inte har jag antikroppar och hur mycket.? Ska man bli oro eller rädd av virus eller kan strunta det som en säsong influensa ?
  Om det möjligt Kan ni svara mig helheten?
  Tackar förhand svar
  Mvh samvel

  1. maj.rehnberg@telia.com

   Jag har kunnat köpa mig en frekvensapparat som heter Monikor och den kan tala om belastningen av nästan 180 mikrober i min kropp och avaktivera dem.
   Bakterier, virus, parasiter, svampar, mögel.
   Förra året fick jag 4 frekvenser för covid-19. det är bara ett experiment framtagna från 6 personer som befann sig i USA. Nu med senaste uppdateringen fick jag ytterligare 7 frekvenser och detta experiment benämns India.

   Monikor mäter och korrigerar energin i meridianerna som kineserna och andra folk utövar i Asien.

   Virus måste ha en biologisk värd för att leva . Vi har mikrober i kroppen och det gäller att man har en bra näringsstatus och en tarm som tar upp näringen.
   Så fixar kroppen själv det mesta.

   Det här vet de onda människorna om som äger de två bolag som kontrollerar ekonomi och handel i hela världen.

   De har tjänat ihop sina rikedomar på sina hälsovådliga produkter och de fängslade och sedan mördade Raymond William Rife på 50-talet när han skulle visa hur man botade cancer genom att avaktivera mikrober.

   Reumatiska sjukdomar beror på mikrober. Man kan köpa Rifes bok på nätet.

   Jag hade bestämt mig för att inte vaccinera mig mot något inte ens stelkramp och jag blev biten av en rädd katt så det blödde och jag fick inte stelkramp. Risken att få stelkramp är mycket, mycket liten. Risken att få biverkningar av vaccinet är mycket, mycket större.
   Jag bestämde det innan den här bluffpandemin.

   Kan aldrig vara något skydd att spruta in kemiska ämnen i blodet. Kylarvätska, kvicksilver, formaldehyd. När jag hade obalansen med Candidasvamp i hela kroppen fick jag inte äta värkstillande för det gödde svampen.
   Så är det, kemiska ämnen stöder mikroberna. Hulda Clark fortsatte med Rifes forskning.

   Jag tänker att detta med antikroppar är också en lögn från de onda människorna.
   Är det som Stefan Lanka säger att de bildas för att bandagera celler som skadas av gifter?

   Har ni lyssnat på Radio Cui Bono ?

   Den här föreningen och alla andra samfund och grupper som kämpar för sin åsikt när det gäller hälsa kan inte de samlas och göra en gemensam aktion till riksdagen om alla lögner och att det bedrivs censur ?

  2. maj.rehnberg@telia.com

   Testerna ska inte användas så här utan det är till för att användas i laboratorium. Det har ju personen som hittade på dem talat om. Sen konstigt nog dog han kort efter. Kan ju varit naturligt på så sätt att han sökt till skolmedicinen för någon sjukdom.

   När jag ville veta varför jag alltid kände mig förkyld och var utmattad och tog test i hals och näsa hittade de ingenting.

   Tester och munskydd är bluff från början till slut för att vi ska ta giftsprutan. Frågan är väl hur många som vet det egentliga syftet med
   “pandemin” och stöder det?

   Resten är väldigt glömska och minns inte att FHM sa vid förra “pandemin” att vi absolut inte skulle ha mask på offentliga platser.
   Globalisterna ångrar väl att de inte använde maskerna vid första försöket.

 2. Hej Lars,

  Tack för all din kunskap du delar med dig av.

  Igår i tingsrätten i en brottmålsförhandling företrädde jag som försvarare ett sjukvårdsbiträde på ett äldreboende som åtalats för “Framkallande av fara för annan” då hon ljugit om att ett PCR-test hon tagit i november 2020 varit negativt trots att det var positivt. Min klient förnekade brott men medgav de faktiska omständigheterna, hon hade ljugit om testresultatet. Åklagaren inledde med sitt anklagande och anförde olika förhållningsregler angående PCR-test för personalen och dess skyldighet till iakttagande. Jag startade min sakframställning med att åberopa ett Vägledningsyttrande publ. 21 juli 2020 från Folkhälsomyndigheten vari bl.a. stod att PCR-test inte kan skilja på virus med förmåga att infektera celler och celler som oskadliggjorts av immunförsvaret därför kan man inte använda dessa test avgöra om någon är smittsam eller inte. Jag gick vidare med vad jag läst om det du skrivit om PCR-test. Därefter frågade domaren åklagaren vad hon hade för synpunkter på det. Åklagaren svarade genast
  att hon återkallade åtalet. Därpå yrkade jag på frikännande dom vilket domaren domfäste.

  Bästa Hälsningar
  Lars Hultgren

 3. Ola – Den här artikeln handlar inte ett dugg om vaccination utan om att ett protein som finns i Covid-19 viruset påverkar kroppens adaptiva immunförsvar, vilket skulle kunna ge följder. DVS vad den kan tolkas till – är att om man blir smittad med Covid kan det leda till cancer och misssbildningar – i ökad frekvens. Men det är väldigt spekulativt. Bäringen på vaccin är snarast att vaccinet skulle kunna hindra denna utveckling, genom att det producerar antikroppar som delvis kan binda till virusets spikeproteiner. Vad detta bevisar är bara att ‘metabolhalsa.se’ är en trollsajt. inget annat.

  1. Lars Bern

   Samtliga s.k. vacciner producerar enorma mängder spikproteiner, sannolikt långt mer än vad en infektion gör. Läs gärna studien det finns en länk inbakad i texten.

  2. maj.rehnberg@telia.com

   Jag vill veta mer om det som Stefan lanka säger om antikroppar och att ingen har isolerat något virus,
   vad är antikroppar ? varför mäter vi dem ? Är deras uppgift att bandagera skadade celler som blivit skadade av gifter.
   Gifter som mikrober bildar.

   Vad innebär det att alternativa terapeuter använder frekvenser för att eliminera mikrober? Kan man säga att viruset isolerats då ?

   Jag har fått 4 frekvenser för covid-19 i min apparat som jag haft belastning på utan att känna något särskilt. Fast jag har ju sedan 20 år sanerat bort amalgamet och hållit mig undan skolmedicinens skit och intervallfastar 16 timmar om dygnet för att få bort insulinresistens.
   Så jag har ett utmärkt immunförsvar.

 4. maj.rehnberg@telia.com

  Jag blir så less och förbannad över att de fakta som Sture Blomberg presenterar här inte förs fram för full exponering i all slags media och till regering, riksdag och myndigheter.

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Det visar hela tiden att deras agenda måste fortsätta utan uppehåll. Resultatet ser vi nu, människor skadas allvarligt och även avlider. Det kan inte vara annat än meningen. Hela vår riksdag och regering ligger bakom denna ondskefulla agendan i vårt land, styrd av ondskefulla globala intressen som styr media som i sin tur hjärntvättar många människor. Skrämmande utveckling.

 5. Jag vaccinerade med Astra i mars. Jag har sen dess fptt allt svårare med andning och ork. Blev i september helt slut och fick ont i bröstet och hjärtklappning vi minska ansträngning. Hamnade till sist på akuten och gick senare hjärtat röntgat ja. Röntgade lungorna för 14 dar sen men har inte fått svar.
  Håller på med inhalator så jag tappar rösten.
  Vad kan jag göra?
  Syns i så fall detta på röntgen?
  Tacksam om någon vet!
  Mvh Kerstin Jakobsson

  1. Lars Bern

   Du borde se till att få pröva ivermektin, det har visat sig bota långtidscovid och kanske även kan lösa ditt problem, som sannolikt är små blodproppar orsakade av de spikproteiner som vaccinet sett till att producera i din kropp.

     1. Här i Katrineholm är det svårt att få en husläkare..det får bli den läkare som skriver ut medicinen men som jag aldrig träffat. Allt har gått genomen sköterska.
      Får väl byta vårdcentral kanske.

     2. maj.rehnberg@telia.com

      Värdelöst att vända sig till husdoktorer, de har inte kunskap eller verktyg att behandla det.
      Det är ju också skolmedicinen som satt dig i den här situationen med sina lögner.

  2. maj.rehnberg@telia.com

   Du kan söka på Youtube efter Boris Aranovish och titta på en video som heter effektiv andning.
   Hur man andas har stor betydelse för att syret kommer till cellerna och att blodet inte tjocknar.
   När vi är stressade för att vi inte mår bra såväl fysiskt som psykiskt så andas vi för korta och många andetag per minut.
   Det gäller att vi andas färre andetag så att det bildas CO2 så att syret kommer in i cellerna.
   Att investera i en Aquatone skulle vara bra för dig.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen