Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/3/b/3/nnmh.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vaccinfrågan

Vaccinfrågan

Coronaepidemin har gjort frågan om användning av vacciner inom sjukvården stekhet. Debatten rasar för och emot att vaccinera sig och propagandamedier som SVT sänder en starkt vinklad programserie mot folkrörelsen som är kritisk till den snabbt ökande användningen av vacciner.

För att förstå det som sker på vaccinområdet måste jag rekapitulera hur läkemedelsindustrins strateger tänker.

Som alla globala industrier strävar man efter att maximera sin omsättning och vinst. Det gäller att sälja så mycket medicinska preparat av alla slag med så hög vinst och så liten risk som möjligt. Tidigt räknade strategerna ut att botande preparat inte låg i industrins intresse. Om man botar patienternas sjukdomar förlorar man dem som kunder. Det finns ett färskt exempel. I en aktuell analys från bankirfirman Goldman Sachs tog man upp det känsliga ämnet med anledning av lovande forskning rörande genterapi för att just bota sjukdomar. Analysen från Goldman Sachs ställer frågan om botandet av patienter är en hållbar affärsidé? Svaret på den frågan från industrins strateger är nej!

Det går tydligt att visa att industrin prioriterar medicinska preparat som främst dämpar och döljer olika tillstånd. Av det skälet har utvecklingen av nya antibiotika nedprioriterats, så att vi snart står utan medel för att kunna få bukt med resistenta bakterier. Samtidigt pumpar man ständigt ut nya dyra patenterade kemikalier för att sänka blodtryck, blodsocker, kolesterol m.m..

Jag har tidigare visat hur läkarkåren är utbildad enligt ett curriculum som i stort sett dikterats av intressenterna bakom läkemedelsindustrin. Det säkrar att man sällan utreder grundorsakerna bakom t.ex. högt blodtryck och blodsocker för att istället trycka ner dessa med farmaceutika. Att behandla högt livsnödvändigt kolesterol är helt kontraproduktivt, då upprepade studier visar att de med högt kolesterol är friskast och lever längst. Ändå är sådana preparat industrins bästsäljare. På detta sätt säkrar man en livslång användning av industrins kemikalier och försäljningsvolymen mångfaldigas. Lönsamheten hålls uppe med hjälp av monopol och förbud mot användning av billiga naturliga preparat. Samtidigt håller det av industrin styrda skolmedicinska etablissemanget en tumme i ögat på läkarkåren, genom det ständigt närvarande hotet att beröva dem deras legitimationer om de avviker från den farmaceutiska linjen.

När det gäller infektionssjukdomarna är huvudstrategin sedan 1986 att starkt prioritera vaccinationer. Forskning för att hitta mediciner som t.ex. botar virusinfektioner har varit lågt prioriterad precis som forskning om nya antibiotika mot patogena bakterier. Likaså har den västliga skolmedicinen vänt ryggen åt metoder för att stärka människors immunförsvar mot infektioner. Man tar inte ordet vitamin i sin mun, vilket coronaepidemin mycket tydligt visat. Man vill ju inte att människor skall ha ett för bra immunförsvar, för då minskar efterfrågan på vacciner. Det visar sig att man är angelägen att hålla rädslan för infektioner uppe och att falskeligen övertyga människor att det är inget de själva kan göra för att boosta sitt immunförsvar. Vi har hört detta under coronaepidemin till leda från skolmedicinens professorer som fått sina karriärer finansierade av industrin.

Det som hände 1986 var att politikerna i USA började medge ansvarsfrihet för vaccinföretagen för biverkningsskador av vacciner. Inte så konstigt med tanke på att läkemedelsindustrins lobbyister i Washington är den i särklass största gruppen. Våra politiker följde efter, så idag slipper industrin oroa sig för vaccinskadestånd från patienter men kan ändå fortsätta att håva in sina astronomiska vaccinvinster. Man kan tydligt se hur antalet vaccindoser som t.ex. ges till amerikanska barn ökat från 5 år 1962 till 72 år 2018 och man hittar ständigt på nya saker att vaccinera mot. I takt med det skenande vaccinerandet av barn har även rapporterade biverkningar givetvis exploderat. Det är det senare som ligger bakom den folkrörelse som propagandakanalen SVT försökt skandalisera i sin programserie om Vaccinkrigarna.

Vaccinkampanjer som den nuvarande mot SARS-CoV-2 viruset är industrins perfekta storm. Här hägrar riskfria inkomster som kommer att räknas i säkert över tusen miljarder kronor. Man har ju fått politikernas mandat att vaccinera miljarder friska människor. Det ligger med andra ord fullständigt enorma ekonomiska intressen bakom den globala vaccinationskampanjen.

Är inte vacciner bra då?

Det är nog ingen tvekan om att historiskt har några olika vacciner gjort stor nytta för folkhälsan och räddat många liv. Eftersom det antal vacciner som min generation fick som barn var väldigt begränsat till några få viktiga, fick vi inte heller så påtagliga biverkningar. Men det säger sig självt att om man går från fem doser till sjuttiotvå så ökar risken för svåra biverkningar minst i samma takt och det är det som alla föräldrar bakom VAXXED-kampanjen i USA kämpar emot.

Problemet idag är att sedan politikerna var dumma nog att lyfta av ansvaret för biverkningarna från industrin, så har den börjat överexploatera utvecklingen av vacciner och man tar ut svängarna med allt större risker. Nu senast med ett helt oprövat snabbutvecklat vaccin som GMO-manipulerar människornas immunförsvar. Vad kan inte gå fel?

Till bilden skall läggas att vaccination mot influensaliknande virus är en högst tveksam strategi, eftersom denna typ av virus hela tiden muterar och ändrar karaktär. Det är därför man rekommenderar årlig vaccination mot säsongsinfluensan och samma kommer det bli mot Covid-19. Vaccinet skyddar i bästa fall bara ett år och vi skall betänka att vi haft vaccin mot säsongsinfluensan i flera decennier, men fortfarande härjar den årligen och tar massor av liv bland dem med ett dåligt immunförsvar.

Om vi hade styrande politiker med något bakom pannbenet skulle man givetvis med forskningssatsningar finansierade av samhället tvinga fram ett alternativ som istället botar de som blir sjuka och/eller stärker folks immunförsvar så att de inte blir sjuka. När det gäller Covid-19 har tusentals läkare omvittnat att det faktiskt redan finns billiga mediciner som botar sjukdomen och vitaminer och mineraler som ganska effektivt minskar sjukdomsutbrotten och hur sjuk man blir. Men dessa läkare censureras av MSM, Public Service och globalistiska medieplattformar som Facebook, Youtube, Tvitter m.fl.. Samma oligarki som har sina intressen i läkemedelsindustrin kontrollerar våra medier till över 90%. När jag själv i ett Swebbtv-program redogjorde för två forskningsrapporter från två av världens mest erkända forskare (en Nobelpristagare) stängde Youtube ner Swebbtv.

Vaccinindustrin är alldeles för viktig för att ligga i händerna på mäktiga globala företag och deras styrande oligarki som bara har ökande vinster för ögonen. Jag befarar att vaccinvansinnet som nu utbrutit kommer att sluta med en hälsokatastrof av bibliska proportioner. Det är med övervaccinerandet som med övermedicineringen av våra gamla, det skadar mer än det nyttar. Antalet mediciner som bör få förskrivas till en patient måste radikalt minskas, på samma sätt som antalet vaccindoser som man får ge en patient kraftigt begränsas. Men var finns de politiker som prioriterar medborgarnas hälsa framför sina lönsamma band till Big Pharma och dess ägande oligarki.

Vi måste börja lyssna på modiga ledare som Robert F Kennedy Jr som ställt sig i ledningen för den rörelse som nu arbetar för att få världens politiker att återgå till vett och sans.

Lars Bern

Om ni vill stödja Riksföreningen för Metabol Hälsa ekonomiskt, har ni möjlighet att göra det genom att antingen bli stödjande medlem i RMH eller att donera till föreningen. Alla medel som flyter in går oavkortat till vår ideella verksamhet. De enda betalningar som går till engagerade personer är en liten blygsam lön till den kvinna som sköter medlemsregistret och till betalning av reseutlägg och andra direkta omkostnader i arbetet mot kvitto. Styrelsen jobbar helt ideellt.

Föreningen kan ta emot bidrag på följande konton:

Bankgiro:     195-1607

Swish:           123 270 0441

11 reaktioner på ”Vaccinfrågan”

 1. Hej Lars alltid intressanta artiklar du skriver du har en riktigt skarp hjärna(full av kolesterol) haha jo på tal om det så gjorde ka en 40 års koll häromdan och mitt ldl kolesterol var på 209 och mitt hdl på 70 så nu lär man väl bli jagad av skolmedecinen
  Lite “out of context” men de kändes bara kul o skriva det
  Mvh Marcus

 2. Lite märkligt att dom inte accepterar Ivermectin som förebyggande och hjälp speciellt vid tidig coronasmitta. Det verkar vara ett nästan 100% skydd och borde vara ytterst lämpligt på ålderdomshem och på sjukhus och akut till nysmittade. Det finns massor med bra information på nätet och ett gäng intensivvårdsspecialister i USA driver nu på senaten att rekommendera Ivermectin. Ivermectin och liknande medel mot parasiter är troligen en stor orsak till att vi har drabbats med 700 döda per miljon jämfört med 7 i Afrika och andra tropiska länder som tar ivermectin mot parasiter och som ofta får medicinen gratis. Jag har informerat folkhälsomyndigheten och Hallengen och SVD i för några månader sen. Ivermectins effektivitet är känd sen 2020-03 men WHO har inte varit intresserad utan helt satsat på vaccinationer. Tragiskt när myndigheter är inkompetenta och inte tar sitt ansvar på alvar! Möjligen blir Ivermectinbehandlade coronasmittade vaccinerade mot Corona, dom får ju ibland en lätt influensa.

 3. Tack Lars

  Så lugnt och sakligt skrivet. “Experter” och media kommer inte att reagera. Du har ju säkert en del gamla kontakter i industrin. Skulle du inte kunna samla ett halvt dussin personer som kan ge tyngd åt just det du har skrivit i denna artikel. Det är ju faktiskt inte en höger/vänster fråga. Visserligen kunde ju synen på privat/offentligt vara en skiljelinje och synen på marknadens roll. Men även marknadsförepråkare vill ju att marknaden ska fungera. COVID-19 har ju visat att sjulvården inte fungerar, att experterna inom sjukvården konsekvent har misstagit sig, att media följer sin egen sensationslogik och att politrikerna är maktlösa som vindflöjlar.

  Situationen har blivit likadan inom andra områden som exempelvis miljö och industriell utveckling, men hälsa/medicin står ju ut exceptionellt och särskilt just nu under COVID-!9. Enda utvägen är naturigtvis att övertyga majoriteten med liknande sakliga och glasklara argument som du framför. Men det måste finnas fler förtroendegivande personer bakom argumenten. Exempelvis “tunga närinslivsprofiler”. Annars kommar lobbyggrupper att vinna i alla lägen.

  Aapo

 4. Hej Lars Bern,

  Som vanligt sänder du intressanta texter.

  Vem är den unge mannen på bilden ovanför inledningen på artikeln?
  Kan det vara Lars Bern som ung/yngre?

  Jag fick genast en känsla av att ha sett bild på denna person tidigare men kom inte på vem/var/när
  förrän jag såg filmen VAXXED 2 på U-Tube. I den filmen medverkar Robert F Kennedy Jr och likheterna är slående tycker jag. Någon mer som ser detta?

 5. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  En sjuksköterska i Alaska segnar ner och enligt obekräftade uppgifter avlider hen senare. Hen har tagit vaccination mot covid-19. Nyligen.

 6. Jan-Ove Staffan Bo Gerald Freidlitz

  En sjuksköterska i Alaska segnar ner och enligt obekräftade uppgifter avlider hen senare.

 7. Hej, Grundläggande för att tänkt LOGISKT RIKTAT kräver substanser i vår föda (kost) som är i krekretslopp utan konstgödsel.

 8. Gunilla Davidsson

  Fantastiskt att börja dagen med att läsa denna genomtänkta och välskrivna text. Lars Bern är otroligt viktig idag! Många hälsningar från Gunilla i Frankrike.

 9. JÄDRAR I MIN LÅDA VAD BRA SKRIVET/BESKRIVET!!! Tack Mr Bern….Applåder och visslingar….
  OCH….vården går inte på knäna pga Covid….utan pga mångårig miss skötsel av densamma….
  Tror det är dax att vakna folkens….P.S. Det är inte bra att använda munskydd……

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen