Medias Ivermectin Blackout

Fritt översatt från Justus R Hope, MD. från TheDesertReview.com,

Ivermectin vinner i Indien

Nyheter om Indiens framgångar mot Delta-varianten borde vara allmänt kända. Det är så tydligt när man tittar på graferna att ingen kan förneka det.

Wikipedia får inte publicera den senaste metaanalysen på Ivermectin författad av Dr. Andrew Hill.

Dessutom är det inte tillåtet att säga något om www.ivmmeta.com som visar de 61 studierna som omfattar 23 000 patienter som avslöjar upp till en 96% minskning av dödsfall [profylax] med Ivermectin.

Man kan se partiskheten i Wikipedia genom att gå på “prata” -sidorna för varje ämne och läsa om redaktörernas hårda försök att lägga till dessa fakta och stenvägran från de “seniora” redaktörerna som har en agenda. Och den agendan är inte lojalitet mot din hälsa.

Det enkla sättet att läsa sidan “prata” på något Wikipedia-ämne är att klicka på den övre vänstra “prata”-knappen. Vem som helst kan sedan granska redaktörernas diskussioner.

Blackout av alla samtal om hur Ivermectin slog ut COVID-19 i Indien

När jag diskuterade de betydande svårigheter som Indien befann sig i början av året med 414.000 fall per dag, och över 4.000 dödsfall per dag, och hur det evaporerade inom fem veckor efter tillägget av Ivermectin, får jag ofta frågan: “Men varför nämns inte det i nyheterna?”

Ja, precis. Fråga dig själv varför Indiens framgång mot Delta-varianten med Ivermectin är en så välbevakad hemlighet av NIH och CDC (och svenska Läkemedelsverket)? För det andra, fråga dig själv varför inga stora medier rapporterade detta faktum, utan istället försöker vilseleda dig med falsk information genom att säga att dödsfallen i Indien är 10 gånger större än officiella rapporter?

Kanske försöker NPR så hårt eftersom NPR i huvudsak är ett statligt språkrör. Den amerikanska (och den svenska) regeringen är “all-in” med vacciner som entusiasmen hos en katolsk kyrka från 1600-talet var “all-in” med en geocentrisk modell av universum som bestred Galileo. Att hävda att Indiens siffror är felaktiga kan distrahera från Ivermectins överväldigande framgång.

Men i slutändan spelar sanningen roll. Den spelade roll 1616, och den spelar roll 2021.

Graferna och data från Johns Hopkins University CSSE-databasen ljuger inte.

Tvärtom ger de ett övertygande bild av sanning som ingen kan bestrida, inte ens NIH, CDC, FDA och WHO (eller Läkemedelsverket).

Den massiva minskningen av fall och dödsfall i Indien till nästan ingenting efter att man satt in Ivermectin bevisade läkemedlets effektivitet. Detta är en sanning som NIH, CDC och FDA (och Läkemedelsverket) inte kan tillåta eftersom det skulle äventyra vaccinpolitiken.

Bry dig inte om att Ivermectin skulle rädda fler liv med mycket mindre risk, mycket mindre kostnad, och det skulle avsluta pandemin snabbt.

Låt oss titta på den vinröda färgade grafen i Uttar Pradesh. Låt mig först tacka Juan Chamie, en högt respekterad Cambridge-baserad dataanalytiker, som skapade denna graf från JHU CSSE-data. Uttar Pradesh är en delstat i Indien som innehåller 241 miljoner människor. USA:s befolkning är 331 miljoner människor. Därför kan Uttar Pradesh jämföras med USA, med 2/3 av vår befolkningsstorlek.

Dessa data visar hur Ivermectin eliminerade covid-19-fall och dödsfall – som vi vet var Delta Variant – till nästan noll inom några veckor. En befolkning jämförbar med USA gick från cirka 35 000 fall och 350 dödsfall per dag till nästan NOLL inom veckor efter att ha lagt till Ivermectin i sitt protokoll.

Som jämförelse är USA det nedre diagrammet. Den 5 augusti, här i det goda gamla USA, välsignat med de härliga vaccinerna, har vi 127 108 nya fall per dag och 574 nya dödsfall.

Låt oss titta på siffrorna från Uttar Pradesh den 5 augusti med 2/3 av vår befolkning. Uttar Pradesh, med hjälp av Ivermectin, hade totalt 26 nya fall och exakt tre dödsfall. USA utan Ivermectin har exakt 4889 gånger så många dagliga fall och 191 gånger så många dödsfall som Uttar Pradesh med Ivermectin.

Det är inte ens nära. Länder gör storleksordningar bättre med Ivermectin. Det kan vara jämförbart med skillnaden i resa mellan att använda en bil kontra en häst och buggy.

Uttar Pradesh på Ivermectin: Befolkning 240 miljoner [4.9% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 26

Covid dagliga dödsfall: 3

Förenta staterna av Ivermectin: Befolkning 331 miljoner [50.5% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 127,108

Covid dagliga dödsfall: 574

Låt oss titta på andra Ivermektin med hjälp av områden i Indien med siffror från 5 augusti 2021, sammanställda av JHU CSSE:

Delhi på Ivermectin: Befolkning 31 miljoner [15% fullt vaccinerade]

Covid dagliga fall: 61

Covid dagliga dödsfall: 2

Uttarakhand på Ivermectin: Befolkning 11.4 Miljoner [15% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 24

Covid dagliga dödsfall: 0

Låt oss nu titta på ett område i Indien som förkastade Ivermectin.

Tamil Nadu meddelade att de skulle avvisa Ivermectin och istället följa den tvivelaktiga usa-liknande vägledningen att använda Remdesivir. Med tanke på detta kan du förvänta dig att deras antal kommer närmare USA, med fler fall och fler dödsfall. Du skulle ha rätt. Tamil Nadu fortsatte att leda Indien i covid-19-fall.

Tamil Nadu fortsätter att lida för sitt val att avvisa Ivermectin. Som ett resultat fortsätter Delta-varianten att härja sina medborgare medan den praktiskt taget utplånades i de Ivermectin-använda staterna. På samma sätt fortsätter både de vaccinerade och ovaccinerade i USA, utan Ivermectin, att sprida Delta-varianten som en löpeld.

Tamil Nadu av Ivermectin: Befolkning 78.8 Miljoner [6.9% fullständigt vaccinerat]

Covid-dagliga fall: 1 997

Covid dagliga dödsfall: 33

Sanningen kan vanligtvis hittas i klarsynthet. Ivermectin fungerar, och det fungerar mycket bra. Harvard-utbildade virologen Dr. George Fareed och hans medarbetare, Dr Brian Tyson från Kaliforniens Imperial Valley, har räddat 99,9% av sina patienter med en COVID-cocktail som inkluderar Ivermectin. De har släppt versioner av sin nya bok publicerad i Desert Review som alla borde läsa.

Jag kunde prata om hur var och en av mina patienter som använde Ivermectin återhämtade sig snabbt, om mitt senaste fall som kändes 90% bättre inom 48 timmar efter att ha tagit preparatet, men jag kommer inte att göra det. Jag kan skriva om hur Wikipedia censurerar mer än Pravda, om hur du alltid ska läsa avsnittet “prata” i VARJE Wikipedia-artikel för att gå bakom kulisserna och förstå vad redaktörerna INTE vill att du ska läsa, men jag kommer att avstå.

Jag skulle kunna skriva om VAERS och hur det är så mycket lättare att navigera genom att följa Open VAERS eller hur Wikipedia orättvist har porträtterat Dr. Peter McCullough, en av världens skarpaste och mest trovärdiga läkare. Men jag håller tillbaka.

Jag skulle kunna recitera historien om tidig öppenvårdsbehandling av COVID-19 med återanvända läkemedel, inklusive Ivermectin, med alla detaljer, och EXAKT VARFÖR denna livräddande information har censurerats, men istället kommer jag att lämna forskning dessa ämnen till var och en av er läsare som individer.

För du vet redan vad som kommer att hända om du bara lutar dig tillbaka och sväljer vad media matar dig med. Du måste ifrågasätta vad regeringen (och MSM) säger och alltid göra din egen efterforskning.

Efter Inkvisitionen av Galileo 1616 förbjöd påven alla böcker och brev som hävdade att solen var universums centrum istället för jorden.

På samma sätt har FDA och WHO (och Läkemedelsverket) idag förbjudit all användning av Ivermectin för COVID utanför en klinisk prövning.

YouTube och Wikipedia anser båda att Ivermectin för COVID är kätteri.

“YouTube tillåter inte innehåll som sprider medicinsk felaktig information som motsäger lokala hälsomyndigheter eller Världshälsoorganisationens (WHO) medicinska information om COVID-19 … Felaktig behandlingsinformation: påståenden om att Ivermectin är en effektiv behandling för covid-19.”

Wikipedia definierar kätteri som:

“varje tro eller teori som är starkt avvikelse från etablerade övertygelser eller seder, särskilt de accepterade övertygelserna hos en kyrka eller religiös organisation. Termen används vanligtvis med hänvisning till kränkningar av viktiga religiösa läror, men används också av åsikter som starkt motsätter sig alla allmänt accepterade idéer. En kättare är en förespråkare för kättare.”

Kättare håller inte med regeringen, eller deras hälsomyndigheten, även om de har helt fel och även om deras politik skadar människor. I dag kallar vi det inte längre kätteri; Det är märkt som felaktig information.

Galileo befanns skyldig till kätteri och dömdes den 22 juni 1633 till formellt fängelsestraff, även om detta omvandlades till husarrest, under vilket han stannade resten av sitt liv.

Justus R Hope, MD

8 reaktioner på ”Medias Ivermectin Blackout”

  1. Inte undra på att sverige inte tar ivermectin på allvar, S lövet var ju bland de fem första som startade Gavi. Det är världens största leverantör av vaccin. Det är fem personer-organisation som är fasta medlemmar. Checka ut det själv på deras websida. 181 länder sätter in pengar till dem o sedan får dom tilldelat vaccin. Konstigt att ingen talar om det?

  2. Helt obegripligt att inte FHM i Sverige är mer nyfikna och försöker att rädda människors liv och hälsa..läser de inte på? Varför går de enbart i vaccinationsproducenternas ledband?

    1. Jag kallar myndigheten för FSM, bytte hälso mot sjuk. Intresset finns ju tydligen inte. Annars så skulle de ju satsat på att informera folk om att bygga upp sitt immunförsvar. Dessutom tycker jag är så oproffsigt att rekommendera någon att vaccinera sig mot covid när personen redan haft covid.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen