Världens farligaste man!

Under senare decennier har den ledande globalisten Microsofts grundare och hypermiljardären Bill Gates tagit upp familjen Rockefellers mantel och utvecklat deras globalistiska strategi vidare. Han har lyft den till en högre nivå genom att bygga upp en unik global politisk och finansiell maktposition, från vilken han kan berika sig än mer. Hans intressesfär omfattar likt en enorm bläckfisk snart allt av betydelse för alla människors liv och hälsa.

Gates har sina rötter i den amerikanska rashygieniska rörelsen där hans far länge var toppfiguren. Han har hållit föredrag där det klart framgår att ett mål är att kraftigt decimera mänskligheten på något sätt. Tänk på det när ni beslutar er för att ta eller inte ta något av de vacciner han promotar. Hela hans världsbild präglas av en övertygelse att mänskliga tekniska lösningar alltid är överlägsna det som frambringats av den naturliga evolutionen. Därför skall såväl vårt kött som våra spädbarns modersmjölk ersättas av en syntetisk produkt tillverkad i någon av Gates fabriker och vårt immunförsvar skall tillhandahållas av industrikemikalier fulla med farliga kemikalier i stället för det naturen utrustat oss med. Inget naturligt skall längre finnas kvar i Gates värld. Allt han har för sig skall ses mot denna bakgrund.

En som ingående kartlagt och kritiskt granskat vad oligarken Bill Gates håller på med, är den världskände advokaten Robert F. Kennedy Jr som är brorson till presidenten John F Kennedy. Kennedy har gjort en genomgång av Gates olika engagemang. Ta er tid och läs den redogörelsen, den kommer att ändra er världsbild. Kennedy lyfter fram Gates roll bakom coronapandemin och hans sponsring av WHO. Han har under 2020 aktivt medverkat till de nedstängningar av samhällsekonomin som försatt 100.000 amerikanska företag i konkurs och fört en miljard människor in i fattigdom och osäker livsmedelsförsörjning samtidigt som hans egen förmögenhet stigit med 20 miljarder USD. Han är tungt investerad i vaccinindustrin och lägger mycket stora resurser på vaccinpropaganda, där han bland annat pumpar in miljardbelopp i propagandamedierna för att skapa en positiv press kring vaccinkampanjen och sin egen person. Till exempel svenska Bonnier-pressen publicerade hösten 2020 ett mycket påkostat idolporträtt av honom skrivet av DNs Peter Wolodarskys hustru.

Gates satsar hårt på genmodifierade GMO-grödor, patenterade utsäden, giftbesprutning och syntetisk mat. Han är tungt investerad i multinationella livsmedelsjättar som Coca-Cola, Unilever, Philip Morris (Kraft, General Foods), Kelloggs, Procter & Gamble och Amazon (Whole Foods) som tillverkar och säljer den industrimat som orsakar Den Metabola Pandemin som kostar 40 miljoner människor livet varje år och som är grundorsaken till att många ny dör av Covid-19.

Gates är även investerad i företag som Monsanto och Bayer som tillverkar och säljer miljöförstörande cancerogena kemiska växtgifter och petrokemiska produkter för konstgödning. Han har i all tysthet köpt på sig ca. 100.000 hektar jordbruksmark och är idag USA:s största markägare.

Han har tvingat på fattiga afrikanska bönder ett katastrofalt misslyckat system för GMO och kemiskt- och fossilbränslebaserat industrijordbruk vars gifter decimerat den biologiska mångfalden och försurat enorma markområden genom insatsen av petrokemiska gödningsmedel. En studie fann att extrem hunger har ökat med 30 procent i de 18 länder som Gates riktade in sig på. Fattigdomen på landsbygden har spridit sig dramatiskt, och antalet hungrande människor i dessa nationer har ökat till 131 miljoner.

Gates hävade i sin okunnighet att en omvandling av de afrikanska småjordbruken baserad på global handel och agroindustri skulle öka den ekonomiska tillväxten och ge jordbrukarna bättre inkomster. Effekterna av en denna omvandling har i stället blivit förödande för majoriteten av de berörda afrikanska bönderna och hela samhällsstrukturen. Det har ökat trycket på mark och naturresurser, skapat beroende av dyra, försurande och förorenande insatsvaror. Ökat sårbarheten för klimatchocker. Kriminalisering av vedertagna metoder för utsädesbesparande och utbyte och försvagad nationell förmåga att stödja det egna jordbruket, är några av de resultat som Gates medverkat till.

Samtidigt som han skapat kaos inom såväl indiskt som afrikanskt jordbruk har hans vaccinationskampanjer i såväl Afrika som Indien kostat tiotusentals barns liv och lett till massterilisering av unga flickor.

Under 2020 har Gates storhetsvansinne och maktbegär tagit sig alltmer groteska former. Hans senaste och direkt livsfarliga experiment för livet på jorden, är att han umgås med planer att via så kallad geoengineering skärma av solljuset för att sänka jordens temperatur. Detta trots att den ringa uppvärmning som observerats sedan mitten på 1800-talet bara varit till gagn för livet på jorden. Gates är samtidigt tungt investerad i såväl olje- som kolindustrin, hans hyckleri saknar gräns.

Right Livelihood pristagren Vandana Shiva som är en av Gates mest uttalade kritiker, menar att han inte ser människor, han ser bara befolkningar. Han ser inte träd, han ser bara skogar. En värld styrd av oligarker som Gates skulle landa i en katastrof av bibliska mått om ingen sätter stopp för det. Tyvärr spelar vår politiska adelsklass med denne man och stödjer och uppmuntrar honom.

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

31 reaktioner på ”Världens farligaste man!”

 1. Afrika är ju nu på väg uppåt stort i dödstalen trots sin billiga medicin, jag tror vi behöver både bra vacciner, antivirala läkemedel och hälsosam mat för att få bukt med pandemin. Skuldbördan är ju mångas för dålig mat i USA. Skulle man verkligen vinna på att ha samhället helt öppet som ju Trump ville, är det inte USA’s allmänna dåliga politik med svaga skyddsnät som gör människor så sårbara för pandemin?

    1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

     Sveriges media beskrivning av läget är bara lögner. Lite mer i Sydafrika, Vi har en influensa som är lite mer än en vanlig säsong influensa. Inte motiverat att stänga ner. Politiker är så inkompetenta att det är inte motiverat att de styr länder mer. I händerna på globala intressen. Bättre befolkningen styr genom sakfrågor. 😁

     1. Håller helt med! Dessutom måste man läsa utländska tidningar om man ska få reda på dödstalen av vacciner och hur många läkare och professorer viruloger m.fl som yttrar sig mot denna påstådda pandemi. Svensk PK-media mörkar sanningen.

     2. Läkare utan gränser beskriver ju sjukvårdens situation när det gäller Covid-19 i dessa länder. Men restriktionerna anpassas tyvärr inte efter befolkningens åldersfördelning, så i tex Uganda dör ungdomar i Malaria för att de inte får sjukvård och myggnät, och i andra länder dör barn i diarrésjukdomar. Både pandemin och restriktionerna slår också ut fattiga. Jag har haft kontakt med personer som jobbat i och haft kontakt med Afrikanska länder. Det finns också en förnekelse av Covid, man skyller på lunginflammation och är rädd att nämna namnet på pandemin. Och utvecklingen håller på att försämras, så även tex Tanzania som hittills haft få fall har nu börjat stänga ner.

     3. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

      Det pågår ett internationellt åtal mot politiker och andra makthavare av olika tribunaler för brott mot mänskligheten. Många behöver sitta inspärrade för att de har begått brott mot mänskligheten. Löfven är dömd till 30 år i fängelse av en Internationell Tribunal med 31 domare över hela världen. Framdrivning av 5g utan att undersöka farligheter för människorna. Vaccination mot covid-19, hejdlöst med inte ordentligt testat vaccination. Nedstängning, munskydd mm

  1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

   För det första är det inte någon pandemi. Dödlighet stiger inte i Afrika. Du verkar inte ha någon koll alls. Trumps fortsättning hade varit mycket bra för världen. Ett litet tips, försök att ta reda på vad som händer i världen innan du uttalar dig.

  2. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

   Däremot kan man vänta sig en kraftig ökning av dödligheten pågrund av att massvaccinering nu startar i Afrika. Skrämmande.

   1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

    Enhetschefen för läkemedelsäkerhet på läkemedelsverket i Sverige tycker att Astra Zenecas vaccination mot covid-19 som misstänks ge allvarliga blodproppar kan fortsätta att användas. Många länder stoppar helt naturligt detta vaccin.Varför inte Sverige?Naturligtvis har vi en mycket svag politisk styrning av landet. En statsminister som sitter tryggt i knät hos globala intressen. Skrämmande.

 2. Hej Lars

  Du är min nya hjälte – tack för att du gör det otroligt viktiga jobb du gör 🙏🏻

  En stor del av jordens befolkning har ju tyvärr fortfarande låg kunskap om varför och hur vi hamnat i en situation där över hälften av jordens befolkning lider av en eller flera livsstilsrelaterade sjukdomar och att dessa i sin tur gör oss mycket mer mottagliga för alla virus som vi utsätts för (inte bara covid-19). Ännu färre vet ju dessutom att virus ”bor i oss hela tiden” och är en del av vår kropps vardag.

  Att försöka sig på att ”vaccinera bort” alla dessa är en omöjlig uppgift…och kommer till slut göra en stor del av jordens befolkning ”beroende av Bill Gates” som du lyfter

  Om kunskaper om hur negativt den industriprocessade maten (ihop med socker, spannmål och fröoljor) påverkar vår kropps förmåga att själv ta hand om sig skulle vara högre hade denna trend relativt snabbt kunnat vändas. Men INGENTING om detta pratar man om i alla ”officiella kanaler (SVT, SR, FOHM mfl)

  Jag och min fru startade förra året en verksamhet som vi valt att kalla Funktionskraft och vårt mål med den är att hjälpa så många som möjligt till ett HÄLSOLÅNGT LIV. Vi gör detta i form av grupper som vi utbildar inom hur man stärker sin kropp genom framförallt rätt näring och rörelse. Och det är otroligt häftigt att se hur alla deltagare på kort tid bygger upp sin hälsa och på så sätt ”vaccinerar sitt immunsystem” så att säga – utan att behöva ta hjälp av Bill Gates….

  Jag skriver också en del bloggposter i syfte att upplysa och utbilda och brukar ofta nämna Riksföreningen för metabol hälsa och din bok ”Den metabola pandemin” som goda exempel på källor

  Nedan ett par av mina blogginlägg. Inser att det blir lite reklam för Funktionskraft men tänker att ni nog är ok med det – vi jobbar ju alla för en mer NATURLIGT hälsosam värld – och det världen behöver nu är mer KUNSKAP

  https://www.funktionskraft.com/post/den-metabola-pandemin

  https://www.funktionskraft.com/post/%C3%A4r-v%C3%A5r-livsstil-elefanten-i-rummet-i-coronadebatten

  Trevlig helg☀️
  Patrik Gamborn ❤️

  1. Patrik Gamborn

   Ser nu att länken i min bloggpost till videon där du beskriver boken Den Metabola Pandemin är bortplockad från Youtube? Har du nån annan länk till video med beskrivning Lars?

   Mvh
   Patrik Gamborn

  1. Hej Lars,idag hade bloggaren Lars Wilderäng inlägg om Corona,jag rekommenderade där din bok den metabola pandemin…Detta resulterade i att min vitlistning ströks🤣
   (vad han skrev kan jag skärmdumpa dej om du så önskar)
   Ville bara säga detta,han är “köpt”.
   Så roande med lättkränkta låtsasexperter som lille Lars.
   “Hans” flashbacksida rekommenderas fö för goda skratt.
   Ha det bra och tack för all upplysning!

 3. Laila Karlsson

  tack för informationen. Så viktig i dessa tider att allt fler får upp ögonen vad som håller på att ske

  1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

   Hjärntvättade människor går knappt att prata med. Ofta är det okunniga människor som går på detta. Skrämmande.

 4. Ann-Christin Nyström

  Det som hände under andra världskriget får inte upprepas. Också sades att människan är så välinformerad att det kommer inte upprepas. Men vad är det sker jo trots att människor demonstrerar och ger sitt uttryckliga missnöje till samhällets utveckling fortsätter denna utveckling i många länder.

  1. Ann-Christin Nyström

   Vi är alla rädda. Jag har upplevt tystnadens kultur. Men kämpar för att bryta tystnaden

 5. För länge sedan var jag en av de som beundrade Bill Gates. Tänk att skänka halva sin förmögenhet till välgörenhet som det basunerades ut – visst var vi många som förfördes av detta. När jag så småningom insåg att han skänkte halva sin förmögenhet till sig själv, dvs Bill och Melinda Gates Foundation, då vaknade jag upp. Vad jag sedan läst mig till är precis det som du Lars redovisar här ovan.
  När ska människorna vakna upp – inte minst våra politiker?
  Så länge människorna, ja tom mina närmaste, tittar på mig som om jag är en idiot när jag säger att jag inte ska ta vaccinet förrän jag vet att det inte kommer att medföra några negativa effekter, så förstår jag att vår mycket begränsat allmänbildade befolkning bara hämtar sin information från SVT, SR och svenska dagstidningar, vilka alla förmedlar den politiskt korrekta uppfattningen.
  Stackars de människor som ‘medverkar till och kommer att få uppleva den värld som Bill Gates fruktansvärda teknokratiska globala diktatur arbetar mot genom WHO, World Economic Forum, FN, läkemedelsindustrin, mfl organisationer.

  1. Kjell Andersson

   Känner precis igen mig! Samma beundran för Gates, men nu börjar vi se sanningen i vitögat. Kommer heller inte ta vaccinet – hoppas kunna skaffa mig antikroppar ändå. På sikt kanske man ändå måste, men inte ännu iaf.

   1. Jag har aldrig beundrat honom. Fattar dock att hans förmögenhet stigit honom över huvudet och han vill leka Gud. Sådana personer är farliga, förbaskat farliga och visar hur lätt det är att korrumpera massmedia och politikerna.

  2. Jag har genom tjat lyckats övertyga mina närmaste så ge inte upp! Skicka dem all information du kan hitta som bekräftar vad du säger och visa att du bryr dig!

 6. Rolf Ahlström

  Det kommer att bli ett uppvuppvaknande när det gäller omstomställnig av vav vi bbehöve för näringar för att fatta de beslut som krävs för fredlig framtid på jorden.

 7. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  Det pågår ett internationellt massmord som många globala intressen styr. Bland annat dödar vaccination 40 ggr mer än den influensa som påstås cirkulerar runt jorden. Detta måste vara planlagt. Mängder av människor behöver nu resa sig mot denna terror.

  1. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

   Finns en bra bok att läsa om vad som pågår. Den Globala Statskuppen heter den,av Jacob Nordangård.

 8. Hugo Jörgensen

  Jag har lyssnat på Russel Brand på Youtube och det är tydligt att Bill Gates är insyltad i jordbruket i Indien också. Han vill med i stor skala genomföra samma GMO-satsning i Indien som genomförts i Afrika. Premiärminister Modi har därför lagt fram nya lagar för att underlätta för Gates & Co. Det är detta som småjordbrukarna i Indien protesterat emot.

 9. Ann-Christine Johansson

  Älskar att ta del av det du skriver! Men jag som en vanlig liten människa utan kunskaper att kolla upp allt detta som tydligen försiggår, har ju bara mitt sunda förnuft att lita till när jag lyssna till allt som sägs/skrivs. Hur ska jag veta vad som är sant?
  Så fort jag öppnar munnen så får jag höra om alla konspirationsteorier som cirkulerar och jag inte ska tro på. Snälla ge mig något att vettigt att sticka i händerna på dem och tysta dem! 🙏😉

  1. Lars Bern

   Det är ju faktiskt så att konspirationen finns öppet redovisad i dels boken The Big Reset och i Nordangårds bok Den Globala Statskuppen.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen