Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 7.)

Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 7.)

Skade-mekanism #7 https://stureblomberg.blogspot.com/2021/06/risker-med-vaccination-mot-sars-cov-2_1.html

Spikproteinet kan binda sig till ACE2-receptorerna på spermier och äggstockar

SARS-CoV-2 använder sitt spikprotein för att binda sig till “angioten-sin converting enzyme 2” (ACE2) för att komma in i humana värdcel-ler. ACE2-receptorer uttrycks i lung-,tarm- och njurvävnader och även rikligt på testiklar, spermier, äggstockar, livmoder och vagina. SARS-CoV-2 binder sig 10-20 gånger starkare till ACE2-receptorn än SARS-CoV och MERS-CoV och är det enda coronavirus som använd-der ACE2-receptorn som ingångsport till cellernas cytoplasma. Man har påvisat inflammation av testiklar i samband med SARS-CoV och det är därför rimligt att anta att detta också kan uppstå i samband med SARS-CoV-2 infektion. Men spikproteinets konsekvenser för reproduktionen såsom infertilitet och risken för sexuell överföring – antingen det kommer från viruset eller som en följd av att det inji-cerats med en COVID-spruta – är för närvarande okända. Risken för infertilitet är möjlig men ännu inte bevisad. Vi bör dock vara upp-märksamma på möjligheten att en COVID-19-infektion kan få konse-kvenser för den manliga och kvinnliga reproduktionsförmågan. 

REF: Sheikh Zadeh Hesari F, et al. “Review of COVID-19 and male genital tract.” Andrologia. 2021 Feb;53(1):e13914.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33236375

REF: Morelli, Fabricio et al. “COVID-19 Infection in the Human Re-productive Tract of Men and Nonpregnant Women.” The American journal of tropical medicine and hygiene, vol. 104 (3) 814-825. 18 Jan. 2021. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7941816/

Michael Yeadon, Pfizers f.d. vice president, som avgick 2011, och led-ande forskare på Pfizers allergidivision, uttalade sig med andra argu-ment – angående antikroppsreaktionerna – om riskerna för kvinnlig infertilitet i samband med mRNA-vaccinationerna. Han menade att en aminosyrasekvens i spikproteinet var homolog med (=identisk med) en aminosyrasekvens i det protein, syncytin-1, som är nödvän-digt för bildning av en livmoderkaka. Det fanns därför risk, menade han, att de antikroppar som bildats mot spikproteinet också skulle kunna korsreagera med syncytin-1 och orsaka infertilitet hos vaccin-erade kvinnor. Pfizers talesperson, Dervila Keane, erkände att det existerade en homologi men menade att denna homologa aminosyre-sekvens (4 aminosyror) är “för kort” för att kunna ge upphov till kors-reaktioner mellan syncytin-1 och antikropparna. 

Så bevisläget är även här oklart. Vid läsning av litteraturen verkar det dock vara en vanlig uppfattning att det bara krävs en identisk sek-vens på 5 aminosyror i rad (=pentapeptider) för en korsreaktion. 

REF: https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-syncytin-idUSKBN2A4257

Sture Blomberg MD docent

8 reaktioner på ”Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 7.)”

 1. Clas Kling

  Skulle det kunna tänkas att Sars-cov-2 inte alls är ett virus utan en parasit. Jag funderar på detta eftersom man funnit parasiter i sprutan och att fladdermöss har flera speciella parasiter.

  1. Christer Nilsson

   Rimlig tanke, eftersom många parasitmedel verkar hjälpa och/eller lindra smittade.

 2. Bäste Alfred Hitchcock, Släng dig i väggen.
  Verkligheten övertrumfar dikten med hästlängder.

  Elefanten i rummet (?): Hur säker kan man känna sig på att detta virus är skapat med mänskliga onda avsikter. 90%? I labbet i Wuhan, delvis finansierat av Fauchi, på rymmen eller illvilligt frisläppt?

  Om man ser fyra stenar staplade på varandra på en strand så kan man vara säker på att en människa varit där och placerat dom så. Stenarna faller så småningom ner i en liten hög.

  Kristian Andersen ansåg ju att virset liknade “staplade stenar” redan i slutet av januari förra året!!! och mailade Fauchi om saken – varvid Fauchi gick ut med motsatt budskap “sannolikt wet-market”-propaganda.
  Kan vi hoppas att detta virus kommer med tiden att naturligt evolvera bort från sina sämsta sidor?

  Med detta och tidigare inlägg i samma serie kan man undra: Om det är avsiktligt skapat med elaka mekanismer, kan det då vara så lyckligt att evolutionen har skänkt oss ett så otroligt bra immunförsvar så att det ändå står pall för det stora flertalet av oss med prima hälsa?

  1. Jan-Ove Freidlitz

   Viruset kommer vi att klara, vi som sköter vårt immunförsvar. Jag och min sambo har en son som fick den såkallade covid-19 i påskas. Han umgicks med oss i fem dagar innan han fick besked av vårdcentral att han skulle hålla sig hemma. Både jag och min sambo blev inte något sjuka. Vi intar mycket dvitamin och cvitamin Zink och Magnesium selen kolodialtsilver mm. Men när det gäller vaccination, då är det stor varning. Det bryter ner immunförsvaret.

 3. Så mycket intressant information! TACK! ❤
  Finns det möjligtvis så att man kan lyssna på alla dom här inläggen? Jag brukar lyssna om och om igen på era intervjuer för att kunna komma ihåg och snappa upp mer info.

  Det är så beklämmande, allt med denna injektion att jag knappt finner ord.
  Mina barn har valt att lyssna på FHM, inte på mig, vilket jag känner en djup oro över. 😢
  Nu vill jag försöka “rädda” mina barnbarn från eländet.

  Ska ta mig i kragen ikväll å beställa ivermectin. Har tänkt göra det länge nu.
  Fråga:
  OM man skulle få covidsymptom som skulle bekräftas med Sars-cov 2, och man då tar en fulldos ivermectin, bildar kroppen inga antikroppar alls eller minnes-T-celler då? Eller minnes B-celler för den delen??
  Eller är tanken att ALLT bara ska rensas ur och försvinna ur kroppen? Viruset klarar inte av att få “fäste” öht?
  Någon som vet?

  1. Uppfattnigarna om Ivermectin går ju vitt isär och en skattning av dess effekt försvåras avsevärt av att en kraftfull kampanj mot denna medicin mot Covid 19 pågår oförtrutet.
   Men att Pierre Kory fick Covid lindrigt är väl ett bevis att IVM bara lindrar sjukdommen, ingen har ju sagt att IVM stoppar den till 100%.
   Detta måste innebära att om man ö.h.t. har fallenhet att infekteras av Covid så lär man bli lite infekterad och därmed bygga upp lite motståndskraft.
   Fler exponeringar borde “bygga på” immuniteten och sen kan snart bara luta sig tillbaka.

   Tror jag.

 4. Jan-Ove Freidlitz

  Förmodligen kommer bland de överlevande vaccinerade inte få särskilt många barn. Ni ställer till det även för oss ovaccinerade som säkert får arbetsplikt även fast vi är bland annat normalt arbetsbefriade, Skrämmande utveckling kommer.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen