Att måla in sig i ett hörn

Jag läser i Svenska Dagbladet om att några av alla dessa grandiosa professorer som dagligen är huvudpersoner i propagandamedierna, menar att Sverige har målat in sig i ett hörn. Utgångspunkten är detta att det cirkulerande coronaviruset muterar och gör att de nu utprånglande vaccinerna kanske blir overksamma. Surprise, surprise!

Professorerna menar att Sverige valt fel strategi för att möta den pågående influensaepidemin. Denna eviga diskussion, om vilken strategi för minskad smittspridning som olika länders politiker och myndigheter valt, är väldigt tröttsam. Trots att nästan alla västländer valt lite olika strategier ser man inget mönster som ger en fingervisning om vilka som valt rätt. Alla västländer har faktiskt valt fel. Det är nämligen så att när det uppkommer en ny virusvariant, där merparten av alla människor har en dålig immunitet, då kommer den att sprida sig över världen om den har lätt att smitta. Det senare gäller SARS-CoV-2 viruset och därför har det fått en global spridning, det kan ingen politiker i världen hindra.

Det felaktiga strategivalet är tron att man kan vaccinera bort ett starkt muterande virus. Det kan man inte! 60 år med vaccin mot olika säsongsinfluensor visar detta övertydligt. Jag rekommenderar läsning av professor Peter Grötzsches rubricerade bok Vacciner, där han visar just detta. Det finns bra vacciner mot mer stabila patogener som ger ett bra och långvarigt skydd, vilket inte gäller influensor. Så, varför har politiker i snart sagt alla länder valt denna hopplösa strategi?

Svaret på frågan är makten och inflytandet som det medicinindustriella etablissemanget utövar över den förda politiken. Dessa förordar givetvis den strategi som är mest ekonomiskt gynnsam för dem själva. Vaccinkampanjen kommer att generera hundratals miljarder dollar i riskfria inkomster till Big Pharma. Ingen annan strategi kommer ens i närheten.

Okunniga och fega politiker vågar eller vill inte frondera mot det enorma ekonomiska inflytande som utövas av det medicinska komplexets företag och hyperrika intressenter. Makten i dagens västvärld ligger nämligen som ni vet till mycket stor del hos de oligarker som kontrollerar de stora globala företagen. En korrumperad politikerkår vill inte alienera dessa intressen i förhoppningen att senare kunna dra sig tillbaka och lyfta feta arvoden från denna krets.

Det finns minst två klart effektivare strategier för att möta den pågående epidemin och även framtida liknande epidemier för den delen.

Den första är att se till att ta fram både nya och gamla behandlingar som relativ enkelt botar de som blir smittade. Vi ser idag hur det medicinindustriella komplexet och deras handgångna professorer är beredda att ta till såväl bedrägeri som forskningsfusk för att sätta stopp för alla försök att lansera en sådan strategi. Jag beskrev den 1 feb ett sådant exempel på min blogg. Det jag skrev om är ett billigt gammalt malariapreparat – hydroxiklorokin som botar de flesta om det sätts på rätt sätt in vid tidiga symptom. Det förhåller sig på ett liknande sätt med den gamla medicinen mot ohyra som heter Ivermectin. Det faktum att man i Afrika har mindre än en hundradel så många döda i Covid-19 som vi har i västvärlden talar sitt tydliga språk. Där tar nämligen nästan alla hydroxiklorokin för att slippa malaria. Man har även en utbredd användning av Ivermectin.

Det avsätts betydande resurser från det medicinska etablissemanget för att hindra läkarkåren från att enkelt bota sina patienter. Dessa ansträngningar stöttas av globalisternas MSM och olika medieplattformar som censurerar alla som försöker informera läkarkåren och allmänheten om alternativa strategier mot Covid-19.

Den andra fungerande strategin är att se till att stärka människors immunförsvar genom insatser av några mycket viktiga vitaminer och mineraler. Jag har i andra sammanhang beskrivit nyttan av höga doser C- och D-vitamin för att minska risken att bli sjuk av det aktuella influensaviruset. Forskare har bl.a. visat att personer med D-vitaminbrist (som de flesta har) löper en 15 ggr högre risk att dö i Covid-19 än de med en hög D-vitaminnivå i blodet. Samtidigt är det medicinska etablissemanget noga med att aldrig ta ordet vitamin i sin mun.

De medicinska myndigheterna som nära samarbetar med industriintressena rekommenderar vitaminintag som är provocerande låga för att säkra att de inte skall ha någon effekt. Rekommendationerna för D-vitamin är en tiondel och för C-vitamin en hundradel av verksamma doser. Samtidigt går man ut med en falsk propaganda mot medborgarna där man påstår att de inte kan stärka sitt immunförsvar mot Covid-19.

Även kostens sammansättning är mycket viktig för immunförsvaret i detta sammanhang, vilket den berömde kardiologen Aseem Malhotra redovisat i sin bok Bättre Immunförsvar på 21 Dagar. Det handlar bl.a. om att ta bort en massa kolhydrater och fröoljor ur kosten. Så, när någon i det medicinindustriella etablissemanget säger att det inte finns något ni kan göra för att stärka ert immunförsvar så ljuger vederbörande.

Slutsatsen är kristallklar, de som målat in vårt samhälle i ett hörn är faktiskt de experter som är betalda av samhället för att hjälpa oss leva ett hälsosamt liv. Dessa väljer nästan alla att istället spela med det industriindustriella komplex som nu tjänar hundratals miljarder riskfritt på en vansinnig strategi för att bekämpa ett snabbt muterande virus. Vi är som vanligt när det gäller vår hälsa utelämnade till oss själva.

Detta är en djupt dyster slutsats.

Lars Bern

Riksföreningen för Metabol Hälsa arbetar för att sprida kunskap om hur vi undviker metabol sjuklighet och vad som bör göras mot den. Om ni vill stödja Riksföreningen ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

4 reaktioner på ”Att måla in sig i ett hörn”

  1. En film som stärker bilden att Covid är bara “toppen på isberget” (vilket naturligtvis består av metabol ohälsa) kommer här. Notera att i slutet nämner Dr Moran att enbart 12 % av vuxna amerikaner är fullt friska. Fullt så illa är det nog inte här i Sverige men det är i alla fall skrämmande hur långt ohälso-utvecklingen gått:

  2. En hypotes är att vacciner som görs med sikte på virusA hjälper en muterad variant virusB på traven och hjälper den senare att snabbare sprida sig. Finns det fog för det? Med tanke på den engelska varianten som påstås vara ännu mer smittsam.

  3. Vi har i samråd med experter samlat ett paket för att höja immunförsvaret med de viktigaste delarna. Vitaminerna C och D plus Zink. Precis det som man tipsar om över hela världen idag. Ni hittar det här: https://www.aktivsyn.se/men_prod.html
    370:- + brevporto hem i brevlådan. Gratis retur rätt. Faktura medföljer.
    Superpaket nr fyra heter det. längst ned på sidan. GMP certifikat för alla våra produkter.
    Jag är naturligtvis medlem i Metabol hälsa, det bör man vara för sitt eget bästa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen